Portal yönetiminde şok çözüm!

0
ninja-g
Portal gibi büyük içerikli sitelerde çalışan bütün arkadaşlar! işte size nefis bir sorun çözme yöntemi: Sayfaları yaptınız bitti derken birden bire template olarak kullandığınız başka bir dosyanın üzerine save yaptınız. (save as'i unuttunuz!) Üstelik bununla kalmayıp dosyaları yayın server'ına upload...
Yani orada da overwrite oldu. Bu demektir ki bir zamanlar herkesin gördüğü sayfanın yerinde bambaşka bir şey var. Ve buraya binlerce insan girip çıkıyor. Örn web-cam sayfası. Artık üzerine save ettiğiniz dosyadan dünya üzerinde herhangi biryerde yok!!! Tam dünyanız kararmışken o da ne! işte fikir: Hemmen etrafınızdaki bilgisayarlardan birinde cache kontrolu yapıyosunuz. Ve sitenin o bölümüne daha önce girmiş birini bulana kadar devam ediyorsunuz. Olmadı sağa sola haber verip o sayfayı cacheden bulduruyorsunuz. Hoooop viewsource; ctrl+a; copy; open üzerine save edilen dosya; ctrl+a; ctrl+v; UPLOAD!

Görüşler

0
anonim
hastiirrr
harika bir yöntem!!!!
0
rg550
Ya kardeşim, herşey iyi güzel de:
viewsource; ctrl+a; copy; open üzerine save edilen dosya; ctrl+a; ctrl+v; UPLOAD! değil,

viewsource; ctrl+a; copy; open üzerine save edilen dosya; ctrl+a; ctrl+v; <b>save</b>, UPLOAD olacaktı.

Hastalık...
0
anonim
olmazki kardeşim... hayır olaya şahit olmasak neyse... ne milleti kandırıyorsunuz böyle çözüm mü olurmuş...Hadiiii
0
anonim
hadelen.......ya cache de yoksa bulunmassa ne yapacaz ? is bulacakmisin bize
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkiye'nin En İddialı Hosting Şirketi (Ama Hangi Konuda? ;-)

sempsteen

Bilişim sektörüne el atmış, hizmetten yoksun tüm insanlar için hazırlanmış bir siteye denk geldim ve sizlerle paylaşmak istedim. Sitenin her bölümü özenle hazırlanmış, iddialı olduklarını belirttikleri konuda da kendilerini ispatlamış görünüyorlar! Bkz.: http://www.tesekkur.net

Gwins

darkhunter

Az önce ofise gelen bir paket ile irkildim!

Bir arkadaşımın yılbaşı hediyesi elime henüz ulaştı. Ben şöyle birşey beklerken, kendisi bana bunu göndermeyi uygun bulmuş :)

"Güzelim Tux'u ne hale getirmişler, acaba M$'in parmağı var mı bu işte?" diye düşünürken paketten çıkan ThinkGeek broşürü herşeyi aydınlattı. Şu adreste ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz bu maskotlar 7.99$'dan satılıyor.

Eğlenceli bir dekorasyon nesnesi yada hediye arayanlara duyurulur :)

Das Keyboard - Über Geeks

darkhunter

Müjde! Perdesiz sazlardan sonra perdesiz klavye de çıktı :)

Buradan ayrıntılı olarak inceyebileceğiniz Das Keyboard'ın tuşlarında yeller esiyor. Über kullanıcılar ya da yazdıklarının zaten anlamsız oluğunu düşünenler için.

Nokia telefonu olan ve Yılan oynayanlar için..

larweda

Nokia telefon sahibi olup da telefonunuzun pilini Yılan oynayarak bitirenlerden misiniz? Yılan`ı kontrol etmek için 2-4-6-8 tuşları yeterli olmayabiliyor öyle değil mi? Peki bu iş için bir Joystick kullanmaya ne dersiniz?

En Güzel Linux: Ne Pardus, Ne Debian, Ne Red Hat

FZ

Ciddi görünümlü bir PC Windows, yakışıklı ve havalı bir Apple bir araya gelir ve muhabbete girerse, sonra da ortama çekici mi çekici Linux katılırsa acaba ne olur?

En güzel Linux işte bu Linux. Maceranın devamı da burada.

Not: Altyazı ya da dublaj için gönüllü olan? ;-)