Open Office Sunumlarınızı Cep Telefonunuzdan Yönetin

0
anonim
Open Office eklentisi mOOo Impress Controller ile cep telefonunuzdan sunularınızı kontrol altına alın:
Gerekli olan malzemeler:
1) Bluetooth + java uygulamalı bir cep telefonu
2) Bluetooth'u veya aparatı olan dizüstü/PC
Önce ilgili sayfadan .oxt dosyasını indiriniz.

Open Office Uygulamasını açınız. Menü seçeneklerinden Araçlar>Eklenti Yöneticisi...>Ekle diyerek ilgili .oxt dosyasını ekleyiniz.

mooo-ic-mobile-0.6.jar
ve
mooo-ic-mobile-0.6.jad dosyalarını cep telefonunuza yükleyiniz.

Open Office Sunum'da "MOOo IC" menüsünü kullanarak ve cep telefonunuzdaki java uygulaması ile artık Open Office sunularınız cep telefonunuzun kontrolü altında. Bluetoothları açmayı unutmayınız.

M.Fatih ULUÇAM

Görüşler

0
mesutgul
http://mooo.java.net/alm-process/1-mOOo%20Impress%20Controller/snippets/HtmlSnippet1.html

Sürüm: 0.6 -> 0.7
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fonksiyonel Programlama Gezegeni

FZ

Scheme, Common Lisp, Haskell, OCaml, F#, Emacs Lisp, vb. fonksiyonel programlama dillerine ve konularına dair Türkçe yazan çizen insanların günlük girdilerini tek bir yerde toplamayı amaçlayan Fonksiyonel Gezegen yayın hayatına birkaç gün önce başladı.

Hack in the Box 2005

sefalet

Hack in the Box 2005 konferansları Malezya'nın Kuala Lumpur şehrinde yapıldı.Aşağıdaki adresten bildirilere ve vidyo kayıtlarına ulaşmanız mümkün.

http://conference.hackinthebox.org

Islık Çalarak Bilgisayarınıza Hükmedin

FZ

Bilgisayarınıza ıslık ya da benzeri bir şekilde sesle kumanda edebilmek ister misiniz? Belli bir melodi çalınca bir programın çalışmasını? Başka bir şey mırıldanınca bir sistemin devreye girmesini?

Son Depremler RSS

auselen

Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi, Ulusal Deprem İzleme Merkezi’nin meşhur son depremler sayfasını bilirsiniz. Deprem izlemesi olarak harika bir iş yapan UDİM'in, bu bilgileri yayınlama konusunda o kadar becerikli olduğunu malesef düşünmüyorum (umarım farketmediğim bir servisleri yoktur :) ). Web 2.0 döneminde bu verilere sanırım biraz daha kolay ulaşabilmeliyiz, bu yüzden UDİM işe el atana kadar bu verileri RSS biçiminde sunan küçük bir servis hazırladım: http://feeds2.feedburner.com/sondepremler.

Commodore Program Döküm Eki ve bazı istatistikler...

dcc

1986-1992 arasında yayınlanan Commodore dergisinin ünlü Program Döküm Eki'nde yayınlanan bütün programların bir listesini çıkardım ve bazı istatistiklere ulaştım. Buyrun bir bakın.