NTV ve MS...

0
urxalit
Bütün gün sinir ettiler. Yarım saatte bir Bilişim'e bağlanıp bir MS elemanını çıkardılar. Yok XP şöyle, yok XP böyle... Adamların da yenilik olarak yeni GUI dışında saydığı birşey yok. :)) Canlı yayın yapmadığı zamanlarda da XP hikayelerini banttan verdiler.
Güya Bilişim özel programıymış. Bilişim hakkında MS dışında başka hiç birşeyden bahsetmediler. Tabi arada birkac MS oyunu ve dvd çalar da gösterdiler. Sanki o kadar serverlar, ağ teknolojileri, konferanslar yokmuş bütün fuar alanını MS tek başına kiralamış gibi...

Tamam ntvmsnbc'yi ortak yürütüyor olabilirsin de bu kadar reklam kampanyasına alet olunmaz, satışlardan pay mı alıyorlar nedir... Hatta sevgili Mithat Bereket'imiz bile MS elemanı olmuş haberimiz yok. Yakında Pusula'da da M$'u ve yeni grafik arabirimlerini seyrederiz.. :)

Bugün NTV hakkında fikirlerim bayağı bayağı bir degişti...

Görüşler

0
anonim
İlginç bir tesadüf eseri şu anda bu mesajı okurken NTV'deki spiker kadın MS'ten birisi ile XP Home Edition hakkında konuşuyor :)
0
elrond
Windows XP nin sadece GUI updatei olduğunu düşünmek kullanmamak ile ilgli diye düşnüyorum.
Bir kullanmanızı tavsiye ederim. Kullanma imkanı yoksa News Grouplarda, ZDNET te ve CNET te çıkan makalelere bir göz atın derim.

Saygılar.
0
anonim
ne bekliyoruz ki
bizim de adimiz NTVMSNBC olsa :)))

adamlarin adinda bile MSN var.
o adi oraya bosuna koymadilar ya ?
0
anonim
NTV - NTV, MS - Microsoft - NBC - NBC. Yanisi su. Zaten bunlardan bir sekilde MS ile ortak. NBC uzerinden MS''un hisseleri var burada. Bu durumda boyle yapmalarindan daha dogal bir sey yok.

Aslen suna bakmak lazim. CNN''de, TRT''de vs. benzer programlarda da Gates''in ayagini yikamak icin benzeri gorulmemis bir gayret var. Bunu analmakta zorluk cekiyorum..
0
SHiBuMi
Anlamayacak bir şey yok: Para para para.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

E-Devlet Projeleri İhalesi OYTEK'in

innaw

E-Devlet projeleri için açılan ihaleyi OYAK'in teknoloji şirketi OYTEK kazandı.

İhaleye SBS-Meteksan-Microsoft 17 milyon 450 bin Avro, Koç-Sistem-Sentim-Cybersoft 19 milyon 450 bin Avro, Oytek 19 milyon 850 bin Avro ve Havelsan 25 milyon Avro teklifle katılmıştı.

btdunyası.net turk.internet.com

4 Temmuz, Özgürlük ve Bir Bilim Adamının Bireysel İtaatsizliği

FZ

Bugün 4 Temmuz, Amerika Birleşik Devletleri'nin Bağımsızlık Günü. Bu önemli günde pek çok ABD'liye 2 yıl önce iki bilimadamı arasındaki önemli bir mektuplaşmanın adresi gidiyor.

Taraflardan biri: Prof. Dr. Daniel J. Amit. Diğeri ise saygın bir bilimsel dergi olan Physical Review adına Prof. Dr. Martin Blume.

Konu: Dr. Amit'in Physical Review ya da herhangi bir ABD kurumu (bilimsel ya da başka türlü) ile işbirliği yapmayı reddetmesi ve bunun sorumlusu olarak ABD'nin, sahip olduğu gücü kötüye kullanan en büyük ve zarar verici ülke oluşunu göstermesi. Dr. Blume her ne kadar mektuplarında bilimin uluslararası, tarafsız ve politikaya mesafeli bir kurum olması belirtse de Dr. Amit, bilimin modern dünyada tarafsız kalamayacağını, 1939'da bilimin ne kadar tarafsız olabileceğinin herkes tarafından görüldüğünü belirtiyor, gelecekte torunlarına hesap verebilmek için bireysel olarak bu kararı aldığını, bireysel olarak pek bir gücü olmasa da bu bireysel itaatsizliğinin önemli olduğunu vurguluyor.

Çağrı: Kodla.net

Onur_Yerlikaya

Türkiyede programlama dillerine ait bir çok oluşumun yer aldığı noktada bir düzensizlik ve bir düzen olması gerektiğini farkederek kar amacı gütmeyen kodla.net adında bir projeye başladık. Bu proje içerisinde PHP, Python, Ruby, .NET ve benzeri dillerdeki geliştiricileri, programcıları gerek yazar olarak gerek kodla.net'in geliştirilmesi için davet ediyoruz.
Projenin amacı programcıları ve geliştiricilerin bulunduğu sıcak bir ortam oluşturmak.

Projenin geliştirilmesi konusunda düşünceleriniz ve katılımlarınız için : onur@php.net ve ismail@codesigndev.com adreslerini kullanabilirsiniz.

Enixma ilk sayı çıktı

GoksinAkdeniz

Bir grup gönüllü tarafından hazırlanan EniXma e-derginin ilk sayısı çıktı. Linux ve açık kaynak kodlu yazılımları ve işletim sistemlerinin tanıtılması ve kullanımının yaygınlaşmasını sağlamak amacı güdülüyor.

Haber turu

conan

Maratonumuza başlıyoruz...
OSNews'dan Gnome 2.0 ile ilgili bir review(10 üzerinden 6 almış)
Micro$oft Çin'e önümüzdeki 3 yıl için 750 milyon $ yatırmayı planlıyormuş.(Reuters)
Japon bilimadamları cep telefonları sinyallerini "basit" yöntemlerle engellemeyi başarmışlar(BBC)
Cluelessmailers.org SPAM'in bir haritasını çıkartmış. Fakat site slashdot etkisine™ maruz kaldığı için mirrorlarından birini link olarak verdim.