NTV ve MS...

0
urxalit
Bütün gün sinir ettiler. Yarım saatte bir Bilişim'e bağlanıp bir MS elemanını çıkardılar. Yok XP şöyle, yok XP böyle... Adamların da yenilik olarak yeni GUI dışında saydığı birşey yok. :)) Canlı yayın yapmadığı zamanlarda da XP hikayelerini banttan verdiler.
Güya Bilişim özel programıymış. Bilişim hakkında MS dışında başka hiç birşeyden bahsetmediler. Tabi arada birkac MS oyunu ve dvd çalar da gösterdiler. Sanki o kadar serverlar, ağ teknolojileri, konferanslar yokmuş bütün fuar alanını MS tek başına kiralamış gibi...

Tamam ntvmsnbc'yi ortak yürütüyor olabilirsin de bu kadar reklam kampanyasına alet olunmaz, satışlardan pay mı alıyorlar nedir... Hatta sevgili Mithat Bereket'imiz bile MS elemanı olmuş haberimiz yok. Yakında Pusula'da da M$'u ve yeni grafik arabirimlerini seyrederiz.. :)

Bugün NTV hakkında fikirlerim bayağı bayağı bir degişti...

Görüşler

0
anonim
İlginç bir tesadüf eseri şu anda bu mesajı okurken NTV'deki spiker kadın MS'ten birisi ile XP Home Edition hakkında konuşuyor :)
0
elrond
Windows XP nin sadece GUI updatei olduğunu düşünmek kullanmamak ile ilgli diye düşnüyorum.
Bir kullanmanızı tavsiye ederim. Kullanma imkanı yoksa News Grouplarda, ZDNET te ve CNET te çıkan makalelere bir göz atın derim.

Saygılar.
0
anonim
ne bekliyoruz ki
bizim de adimiz NTVMSNBC olsa :)))

adamlarin adinda bile MSN var.
o adi oraya bosuna koymadilar ya ?
0
anonim
NTV - NTV, MS - Microsoft - NBC - NBC. Yanisi su. Zaten bunlardan bir sekilde MS ile ortak. NBC uzerinden MS''un hisseleri var burada. Bu durumda boyle yapmalarindan daha dogal bir sey yok.

Aslen suna bakmak lazim. CNN''de, TRT''de vs. benzer programlarda da Gates''in ayagini yikamak icin benzeri gorulmemis bir gayret var. Bunu analmakta zorluk cekiyorum..
0
SHiBuMi
Anlamayacak bir şey yok: Para para para.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Commodore 64 Orkestrası Eylül 2006'daki Konser İçin Provalara Başladı

FZ

C64 Orkestrası, Eylül 2006 tarihinde verecekleri konser için provalara başladı.

Orkestranın prova videolarından birini buradan izlemek mümkün.

Bir kahraman

ganzo66

Hyoichi Kohno Dünya vatandaşı. Gezgin. Bisikletle dünyayı dolaştı, Yukon Nehri'nde rafting yaptı, McKinley Dağı'na tırmandı, Los Angeles'tan New York'a yürüdü. Amacı Kuzey Kutbu'ndan ülkesi Japonya'ya ulaşmaktı. 'Küresel Isınma'nın etkisiyle incelen buzlar geri dönmesine izin vermedi. 43 yaşında, yolculuğunun 670. kilometresinde buzun kırılması sonucunda düştüğü kutup sularında öldü. "Macera, kişinin hayatını savurup atması değil, olduğu yerden bir adım ileriye gidebilme cesaretini göstermesidir." www.reachinghome.org

Üstün varlıklar ve diğerleri

ganzo66

Sözlerime şu ünlü özdeyişi hatırlatarak başlayacağım, " Herkes eşittir ama bazıları daha eşittir". Buradan yola çıkarak Redogre'nun yazdığı yazı için insanları patron veya çalışan diye ayırmanın yanlış olduğuna inanıyorum ve diyorum ki: "İnsanlar ikiye ayrılır: ÜSTÜN VARLIKLAR VE DİĞERLERİ"

Sertifikasyonun Önemi

FZ

Avrupa ve ABD'de 32.000 BT çalışanı ve 1830 işveren arasında yapılan bir araştırmaya göre bilgi teknolojileri konusunda sertifikasyonun önemi artmış durumda. Sertifikasyonun avantajının en çok hissedildiği alanlar ise proje yönetimi ve bilgi teknolojileri güvenliği.

Hayallerinizde ki Projenin Gerçekleşmesini İster misiniz?

opheus

Sun Microsystem girişimcilik, NetBeans Innovators Grants programı ile geliştiricilere cağrıda bulunarak, fikirlerini belirli tarihler arasında kendilerine ulaştırmanızı istemekte ve ödül toplamda 1 milyon dolar.