Php.YeniDünya

0
butch
Php dili kullanılarak ilk bilgisayar virüsü yazıldı. Pek zararlı olmayan bu virüs şu anda sadece windows makinaların c:windows dizini altındaki .php, .hm, .html, .htt dosyalarını etkileyebiliyor. Ama yakın gelecekte daha gelişmiş türlerini görmemiz mümkün. Peki bunun anlamı nedir? Bu gelişme, yeni nesil virüslerin yolda olduğunun ilk habercisi. Unutmadan virüsün adı PHP.NewWorld yani PHP.YeniDünya. Detaylı bilgi
PHP

Görüşler

0
anonim
Eyvahlar olsun, dünyanın sonu geldi.
PHP'de virus mantığı da oluşmuşsa insanlıkta. Tamamdır olayımız.
0
anonim
yok yok sonumuz gelmedi daha.
CFM'le antifirus programı yazılıyormuş...
0
anonim
bu php dosyasını aradım fakat bulamadım. elinde olan var mı?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kim demiş PHP sadece WWW içindir diye?

SHiBuMi

Perl'ü sollayıp Apache'in en popüler modülü olmak ve dünyada 5 milyon domainde kullanılır hale ulaşmak PHP'yi kesmemiş olacak ki, PHP şimdi de masaüstü programcılığına el attı. GTK 2.0 desteği ile çalışacak olan PHP'nin masaüstü modülü şu an için 0.0.1 sürümü ile henüz bir bebek ama vaat ettikleriyle PHP programcılarına yepyeni kapılar açacak gibi gözüküyor.

Vty - Mysql ve Mssql için Php tabanlı Veritabanı Yönetici

pieycpi

Mysql ve Mssql'i web üzerinden yönetmek kullanacağınız Vty scriptinin kullanılabilir ilk versiyonu çıktı. Vty ile mysql ve mssql database'i üzerinde istediğiniz işlemi web tabanlı olarak yapabilirsiniz.
Vty hakkında daha fazla bilgi almak ve Vty'yi download etmek için: www.kutukutu.com/vty

DCP Portal 7 yayınlandı

deathline

Daha önce 7.0 Beta sürümünü duyurduğumuz DCP Portal 7 versiyonu yayınlandı. Detaylı bilgi ve kurulum dosyaları için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz

Tica:TK: İlla ki Web Üzerinde Çalışacak!

tongucyumruk

Tica:TK Web uygulamalarının en büyük sorunu olan süreksiz bir bağlantı tipine sahip http protokolünün dezavantajlarını giderme amacı güden bir framework. Benzerlerine oranla en büyük farkı ise sadece Javascript ve PHP ile bu işi hallediyor olması.

PHPLiveX: Hafif ve Kolay PHP-Ajax Kütüphanesi

anonim

PHPLiveX diğer php-ajax kütüphanelerinin çoğunda olduğu gibi php fonksiyonlarınızı JavaScript ile çağırabilmenizi sağlıyor. Ancak PHPLiveX'in xajax ve sajax gibi kütüphanelerden farkı çok daha az kod yazarak ve daha basit bir şekilde kullanılabilmesi.