4 Nisan 2004 RedHat desteğini çekiyor!

0
sundance
RedHat, RedHat 9'dan önceki sürümlerine olan desteğini 31 Aralık 2003'de keseceğini, RedHat9 desteğini ise 4 Nisan 2004'e kadar sürdüreceğini açıkladı.

Biz bu filmi daha önce görmüştük, dilimin ucunda diğer firmanın ismi ama hatırlayamadığımdan değil, içim elvermediğinden söyleyemiyorum.

Önceki RedHat müşterilerine gönderilen e-mail

Görüşler

0
mos
topicteki tarihte bi gariplik mi var?
yoksa cok mu uykum gelmis :-/
0
mos
oyle bakmayin, dun gece 2003 yaziyodu

yemin ederim?
0
murat09
"MS of Linux"
http://www.newsforge.com/software/03/11/03/1657205.shtml daki yorumlardan birinin başlığı. Düşündürücü....Belki ileride Linux Of MS çıkabilir, ne dersiniz :-)
0
OzO
IBM ve bunun gibi pek çok firmanın linuxa destek verdiği şu günlerde şimdi insan kötü seneryoları düşünmeden edemiyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft´tan Amerikan okullarına kıyak , Redhat karşı atakta geç kalmadı!

anonim

Microsoft'un Amerikadaki bilgisayar sıkıntısı çeken,yardıma muhtaç okullara yönelik başlatacağını söylediği kampanyaya Redhat CEO'su Matthew Szulik'den çok ilginç bir karşı atak geldi. Microsoft'un yazılım yerine aynı paraya 14.000 PC alabileceğini, bu durumda da Okullara işletim sistemi olarak Redhat Linux'u ücretsiz olarak temin edeceklerini ve Microsoft'un öngördüğü gibi lisansının 5 senelik değil sınırsız olduğunu söyledi. Bu ilginç pazar kapma oyunu hakkında detaylı bilgi şu adreste http://www.reuters.com

Red Hat ve Fedora Core Linux için Gelişmiş Paket Yönetimi

honal

Fedora ve Red Hat Linux üzerinde kullanılan YUM programına ait detaylı bir NASIL YAPILIR belgesi ekledim. Belgede ayrıca Red Hat tarafından resmi olarak desteği kesilen Red Hat sürümleri için güncelleme kısmı da mevcuttur, ilgilenen arkadaşlara yardımcı olması dileğimle.

Sony Playstation 3'e Fedora Core 5

Chriseba

Sony Playstation 3 piyasaya çıkmadan önce yapılan haberlerde; içinde Linux işletim sistemi olacağı ve harddisk ile beraber geleceği açıklanmıştı.

Fedora Project: Red Hat nereye gidiyor?

anonim

GNU/Linux dünyasını ikiye ayıran Fedora Projesi konseptini kısaca irdelemek ve Linux´un devi Red Hat´in geleceğine şöyle bir bakmak istedim:

Red Hat Fedora´yı ilk duyurduğunda önce olumlu bakmıştım. Ardından Fedora´nın bir Açık Yazılım projesi olarak ürettiklerini Red Hat´in alıp biraz süsleyip püsleyip belki biraz da geliştirip Red Hat Enterprise Linux olarak ciddi satış fiyatları ile piyasaya süreceğini anladım. İlk başlarda bu durum biraz moralimi bozdu ve Red Hat´e sinirlendim. Ancak ardından Lindows, Libranet gibi daha birçoğunun Debian ile aynı şeyi yapmakta olduğunu hatırladım.

Fedora Core3 Test

resilence

Fedora Core 3 test sürümü duyuruldu, x86-64 mimarili işlemcilerde kullanılabileceği de bilgiler arasında...

linuxiso.org'dan indirebilirsiniz.