Sanane.com Bakımda!

0
sundance
Yıllardır, büyük bir özveri ve çaba ile ayakta duran, çoğumuzun ilgi ile takip ettiği Sanane.com 'Servislerimizide bakım çalışması yapılmaktadır kısa süre sonra tekrar bağlanmayı deneyiniz' ibaresi ile servisini durdurdu.

Söz konusu duraklamanın gerçekten bakımdan mı kaynaklandığını, ya da SIERRA (HalfLife ve daha birçok oyunun dağıtıcıs)'nın sunucu açma izni ile ilgili aşağıdaki maildan mı kaynaklandığını bilememekteyiz. Fakat bir gerçek SandWaves.org'un yayında olduğu

Dileğimiz çok sevdiğimiz Sanane.com operasyonuna devam edebilmesi.
12.03.2003 tarihi itibariyle Türkiye kapsamında tek SIERRA YASAL SERVER açma yetkisi ESEN ELEKTRONİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.'ne verilmiştir.

Bugüne kadar Türk yasal oyun sektörünün oluşması yönünde verdikleri destek ve yakın işbirliği nedeniyle Türkiye'de SIERRA,BLACK LABEL GAMES ve UNIVERSAL INTERACTIVE şirketlerine ait ve şirketimize verilen bu yetki doğrultusunda TEK YETKİLİ VE YASAL SERVER,SANDWAVES GAMING COMMUNITY'dir.

Başlangıçtan bugüne yasal oyun topluluğunu oluşturma yönündeki çalışmalarımıza destek veren ve umutla gelişmeleri bekleyen tüm dostlarımızla bu gelişmeyi öncelikle paylaşmak istedik.

Yasal oyun topluluğunun oluşması yönündeki destekleri ve içten işbirlikleri için SwGC ÜST KURULU'na teşekkürlerimizi iletir,bundan sonraki yoğun çalışmalarında başarılar dileriz.

Bundan sonraki süreçte Türk yasal oyun topluluğu,mutlu ve umutlu gelişmeleri bizlerden duymaya devam edecek!...

Tüm SwGC topluluğunun bu mutlu günlerini kutlarız!...

Sevgiyle,

ESEN GAME CLUB

İlgili Yazılar

Türk Malı Yeni Bir Oyun

anonim

Lanetin Hikayesi adlı yerli bir oyun birkaç gün içinde piyasaya çıkıyor. Dinç İnteraktif'in desteği ile İdris Çelik'in hazırladığı tamamen Türkçe olan 3 boyutlu aksiyon oyunu "Lanet'in Hikayesi" 4 Temmuz'da Alsan Elektronik tarafından piyasaya sunulacak.

ASUS oyunlarda hile yapan ekran kartı sürücüleri çıkartıyor!

larweda

Tayvan bilgisayar parçaları üreticisi ASUS, ki en çok anakartları ve ekran kartları ile tanınır, uzun zamandır eleştirilen online oyunlarda hile yapmaya yardımcı olan yeni görüntü kartı sürücülerini piyasaya sürdü. Özellikle Half-Life, Quake gibi First-Person Shooter (Birinci şahıs vurucu :-)) oyunlarda, gölgeleri kapatma, duvarların içini görmek gibi taktik avantaj sağlayacak hilelerin sürücü seviyesinde yapılmasına olanak sağlayacak ekran kartı sürücüleri, online oyun topluluklarının tepkisini çekiyor.

Wolfenstein: EnemyTerritory bize ID software ın bir armağanı

halixus

ID software' ı bilmeyen var mıdır acaba. Daha çocukken tanıştım onunla. 386SX-25 sistemle Wolfenstein3D oynarken. Zaman geçer DOOM çıkar. Hatta yakın bir zamanda filmi bile çekilir.
Wolfenstein:EnemyTerritory bize ID software in armağanı. Açık kodlu bir oyun. Tamamen ücretsiz. İnternet üzerinden ücretsiz serverlar bile bulabilirsiniz. Üstelik Linux altında da çalışmakta. Daha ayrıntlı bilgi, ekran görüntüleri, download için tıklayın .

Eski dostlar Donkey Kong ve Mario Bros!

larweda

Belirli bir yaşın üzerindekiler bilir, eskiden (daha PC`lerden önceki Amiga`dan önceki Commodore 64`,den önceki Spectrum ZX`den önceki Amstrad`dan önceki Atari XL`den de önce) bilgisayar namına görebildiğimiz şeyler Nintendo`nun ve Casio`nun Game&Watch`ları (O zaman Türkiyeye sadece bu markalar geliyomuş demek ki, bi de Tomy vardı ama onu sadece annesi babası yurtdışına gidenlerin olurdu) idi. Bu bahsettiklerim, bugünün palm`ları vs`leri boyutunda sadece oyun için tasarlanmış, LCD ekranlı cebe sığan basit oyun makineleriydi. Bugün oynadığımız birçok Arcade, Shoot-em-up tarzı oyunların tamamının babaları da bu oyunlardı. Şimdi bu aletlerin PC için simülatörleri var, hem de ööle dandik simülasyonlar değil, bire bir aynı görüntüye sahip ufak programcıklar bunlar. Sesleri bile inanılmaz basit olmuş, inanılmaz nostalji oldum, hayatımın birkaç senesi birden buram buram gözümün önüne geldi, eğer neden bahsettiğim hakkında ufak da olsa bir fikriniz varsa, mutlaka ama mutlaka bi göz atın, hatta psikopata bağlayın: madrigal.retrogames.com
Ne günlerdi beee..

What are you waiting for, Christmas?

parsifal

Duke Nukem'le yatıp kalktığımız dönemlerde ağzımızdan çıkamayan replikti.

DNF'nin çıkması 10+ yıl ertelenmişti. Sıra sinema filminin çekimine geldi. Duke için John Cena ile görüşülüyormuş. Bakalım filmi sinema perdesinde görmek için ne kadar bekleyeceğiz?