PHP ve SUN Microsystems

0
yalcink01
NewsForge'deki habere göre PHP ve Sun Microsystem işbirliğine gitmişler ve bugün yeni ürün hakkında açıklama yapılacakmış. Sitedeki habere göre PHP, bundan sonra Java Sunucular içinde gömülü halde gelecek ve birtakım özel araçlar sayesinde oldukça performanslı çalışacakmış. Haberin çevirisi buradan okunabilir. Biraz kabataslak oldu, kusura bakmayın.
PHP

Görüşler

0
St
Hocam kabataslak, mabataslak.. her turlu emeginize saygi duyar, te$ekkuru vicdan borcu biliriz FM uyeleri olarak. :)
Kolay gelsin..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

izbul.net ve turk-php.com Bilgi Yarışması

oktay

Turk-PHP.com sitesinin hediyeli bilgi yarışmaları izbul.net'ten 6 ay ücretsiz hosting hediyeli son sayısıyla karşınızda. Yarışmada her hafta bir kişiye ücretsiz web hosting hediye edilmesi planlanıyor.

Ayrıntılı bilgi için lütfen http://www.turk-php.com/pages.php?page=Yarisma adresini ziyaret ediniz.

İyi şanslar.

Php.YeniDünya

butch

Php dili kullanılarak ilk bilgisayar virüsü yazıldı. Pek zararlı olmayan bu virüs şu anda sadece windows makinaların c:windows dizini altındaki .php, .hm, .html, .htt dosyalarını etkileyebiliyor. Ama yakın gelecekte daha gelişmiş türlerini görmemiz mümkün. Peki bunun anlamı nedir? Bu gelişme, yeni nesil virüslerin yolda olduğunun ilk habercisi. Unutmadan virüsün adı PHP.NewWorld yani PHP.YeniDünya. Detaylı bilgi

DCP Portal 7 yayınlandı

deathline

Daha önce 7.0 Beta sürümünü duyurduğumuz DCP Portal 7 versiyonu yayınlandı. Detaylı bilgi ve kurulum dosyaları için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz

Yeni içerik yönetimi programı DCP-Portal

anonim

PHP-Nuke türü içerik yönetimi programlarına bir yenisi daha eklendi. Bir siteyi baştan aşağı gereksiz ayrıntılarla uğraşmanıza gerek kalmadan kurmanıza ve güncellemenize olanak sağlayan bu tür programlar zaten çok az sayıda bulunuyor. dotcom-Projects sahibi Serhan D. Kıymaz tarafından geliştirilen DCP-Portal size bir içerik yönetimi programından beklediğiniz her şeyi sunuyor. Tamamen PHP ve mySQL tabanlı olan DCP-Portal'nin özelliklerinden bazıları şöyle:

Php Web Programlamaya Giriş Belgeleri

Guardian

Bir süredir php programlama diline giriş yapmak isteyenler için hazırladığım belgelerin giriş amaçlı olan kısmını bitirdim ve www.samkon.org'da yayınladım.

Belgelerin pdf formatındaki hallerini sıkıştırılmış olarak buradan indirebilirsiniz. (3.8 MB)