StarWars Episode II: Attack of the Clones

0
gumush
Eğer StarWars 2`yi merak ediyorsanız bu trailer`i kaçırmayın derim ... Yoruma gerek yok sanırım ;)Hmm. az daha adresi unutuyordum:
http://www.apple.com/trailers/
sadece 32mb.

İlgili Yazılar

Kopya koruması mı ? O da ne ?

sundance

DVD`lerdeki kopya koruması CSS kırılalı bir yılı aşkın bir süre oldu. Bu süre içinde birçok dava açıldı, CSS`i kıran kodun yayılmasını engellemek için bir çok önlemler (ve karşı önlemler) alındı. En son iki tanesi kodun t-shirtlere basılması ve bir profesor tarafından Haiku (bir çeşit japon şiiri) haline getirilmesi söz konusuydu. (T-shirt`ü giyen öğrencilerden biri de dava kapsamına alındı bu arada)
Dün aldığımız bir habere göre ise MIT`den iki öğrenci 7 satırlık bir Perl programı ile CSS`i kırmayı başarmışlar.
USA Today'in haberi ve 7 satırlık Perl kodu, meraklılar için.

Kampanya: Bilim kurgu dizilerimi geri istiyorum!

korhan

Xasiork Ölümsüz Öykü Kulübü tarafından başlatılan kampanyaya katılımlarınızı bekliyoruz.

TRT'nin tek kanallı olduğu zamanlarda, yayın saatleri sınırlıydı ama hayal dünyamızı genişleten, bize farklı düşünmeyi öğreten, ilk defa duyduğumuz bilimsel terimlere bizi aşina kılan bilimkurgu dizileri vardı. Oysa şimdi onca televizyon kanalı olduğu halde bu tür dizileri seyredemiyoruz.

Ne @#!* Biliyoruz Ki!?

FZ

Gösterime girdiği ülkelerde tahmin edilenin ötesinde bir başarı kazanarak yüz binlerce insanın hayatını pozitif yönde etkileyen “Ne @#!* Biliyoruz ki!?”, Türk seyircilerle ilk kez !F İstanbul'da buluştuktan sonra Mart 2006’da ülkemiz sinemalarına geliyor.

Oscar ödüllü oyuncu Marlee Matlin’in başrolünde olduğu yapımda, dünyanın önde gelen fizikçileri, nörokimyagerleri, hekimleri ve metafizikçilerinden 14 önemli isim, aydınlatıcı olduğu kadar şaşırtıcı bilgilerle izleyicinin karşısına çıkıyor. Etkileyici görsel efektler ve animasyonlarla da desteklenen film, tam anlamıyla türünün ilk örneği.

Sonuç sadece bilgilendirmek ve düşündürmekle kalmayıp aynı zamanda eğlendiren, pozitif bir iz bırakarak izleyiciye yeni bir bakış açısı getirebilen, son derece özgün bir yapım...

İşaretler

m1a2

Bu sene ilginç bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Çözülen şifreler, gizli kalmış kehanetler, 2006`da Newyork açıklarına ulaşması beklenen göktaşı vesaire. Shyamalan`ın yazdığı ve yönettiği Signs`a böyle bir atmosferde gitmeniz halinde aldığınız tadda farklı oluyor tabii. Benzer bir tadı almak isteyenlere önerim odur ki filme gitmeden önce ısınma hareketleri babında Ceviz Kabuğunu seyredin. Neyse... Zekeriya Beyaz yorum girerse şimdi yanarız. Film`e dönelim.

Orjinal Manga DVD'ler, Hemde Mantıklı Fiyata!

redogre

Radikal 2 de bugün gözüme çarpan bir haber :"Tek yol amazon.com değil!"

Olay kısaca şu; Kanal D kökenli D Productions adlı şirket piyasaya çok ucuza DVD ve VCD çıkartmış. İlk önce klasik bir kardeş şirket reklamı cinsinde bir haber sandım, ama internet başında biraz kurcalayınca hepsiburada.com'da bulduğum fiyatlar...