Star Wars Episode II Geldi

0
anonim
Çoğumuzun çocukluğundan beri izlediği, tum dünyada bir çılgınlık şeklinde hayran kitlesine sahip, ve bir dinin baslangıcına kadar giden (Jedi Knights) StarWARS Episode II Attack Of the Clones filminin teaserı Amerika`da gösterime girdi. İsteyenler Quicktime teaser`ı izleyebilirler.

Bakalım filmi ne zaman gelecek

Görüşler

0
conan
Monsters, Inc. filmiyle anlasmislar burada. Onun basinda trailer'i oynatiyorlar. Bakmayacagim, gozlerimi kapayacagim filmde gec gircem monsters'a :)))
0
elrond
FM de okuduğum and indirmeye başladım hemde Larç versyonu. SOL ile 1,5 saat sürdü ama olsun...
(Download ettiğiniz file` ı saklamak için PC yi powerdan çekiveriyorsunuz ve file x:Temp te kalıyor...)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

BIOTURK

Zebani

Türk işi harika bir animasyon. Ben bayıldım. :) USA yüksek lisans eğitimini tamamlayan veya tamamlamak üzere olan Coşku Turhan'ın önemli bir animasyon çalışması, BİOTURK.

http://www.thebioturk.com/bioturk.html

Charlie'nin Çikolata Fabrikası

parsifal

Tim Burton ve vazgeçemediği yetenek Johnny Depp işbirliğinin son meyvesi Charlie'nin Çikolata Fabrikası bugün ülkemizde vizyona girdi.

Stanley Kubrick ve Otomatik Portakal

lalapoo

Stanley Kubrick`in filmlerinde işlediği konuların genelde psikoloji ve fizikle olan bağlantısı bulunmasında babasının bir fizikçi olmasının payı büyüktür.

Yine Otomatik Portakal'da da bireysel şiddet uygulayan bir insanın aynı şeylere mahruz kaldığında ne gibi bir ruh haline bürünecegini konu edinmiştir. Ve şiddet içeren sahneleri öyle işlenmiş ki, en ufak bir rahatsızlık vermiyor insana. Hala izlemeyenler için mutlaka izlenmesi gereken filmler listesine konulmasını şiddetle öneririm ;)

Stanley Kubrick ve filmleri hakkında...

Uygunsuz Gerçek

FZ

İnsanlık bir saatli bombanın üzerinde oturuyor. Eğer dünyanın birçok yerindeki bilim adamlarının söyledikleri doğruysa, gezegenimizin tamamını etkileyecek, birbirini tetikleyen, tahribat yaratacak, daha önce yaşadıklarımızın çok ötesinde; olağanüstü hava koşulları, kuraklıklar, seller, salgınlar ve öldürücü sıcak dalgaları dizisinden oluşan büyük bir felakete sadece on yıl var.

FRP fragman projesi, hem de yerli

redogre

FRP oynayan bir grup genç bunu bir film haline getirmeye çalışırsa ne olur? "Hiç bişey olmaz" dediğinizi duyar gibiyim. Ama eğer bu grup "Film çekemiyorsak fragman çekelim!" derse ne olur? Ben hemen söyliyim, 25-30 kişinin çalıştığı bir proje olur.

www.trailerproject.net adresinde çok geniş yaş grubundan birçok FRP sevdalısının üzerinde uğraştığı "Ejdarha Mızrağı" film fragmanı projesi ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Maskeler, kasklar, zırhlar hepsi el emeği göz nuru... Hele bir Chainmail var kii.. Bence FRP ile alakası olan herkes görmeli. 20.000 halkadan tektek örmüş arkadaşlar.