Php Web Programlamaya Giriş Belgeleri

0
Guardian
Bir süredir php programlama diline giriş yapmak isteyenler için hazırladığım belgelerin giriş amaçlı olan kısmını bitirdim ve www.samkon.org'da yayınladım.

Belgelerin pdf formatındaki hallerini sıkıştırılmış olarak buradan indirebilirsiniz. (3.8 MB)
PHP

Görüşler

0
Guardian
düzenleme için teşekkürler parsifal.
0
Guardian
pardon diğerlerini görmedim. sizlere de teşekkürler butch ve zekzekus
0
Tarık
Bravo, başlayıp bitirebilmene sevindim. Çalışmalarının devamını dilerim.
0
anonim
Çok teşekkür ederim Tarık,

uzun zaman oldu. Bu konularda şevk kazanmamda sana büyük borcum var.

Bu sadece başlangıç, umarım hem yeni projemde hemde geri kalan php dökümanlarında daha güzel günler göreceğiz..

İyi çalışmalar dilerim..
0
Tarık
Evet uzun zaman oldu. Yapmak istediysen kendin yapmışsındır. Bu konuda kimsenin kimseye borcu olmaz. Varolan birşey varsa bilgi adına, bunu paylaşırız olur biter. Netice itibariyle senin ve benim bulunduğum ortamda yüzlerce kişi mevcuttu. Birilerine birşeyler verebiliyor olsaydım senden başka kimseler de istifade ettikleri ölçüde yararlanıp ortaya birşey koyarlardı.

delikanlı adamın yapacağı iş döner dolaşır kendi bilek/beyin/bilgi gücüne dayanır. :)

selametle...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

PHP 5.0.0 Beta 1

butch

Uzun süredir şöyle olacak böyle olacak diye hakkında konuşulan PHP 5'in ilk betası çıktı. Zend 2, yeniden hazırlanan XML desteği başlıca yenilikleri. Bir de gözüme çarpan detay; MySQL kütüphanesi, 4.0 lisansındaki birtakım mevzulardan dolayı artık PHP ile birlikte gelmeyecekmiş. Detaylar php.net'te

PHPLiveX: Hafif ve Kolay PHP-Ajax Kütüphanesi

anonim

PHPLiveX diğer php-ajax kütüphanelerinin çoğunda olduğu gibi php fonksiyonlarınızı JavaScript ile çağırabilmenizi sağlıyor. Ancak PHPLiveX'in xajax ve sajax gibi kütüphanelerden farkı çok daha az kod yazarak ve daha basit bir şekilde kullanılabilmesi.

DCP Portal 7 BETA Yayınlandı

deathline

DCP Portal 7 Beta bir yıldan fazla süren geliştirme süresinden sonra yayınlandı. Sürüm 7 beta 15 Şubat 2007 tarihinden itibaren Codeworx Teknolojileri dosya indirme alanından erişilebilir durumdadır. Bu sürüm için bir güncelleme betiği mevcut olmayıp, gerekli kararlılık ve sağlamlık sınamalarından geçirilmeden kullanılmamalıdır.

Delphi For PHP ile Hızlıca Geliştirin

Tarık

Borland'ın son kullanıcı yazılım geliştirme araçları biriminin büyük bir kısmını CodeGear' a devretmesinin ardından Delphi gibi köklü geliştirme ortamları, masaüstü uygulamalarının dışında birçok iş için kullanılmaya başlandı.(mobil donanımlar, internet uygulamaları vs.)

Bu hızlı değişim rüzgarının son bombası ise Delphi4PHP adında PHP uygulaması geliştirme ortamı.

Extreme Programming & PHP

SHiBuMi

Extreme Programming, bir anlamda geleneksel yazılım geliştirme metodolojilerine tepki olarak ortaya çıkmış, kodlamayı ön planda tutan, planların her zaman değişikliğe uğramaya mahkum oldukları tecrübesinden yola çıkarak, kodlama ile planlamayı sistem bütünlüğünü tehlikeye atmadan bir arada yürütmeyi hedefleyen bir yazılım geliştirme metodudur. İlk başlarda Smalltalk ile geliştirilen projelerde uygulanmaya başlanmış ve başarı kazanmış bu sistem, bütün programlama dilleri ile uygulanabilir, özellikle günümüzde daha hızlı kod yazımına imkan sağlayan scripting dilleri ile güzel sonuçlar elde edilebilir.