Sanane.com Bakımda!

0
sundance
Yıllardır, büyük bir özveri ve çaba ile ayakta duran, çoğumuzun ilgi ile takip ettiği Sanane.com 'Servislerimizide bakım çalışması yapılmaktadır kısa süre sonra tekrar bağlanmayı deneyiniz' ibaresi ile servisini durdurdu.

Söz konusu duraklamanın gerçekten bakımdan mı kaynaklandığını, ya da SIERRA (HalfLife ve daha birçok oyunun dağıtıcıs)'nın sunucu açma izni ile ilgili aşağıdaki maildan mı kaynaklandığını bilememekteyiz. Fakat bir gerçek SandWaves.org'un yayında olduğu

Dileğimiz çok sevdiğimiz Sanane.com operasyonuna devam edebilmesi.
12.03.2003 tarihi itibariyle Türkiye kapsamında tek SIERRA YASAL SERVER açma yetkisi ESEN ELEKTRONİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.'ne verilmiştir.

Bugüne kadar Türk yasal oyun sektörünün oluşması yönünde verdikleri destek ve yakın işbirliği nedeniyle Türkiye'de SIERRA,BLACK LABEL GAMES ve UNIVERSAL INTERACTIVE şirketlerine ait ve şirketimize verilen bu yetki doğrultusunda TEK YETKİLİ VE YASAL SERVER,SANDWAVES GAMING COMMUNITY'dir.

Başlangıçtan bugüne yasal oyun topluluğunu oluşturma yönündeki çalışmalarımıza destek veren ve umutla gelişmeleri bekleyen tüm dostlarımızla bu gelişmeyi öncelikle paylaşmak istedik.

Yasal oyun topluluğunun oluşması yönündeki destekleri ve içten işbirlikleri için SwGC ÜST KURULU'na teşekkürlerimizi iletir,bundan sonraki yoğun çalışmalarında başarılar dileriz.

Bundan sonraki süreçte Türk yasal oyun topluluğu,mutlu ve umutlu gelişmeleri bizlerden duymaya devam edecek!...

Tüm SwGC topluluğunun bu mutlu günlerini kutlarız!...

Sevgiyle,

ESEN GAME CLUB

İlgili Yazılar

İstanbul Hikayeleri: Bedava Türk Oyunu Projesi

anonim

Tamamlandığında internet üzerinden bedava olarak indirilebileceği söylenen İstanbul Hikayeleri oyunun resmi sitesine www.istanbul-hikayeleri.com adresinden ulaşabiliyorsunuz.

Oyunun konusu, 2B çizimleri ve müzikleri sağlam gibi görünse de tam notu proje tamamlandığında oyuncular verecek gibi görünüyor.

Sony PlayStation Emulatörünü satın aldı

larweda

Sony, 2 yıl once mahkemeye verdiği yazılım geliştiricisi Connectix`in Macintosh tabanlı PlayStation emulatörü Virtual Game Station`u (VGS) en sonunda satın almanın mahkeme peşinde koşmaktan daha karlı olduğuna karar verdi.

Katliamın Oyunu!

PCc0d3r

Bildiğimiz gibi televizyondaki çizgi filmlerin ve bilgisayar oyunlarının içerdikleri şiddetten dolayı sansürlenip sansürlenmemesi uzun süre konuşulmuştu. Peki ya böyle bir şeyin oyun haline geldiğini düşünürsek ?
\r Akli dengesi bozuk Mamoru Takuma, geçen hafta Japonya´nın Osaka kentindeki İkeda İlkokulu´nu basmış ve 8 küçük çocuğu 15 santim uzunluğudaki büyük bir bıçakla vahşice katletmişti. Bunu oyun yapan oyun firmasının peşinde artık polis var =)
\r Ayrintili Bilgi:http://www.hurriyet.com.tr/tekno/turk/01/06/15/15haz3.htm\r

Çabuk, çiz!

butch

Konumuz makine öğrenimi ve karşımızda Google'dan yeni bir oyuncak "Çabuk, çiz!".

Oyun, anahtar kelimeler ile verilen nesneleri kısıtlı bir süre içinde ekrana çizmeniz ve yapay sinir ağlarına dayalı sistemin siz çizmeye çalışırken çizdiğiniz objeyi tahmin etmeye çalışması üzerine kurulu. Zaman kısıtı ve yapay zekanın sürekli değişen tahminleri ile size güzel bir zaman vaat eden...

Ekran Kartları Oyun Kartlarına Dönüşecek Mi?

GtG

NVIDIA'nın kendi sitesinden yaptığı açıklamaya göre AGEIA'ı satın aldı.