''Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005'' Filmleri #1: Miguel de Icaza

0
butch

Görüşler

0
FZ
Özellikle Icaza'nın sonlara doğru bilgisayar başına geçip C# kodu yazıp derlediği sahneyi kaçırmayın ;-) (Biraz hızlı yazmıştı da ;-)
0
darkhunter
Yaa ben salağım galiba, yok yok kesin. (Benzer bir kod yazmam neredeyse bir gün sürdü de:()
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi / Kış 2007 Eğitim ve Seminerleri

anonim

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü'ndeki Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi'nde kış eğitimleri/seminerleri başlıyor. LPI sertifikasyon dökümanları çerçevesinde yürütülecek olan GNU/Linux eğitimlerinin de yer aldığı program hakkında detaylı bilgiyi CAS web sitesinde bulabilirsiniz.

XML ve Web Servisleri Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 04 Ağustos 2004 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. XML son on yıl içerisinde sadece web uygulamaları değil hemen tüm uygulama alanlarında verinin saklanması ve işlenmesinde ciddi avantajlar sağlayan bir standart olarak önümüze çıkmaktadır. Bu sunumda XML'in servis merkezli web uygulamaları yani web servisleri için olan önemi anlatılacak, tipik web uygulamaları gosterilecek, PHP ve Java ile yazılmiş web uygulaması kod örnekleri ile de konular somutlanacaktır.

7D7 Demo Partisi 8-9 Eylül'de!

dcc

7D7 Demoscene Party 2007 , 8-9 September 2007

Artık geleneksel hale gelen 7Dx partilerinin bu yılki ayağı 7D7 demo partisi bu sene 8-9 Eylül tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü'nde yapılacak. C64, Amiga ve PC platformlarında yarışmaların düzenlendiği 7D7'de ayrıca programlama seminerleri ve demoscene üzerine sohbetler de yapılacak.

Linux Semineri : Gentoo Linux Kurulumu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da bir linux semineri düzenliyor. Yeni ve gözde dağıtımlardan biri olan Gentoo Linux'un yapısı ve kurulumunun anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlıyor. Gentoo, emerge paket sistemi ve kurulum aşamasında Linux'un işlemciye göre optimizasyon ve özelleştirilebilmesi ile uzman kullanıcıların ilgisini çekiyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Özgür Yazılım ve Linux Günleri: Geri sayım başladı

tongucyumruk

Tahmin ediyorum ki haftaya bugün, bu saatlerde çevremdeki herkes son dakika hazırlıklarını, birşeylerin eksik olup olmadığını düşünüyor olacak. O heyecandan uzak, kafası rahat yatağına girecek olan şanslı insanlarla da bu heyecanı bir nebze olsun paylaşmak için bir hatırlatayım dedim: Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2010, 7 gün veya 168 saat veya 10080 dakika sonra (tabii aşağı yukarı) başlamış olacak. Hazır mısınız?

Cuma ve Cumartesi olmak üzere iki gün boyunca sürecek etkinlikte neler yok ki?