Portal yönetiminde şok çözüm!

0
ninja-g
Portal gibi büyük içerikli sitelerde çalışan bütün arkadaşlar! işte size nefis bir sorun çözme yöntemi: Sayfaları yaptınız bitti derken birden bire template olarak kullandığınız başka bir dosyanın üzerine save yaptınız. (save as'i unuttunuz!) Üstelik bununla kalmayıp dosyaları yayın server'ına upload...
Yani orada da overwrite oldu. Bu demektir ki bir zamanlar herkesin gördüğü sayfanın yerinde bambaşka bir şey var. Ve buraya binlerce insan girip çıkıyor. Örn web-cam sayfası. Artık üzerine save ettiğiniz dosyadan dünya üzerinde herhangi biryerde yok!!! Tam dünyanız kararmışken o da ne! işte fikir: Hemmen etrafınızdaki bilgisayarlardan birinde cache kontrolu yapıyosunuz. Ve sitenin o bölümüne daha önce girmiş birini bulana kadar devam ediyorsunuz. Olmadı sağa sola haber verip o sayfayı cacheden bulduruyorsunuz. Hoooop viewsource; ctrl+a; copy; open üzerine save edilen dosya; ctrl+a; ctrl+v; UPLOAD!

Görüşler

0
anonim
hastiirrr
harika bir yöntem!!!!
0
rg550
Ya kardeşim, herşey iyi güzel de:
viewsource; ctrl+a; copy; open üzerine save edilen dosya; ctrl+a; ctrl+v; UPLOAD! değil,

viewsource; ctrl+a; copy; open üzerine save edilen dosya; ctrl+a; ctrl+v; <b>save</b>, UPLOAD olacaktı.

Hastalık...
0
anonim
olmazki kardeşim... hayır olaya şahit olmasak neyse... ne milleti kandırıyorsunuz böyle çözüm mü olurmuş...Hadiiii
0
anonim
hadelen.......ya cache de yoksa bulunmassa ne yapacaz ? is bulacakmisin bize
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Vista Üçlüsü

parsifal

Pek çok alanda meşhur üçlüler vardır.
Bu sefer ki üçlümüz çok farklı bir alanda...
İşte karşınızda Windows Vista Üçlüsü

Süper matematikçi sonsuz asal sayıyı keşfetti

coskung

Matematik alanındaki buluşlarıyla bilim dünyasının "Süper Matematikçi" unvanını verdiği Samsunlu matematik öğretmeni Aydın Cerit, son olarak sonsuz asal sayıyı keşfettiğini bildirdi

Linux ve Bira

e2e

Newsforge.com, "Linux ve bira" başlığı altında, "Favori biranız hangisi" adlı bir anket yapmış.

Aralarında, Richard M. Stallman, Alan Cox, Eric Allman, Fyodor, Eric S. Raymond, Michael Tiemann, Andrew Morton gibi isimlerin de yeraldığı anket sonuçları ilginç :)

Editörün Notu: Stallman'ın cevabını okudum mu? Okudum. Şaşırdım mı? Hayır! ;) Ayrıca yorumda geçen "Hackers" kitabı FM'de daha önce tanıtılmıştı, bilginize.

Dağarcığınıza Her Gün İki Söz

auselen

Türk Dil Kurumu, elektronik posta adresini bildiren herkese günde iki kelimeyi, anlamı ile birlikte ücretsiz olarak gönderiyor: http://tdk.org.tr

Pek güzel bir hizmet, hergün bir tebessüm garantili. Bugünkü ise bizlere bayram şekeri gibi...

3-B Tux: Hem de elle tutulabilir!

conan

İşte size güzel bir ofis ya da fazlamesai eğlencesi ;) Elle tutulabilir gözle görülebilir, katlanır, bükülür, kağıttan, kartondan 3 boyutlu tux maketi :) Evdeki, ofisteki arkadaşlarınıza GNU/Linux sevginizi bir defa daha gosterebilmeniz icin :) Yılbaşı ağacınızın tepesine de dikebilirsiniz. Haydi bakalim kim en büyüğünü yapacak! ;)