Portal yönetiminde şok çözüm!

0
ninja-g
Portal gibi büyük içerikli sitelerde çalışan bütün arkadaşlar! işte size nefis bir sorun çözme yöntemi: Sayfaları yaptınız bitti derken birden bire template olarak kullandığınız başka bir dosyanın üzerine save yaptınız. (save as'i unuttunuz!) Üstelik bununla kalmayıp dosyaları yayın server'ına upload...
Yani orada da overwrite oldu. Bu demektir ki bir zamanlar herkesin gördüğü sayfanın yerinde bambaşka bir şey var. Ve buraya binlerce insan girip çıkıyor. Örn web-cam sayfası. Artık üzerine save ettiğiniz dosyadan dünya üzerinde herhangi biryerde yok!!! Tam dünyanız kararmışken o da ne! işte fikir: Hemmen etrafınızdaki bilgisayarlardan birinde cache kontrolu yapıyosunuz. Ve sitenin o bölümüne daha önce girmiş birini bulana kadar devam ediyorsunuz. Olmadı sağa sola haber verip o sayfayı cacheden bulduruyorsunuz. Hoooop viewsource; ctrl+a; copy; open üzerine save edilen dosya; ctrl+a; ctrl+v; UPLOAD!

Görüşler

0
anonim
hastiirrr
harika bir yöntem!!!!
0
rg550
Ya kardeşim, herşey iyi güzel de:
viewsource; ctrl+a; copy; open üzerine save edilen dosya; ctrl+a; ctrl+v; UPLOAD! değil,

viewsource; ctrl+a; copy; open üzerine save edilen dosya; ctrl+a; ctrl+v; <b>save</b>, UPLOAD olacaktı.

Hastalık...
0
anonim
olmazki kardeşim... hayır olaya şahit olmasak neyse... ne milleti kandırıyorsunuz böyle çözüm mü olurmuş...Hadiiii
0
anonim
hadelen.......ya cache de yoksa bulunmassa ne yapacaz ? is bulacakmisin bize
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

PENGUEN Dergisi ve GNU/Linux

FZ

PENGUEN mizah dergisinin son sayısında (5 Mayıs 2005) Selçuk Erdem'in bir karikatürü var, yan yana oturmuş kız ile adam, adam kıza yazıyor: "Aşkım, modem ışığım, Google'da aradım ismini, dedi do you mean güzeller güzeli, sensiz 56K senle ADSL geldi, USB 2.0 derken, kablosuz derken, senin her gülüşün forwardlanırken, ben ayakizinde GNOME teması, çıkmasın sayfa bulunamadı hatası".

Debian listelerinde fırtına gibi esen, şenlik afişleri hazırlayan karikatüristimizin bu son darbesi mizah dünyasına bomba gibi düşerken "GNU/Linux her yerde!" sloganı yankılanmaya devam ediyor :)

WebCam O... Olma Kılavuzu!

sundance

Pek bir güzel ve/veya yakışıklısınız. Odama bir webcam koysam da kitlem bana tapınmak için fırsat bulsa diyorsanız, bir taraftan da dünyalığı doğrulturum bu zor zamanda gibi düşünceler geçiyorsa aklınızdan, sizin gibiler için hazırlanmış bu kılavuzu okuyun.

How to become an obnoxious internet cam whore in five easy steps

Not: Sitenin faviconuna dikkat ;)

Türkiye'nin En İddialı Hosting Şirketi (Ama Hangi Konuda? ;-)

sempsteen

Bilişim sektörüne el atmış, hizmetten yoksun tüm insanlar için hazırlanmış bir siteye denk geldim ve sizlerle paylaşmak istedim. Sitenin her bölümü özenle hazırlanmış, iddialı olduklarını belirttikleri konuda da kendilerini ispatlamış görünüyorlar! Bkz.: http://www.tesekkur.net

İtinayla Mancınık Yapmanın Sırları!

redogre

Mancınık yapmak için bile bir site var. www.trebuchet.com. Mancınık planları, neler gerekir, nasıl çalışır vs. Hatta birde mancınık tasarımı programı bile var. Gayet profesyonel ve mühendis işi.

Bu siteyi nerden bulduğuma gelince: "Trebuchet neydi yaw, du bi trebuchet.com yaziim" :)))

Hay aksi!

wizzyfx

Bu sabah karşılaştığım Microsoft hata sayfası. Helal olsun vallahi, iyi güldüm sabah sabah. Error code'ları değiştirip diğerlerini görebilirsiniz. Hay aksi!