4 Nisan 2004 RedHat desteğini çekiyor!

0
sundance
RedHat, RedHat 9'dan önceki sürümlerine olan desteğini 31 Aralık 2003'de keseceğini, RedHat9 desteğini ise 4 Nisan 2004'e kadar sürdüreceğini açıkladı.

Biz bu filmi daha önce görmüştük, dilimin ucunda diğer firmanın ismi ama hatırlayamadığımdan değil, içim elvermediğinden söyleyemiyorum.

Önceki RedHat müşterilerine gönderilen e-mail

Görüşler

0
mos
topicteki tarihte bi gariplik mi var?
yoksa cok mu uykum gelmis :-/
0
mos
oyle bakmayin, dun gece 2003 yaziyodu

yemin ederim?
0
murat09
"MS of Linux"
http://www.newsforge.com/software/03/11/03/1657205.shtml daki yorumlardan birinin başlığı. Düşündürücü....Belki ileride Linux Of MS çıkabilir, ne dersiniz :-)
0
OzO
IBM ve bunun gibi pek çok firmanın linuxa destek verdiği şu günlerde şimdi insan kötü seneryoları düşünmeden edemiyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fedora Core3 Test

resilence

Fedora Core 3 test sürümü duyuruldu, x86-64 mimarili işlemcilerde kullanılabileceği de bilgiler arasında...

linuxiso.org'dan indirebilirsiniz.

Siz de `Microsoft ´ laştırabildiklerimizden misiniz ?

sundance

Slashdot`ın Red Hat`den teyit ettirdiği habere göre, Red Hat firması bundan sonra otomatik update için $9.95'lik bir üyelik gerektiren yeni bir sisteme geçiyormuş.

RedHat`ın önde gelen Linux firmalarından biri olması, Linux`u kolay kolay gelemeyeceği bazı yerlere taşıyor olması çok güzel, bunun karşılığında para kazanıyor olması da bizi olsa olsa sevindirir, ama yolu bu olmamalıydı.

Red Hat`ten 3. kuşak cep telefonları için açık işletim sistemi

larweda

Red Hat, 3.kuşak (3G) cep telefonları içn bir işletim sistemi geliştiriyor, ama linux üzerinde değil. 18 ay önce satın aldığı Cygnus ile 3G Lab beraber bir işletim sistemi geliştirdiklerini ve şimdiki Cygnus OS (eCOS) tabanlı olacak olan sistem, eCOS/M3 adını alacak.

Nokia, Motorola ve Psion`un EPOC tabanlı olarak 3 yılda geliştirdiği ve şu anda Nokia Communicator 9210`da kullanılan Symbian OS`a rakip olabilecek olan eCOS/M3, biraz geç bir başlangıç yapmış görünüyor. Ama Red Hat`in açık kod tecrübesi en azından Symbian`ın yaptığı hataları (Linux, Mac veya herhangi bir Microsoft dışı işletim sistemi ile konuşamama ve herhangi birinde geliştirilim yapılamama vb.) aşılmış olabilir.

Detaylı bilgi için: www.redhat.com/about/presscenter/2001/press_hitachi.html

Red Hat Linux 9.0

eexx

Red Hat Linux 9.0'ın 31 Mart itibari ile hazır olacağı duyuruldu. Red Hat'in RHN üyelerine gönderdiği e-posta içeriği şöyle:

Fedora Core 1 incelemesi

ghanthar

LinuxMerkezi Fedora Core 1 incelemesi yayımlandı. Buradan ulaşabilirsiniz.