Ücretsiz - Java Teknoloji Saatleri -31 Mart 2010 Saat 19.00'da

0
anonim
Bu ay 7. si düzenlenecek olan Java teknolojileri saatleri 31 mart 2010 çarşamba günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş kampüsünde gerçekleştirilecektir.
İşte Mart 2010 ayı için konuklarımız ve konular :

Seminer salonu : 19.00 - 19.45

Özcan ACAR (www.KurumsalJava.com)

Konu : NO-SQL

NoSQL Mimarisi

Mevcut veritabani sistemleri neden yetersiz kalıyor ? Apache Cassandra projesi

Özcan Acar 1974 Samsun doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladıktan sonra Almanya’da bulunan ailesinin yanina gitti. Doksanlı yılların sonunda Almanya’nın Darmstadt şehrinde bulunan FH Darmstadt üniversiteden bilgisayar mühendisi olarak mezun olmuştur. Danışman ve programcı olarak Avrupa ve Türkiye'de çalışmaktadır.

Yayımlanan kitapları: Extreme Programming
Java Tasarım Şablonları ve Yazılım Mimarileri
Perl / CGI

Uzmanlık alanları:

Scrum / Extreme Programming
J2EE / JEE
Linux, Open Source frameworkler
Konu : The Art of Data Distribution

Distributed Programming
Concurrency
Serialization
Socket programming
Performance

Talip Ozturk, Founder, Managing Partner



Talip Ozturk is the founder of Hazelcast and Hazel Ltd. He has been working with enterprise Java since 1999. In 2003, he got fascinated by Jini and developed an implementation of JavaSpaces. In 2008, his passion for distributed programming led him to develop Hazelcast, an open source clustering and highly scalable data distribution platform for Java. Before Hazelcast, he was the director of technology at Zaman Media Group.

Görüşler

0
Tarık
"Avrupa ve Türkiyede çalışmıştır..."

Avrupa' ya girişte bu arkadaşla karşılaşıyoruz yani? :) Yahu ülke ismi yerine kıta ile ne denmek isteniyor?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Evans Data: EMEA Bölgesinde Perl/Python/PHP Kullanımı Düştü

anonim

Bir araştırma şirketi olan Evans Data'nın yakın zamanda Avrupa, Ortadoğu ve Africa'da (EMEA) yaklaşık 400 programcı üzerinde yaptığı bir araştırma ilginç bir sonuç buldu: PHP kullanan programcıların sayısında %25'lik bir düşüş yaşandı ve PHP'yi gelecek projeler için incelemeyecek (evaluate) ve kullanmak istemeyecek programcılar aynı dönem için %40 kadar arttı. EMEA bölgesinde Perl kullanımı %20 kadar düştü. Python kullanımı da aynı şekilde bir düşüş yaşadı, bunun oranı ise %25. Python'u ileri projeler için incelemek istemeyen programcılar %17 kadar arttı.

SourceForge'daki ilk NASA Programı ve Daha Sağlam Java Kodları

anonim

Theserverside.com sitesinde yer alan habere göre NASA Java PathFinder ismindeki JVM'yi SourceForge sitesinde yayımladı.

Bu JVM programınızın çalışması sırasında ortaya çıkabilecek bütün durumaları simule ederek olası hatalarla ilgili bir rapor hazırlıyor.

NetBeans 5.0 çıktı!

jfever

Sun tarafından açıkça desteklenen açık kaynak kodlu Java geliştirme platformu NetBeans baştan aşağı yenilendi ve 5.0 sürümü indirilmeye hazır.

Yenilenen arayüz geliştirme araçları, populer uygulama sunucularına destek (JBoss, Weblogic, Sun AppServer, Tomcat.) , JSF ve Struts desteği, geliştirilmiş kod yardımcısı, editör özellikleri ve daha pek çok yenilik.

OBSS - Eclipse Plugin Geliştirme Eğitimi

huseyin

Bir Sabancı Üniversitesi iştiraki olan ve Java ile kurumsal çözümler geliştirmek üzere yola çıkmış OBSS firması her hafta, çalışanların bilgi ve tecrübelerini yükseltmek , yeni konuları takip etmesini sağlamak amacıyla şirket içi eğitimler düzenliyor.

Java Tekeline Hazır Mısınız?

realist

Java GPL lisanslandı diye sevinirken bakın neler oluyor:

Oracle BEA Systems'i 8.5 milyar dolara, Sun MySQL Inc.'i 1 milyar dolara satın almış.