MyAsist Web Framework

0
myasist
MyAsist, "web Tabanlı uygulamaların geliştirmesini en verimli halde nasıl yaparız?" sorusuna çözüm arayışlarımızın bir ürünüdür.

Kişisel ve Öğrenim amaçlı kullanımlar için ücretsiz olarak edinilebilir.

Bazı Özellikleri:

+ Yazılan Uygulamalar Tamamen Açık Kaynak kodludur.
Uygulama yazmada MyAsist kodlama standardı ve BOO Programlama dili kullanılmaktadır.
+ Veritabanı bağımsız çalışır.
+ jQuery ve Ajax desteklenmektedir.
+ Uygulamalar için kullanışlı komponentlere sahiptir.
Toolbar, Editbox, ...
+ Uygulama geliştirmede MyAsist özel fonksiyonlarından yararlanabileceği gibi tüm dotNet fonksiyonlarına erişilebilir.

detaylı bilgi için buradan..

örnek ekran görüntüsü:

myasist

Görüşler

0
anonim
Bu tür girişimleri gördükçe en azından çok amatör de olsa birşeyler yapılıyor diye sevinmeli mi yoksa etrafta bu kadar gelişmiş framework varken hala bu kadar ilkel görünümlü bir sistemi üstelik ücretli vermek nasıl düşünülebiliyor diye üzülmeli mi hala bilemiyorum...
0
Evil_Empire
Bence sevinmeliyiz... Özellikle; laftan başka bir şey üretmeyen, macbook air alsam iphone la çok yakışır diye düşünen, ekran kartı yarıştıranların kendilerini teknoloji dehası bilgisayar kurtları zannettiği bir ortamda; sevinmeliyiz. "Daha iyisi var zaten" deyip işe kalkışmamak, tembelik ve vazgeçmişlikten başka birşey değildir...
0
dtemarti
Bazen Amerikayı yeniden keşfetmek gerekli. Burada Amerikadan ziyade keşfetmek fiili çok önemli. Kısaca Tarih okumalıyız, değil mi?
0
Helplessness
kendi web sitesi WordPress ile yapılmış.
0
yilmaz
Wordpress Copyright notunu niye silmişler aceba?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Windows'tan Linux'a Geçiş: OpenMoveOver

Soulblighter

Resolvo Systems Windows'tan Linux'a geçiş aracı MoveOver'ın ücretsiz ve açık kaynak sürümünü çıkardı. OpenMoveOver ile Windows oramınızı Linux'a taşımak geçiş yapmak sadece 2 basit adımda gerçekleştiriliyor.

ELOG

m1a2

Uzun zamandan beri aradığım türde bir programı freshmeat`te nihayet buldum :) ELOG, her türden notlarınızı browser üzerinden yazabileceğiniz son derece hafif bir web defteri. Parçacık fiziği üzerine araştırmalar yapan `Paul Scherrer Institute`ın bir elemanı tarafından (Stefan Ritt) yazılan program harika iş görüyor.

Tüm zamanların en kötü bilgisayar hataları

FZ

Mariner I uzay aracı, Sovyet gaz boru hattı, Therac-25 tıbbi hızlandırıcı, finger sunucusu, Kerberos rastsal sayı üreteci, Intel Pentium, Ariane 5 501 numaralı uçuş. Bağlantısız gibi görünen bu isimlerin ortak bir noktası var: Tarihteki en büyük yazılım hataları.

Detaylar WIRED dergisinin History's Worst Software Bugs başlıklı yazısında.

Beta olmak ya da olmamak

redogre

Ya da bir projeyi Beta olarak yayınlarken yapılmaması gerekenler.

Malum Fm wars büyük bir gazla yayına başladı ama birçok hata yüzünden haftalardır oynayan yok. Ben kısaca yaptığım hataları sıralayacağım, eksik gördüklerinizi eklersek şahane bir "Ne yapmalı ne yapmamalı" olabilir...

Lux Render: Özgür, Fiziksel Tabanlı Render Sistemi

Tarık

Windows ortamında üç boyutlu grafik işiyle iştigal edenlerin GNU/Linux dağıtımlarını tercih 'edememelerinin' birinci nedeni çoğu zaman, yüksek gerçekçilikte görsel çıktı sağlayabilen ve piyasayla yarışabilecek kalitede render sistemlerinin mevcut olmamasıdır.

Fakat durum artık eskisi gibi değil ve ortalık kızışacak gibi. Zira işte tam bu noktada Lux Render dediğimiz alet devreye giriyor ve Maxwell Render gibi paralı akranlarıyla boy ölçüşebilecek kalitede, ışığın fizikteki kurallarını benzetimleyerek çalışıyor ve gerçekten işe yarıyor gibi görünüyor. Hem de bedava. Hem de açık kaynak kodlu.