Red Hat Severn´in ilk ekran görüntüleri

0
anonim
Red Hat in yeni sürümünün ilk betası Severn in ilk ekran görüntülerine http://www.osnews.com/story.php?news_id=4091 adresinden ulaşabilirsiniz. Red Hat daha önce artık paketli perakende sektöründe olamayacağını duyurmuştu bunun ardından Red Hat Linux un artık bir ürün değil bir proje olduğunu bildirdi. Dileyen herkes betayı indirip fikirleri ve gelişmesini istediği özelliklerini bildirerek RH nin gelişimine katkıda bulunabiliyor. RH daha önce beta versiyonları kullanıcıya sunmuyordu.
Yeni Red Hat ve yeni Red Hat Project sistemi hepimize hayırlı olsun.

Kaynak: LinuxTurkey

İlgili Yazılar

Fedora Core3 Test

resilence

Fedora Core 3 test sürümü duyuruldu, x86-64 mimarili işlemcilerde kullanılabileceği de bilgiler arasında...

linuxiso.org'dan indirebilirsiniz.

Red Hat´in Yeni Sürümünün İlk Betası Duyuruldu

anonim

LinuxTurkey'in haberine göre Red Hat in Severn adını taşıyan yeni Beta Sürümü şirketin sayfalarından indirmek mümkün.

Red Hat Linux 9.0

eexx

Red Hat Linux 9.0'ın 31 Mart itibari ile hazır olacağı duyuruldu. Red Hat'in RHN üyelerine gönderdiği e-posta içeriği şöyle:

Fedora Core 1 incelemesi

ghanthar

LinuxMerkezi Fedora Core 1 incelemesi yayımlandı. Buradan ulaşabilirsiniz.

Fedora Project: Red Hat nereye gidiyor?

anonim

GNU/Linux dünyasını ikiye ayıran Fedora Projesi konseptini kısaca irdelemek ve Linux´un devi Red Hat´in geleceğine şöyle bir bakmak istedim:

Red Hat Fedora´yı ilk duyurduğunda önce olumlu bakmıştım. Ardından Fedora´nın bir Açık Yazılım projesi olarak ürettiklerini Red Hat´in alıp biraz süsleyip püsleyip belki biraz da geliştirip Red Hat Enterprise Linux olarak ciddi satış fiyatları ile piyasaya süreceğini anladım. İlk başlarda bu durum biraz moralimi bozdu ve Red Hat´e sinirlendim. Ancak ardından Lindows, Libranet gibi daha birçoğunun Debian ile aynı şeyi yapmakta olduğunu hatırladım.