NTV ve MS...

0
urxalit
Bütün gün sinir ettiler. Yarım saatte bir Bilişim'e bağlanıp bir MS elemanını çıkardılar. Yok XP şöyle, yok XP böyle... Adamların da yenilik olarak yeni GUI dışında saydığı birşey yok. :)) Canlı yayın yapmadığı zamanlarda da XP hikayelerini banttan verdiler.
Güya Bilişim özel programıymış. Bilişim hakkında MS dışında başka hiç birşeyden bahsetmediler. Tabi arada birkac MS oyunu ve dvd çalar da gösterdiler. Sanki o kadar serverlar, ağ teknolojileri, konferanslar yokmuş bütün fuar alanını MS tek başına kiralamış gibi...

Tamam ntvmsnbc'yi ortak yürütüyor olabilirsin de bu kadar reklam kampanyasına alet olunmaz, satışlardan pay mı alıyorlar nedir... Hatta sevgili Mithat Bereket'imiz bile MS elemanı olmuş haberimiz yok. Yakında Pusula'da da M$'u ve yeni grafik arabirimlerini seyrederiz.. :)

Bugün NTV hakkında fikirlerim bayağı bayağı bir degişti...

Görüşler

0
anonim
İlginç bir tesadüf eseri şu anda bu mesajı okurken NTV'deki spiker kadın MS'ten birisi ile XP Home Edition hakkında konuşuyor :)
0
elrond
Windows XP nin sadece GUI updatei olduğunu düşünmek kullanmamak ile ilgli diye düşnüyorum.
Bir kullanmanızı tavsiye ederim. Kullanma imkanı yoksa News Grouplarda, ZDNET te ve CNET te çıkan makalelere bir göz atın derim.

Saygılar.
0
anonim
ne bekliyoruz ki
bizim de adimiz NTVMSNBC olsa :)))

adamlarin adinda bile MSN var.
o adi oraya bosuna koymadilar ya ?
0
anonim
NTV - NTV, MS - Microsoft - NBC - NBC. Yanisi su. Zaten bunlardan bir sekilde MS ile ortak. NBC uzerinden MS''un hisseleri var burada. Bu durumda boyle yapmalarindan daha dogal bir sey yok.

Aslen suna bakmak lazim. CNN''de, TRT''de vs. benzer programlarda da Gates''in ayagini yikamak icin benzeri gorulmemis bir gayret var. Bunu analmakta zorluk cekiyorum..
0
SHiBuMi
Anlamayacak bir şey yok: Para para para.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

LINUXnet 3.Sayı Çıktı

anonim

LINUXnet dergisinin 3. sayısı çıktı. LINUXnet dergisi bu kez tam 114 sayfa ve 5 CD hediyeli. Bu CDler

# LINUXnet Özel CD'si
# Güvenlik Araçları CD'si
# Pardus Çalışan CD 1.0
(Tam sürüm: Türkiye'de ilk defa!)
# Ubuntu 4.10
# Games Knoppix 3.7-0.2

Ayrıntılı içerik ve detaylı bilgi burada

Macromedia for GNU/Linux

demonic

Macromedia firmasının popüler Windows programları olan Flash, Dreamweaver ve benzerlerinin GNU/Linux sürümlerini pek yakında görebiliriz.Bu durumda Linux Windows karşısında biraz daha güçlenecek gibi.

Lightweight Languages 2004 (LL4)

FZ

LL4 etkinliği üniversitelerden ve endüstriden en iyi dil tasarımcılarını bir araya getiren bir günlük çok yoğun bir forum.

Bu etkinlik kullanılabilir ve faydalı programlama dilleri, araçları ve süreçlere odaklanmaktadır. Hafif diller yaygın dilleri kullanan programcılara yeni ve farklı teknikleri göstermek için etkili araçlardır.

Etkinlikte ele alınacak konular:

RIAA P2P ağlarını zehirlemiş!

murat09

Geçtiğimiz günlerde dili çözülen Matt Warne adlı bir bilgisayar uzmanı, müzik ve film endüstrisi hakkında uzun zamandır dillendirilen bir iddiayı doğruladı. Matt Warne, itirafında 76 ülkeden bin 500 müzik şirketini temsil eden RIAA (Recording Industry Association of America) adına takas ağlarını 'zehirlediğini' kabul etti.

Entegre Devrenin Mucidi Jack Kilby Aramızdan Ayrıldı

vst

Entegre devrelerin mucidi Jack Kilby 81 yaşında hayata gözlerini yumdu. 2000 Fizik Nobel ödüllerinden birinin sahibi olan Jack Kilby'nin entegre devreler ile ilgili bu serüveninde tatile çıkamayan yeni bir işçinin icadına tanık olabilirsiniz.

Not: 2000 Fizik Nobel Ödülünün diğer sahibi Robert Noyce 1990 yılında öldü.