MyAsist Web Framework

0
myasist
MyAsist, "web Tabanlı uygulamaların geliştirmesini en verimli halde nasıl yaparız?" sorusuna çözüm arayışlarımızın bir ürünüdür.

Kişisel ve Öğrenim amaçlı kullanımlar için ücretsiz olarak edinilebilir.

Bazı Özellikleri:

+ Yazılan Uygulamalar Tamamen Açık Kaynak kodludur.
Uygulama yazmada MyAsist kodlama standardı ve BOO Programlama dili kullanılmaktadır.
+ Veritabanı bağımsız çalışır.
+ jQuery ve Ajax desteklenmektedir.
+ Uygulamalar için kullanışlı komponentlere sahiptir.
Toolbar, Editbox, ...
+ Uygulama geliştirmede MyAsist özel fonksiyonlarından yararlanabileceği gibi tüm dotNet fonksiyonlarına erişilebilir.

detaylı bilgi için buradan..

örnek ekran görüntüsü:

myasist

Görüşler

0
anonim
Bu tür girişimleri gördükçe en azından çok amatör de olsa birşeyler yapılıyor diye sevinmeli mi yoksa etrafta bu kadar gelişmiş framework varken hala bu kadar ilkel görünümlü bir sistemi üstelik ücretli vermek nasıl düşünülebiliyor diye üzülmeli mi hala bilemiyorum...
0
Evil_Empire
Bence sevinmeliyiz... Özellikle; laftan başka bir şey üretmeyen, macbook air alsam iphone la çok yakışır diye düşünen, ekran kartı yarıştıranların kendilerini teknoloji dehası bilgisayar kurtları zannettiği bir ortamda; sevinmeliyiz. "Daha iyisi var zaten" deyip işe kalkışmamak, tembelik ve vazgeçmişlikten başka birşey değildir...
0
dtemarti
Bazen Amerikayı yeniden keşfetmek gerekli. Burada Amerikadan ziyade keşfetmek fiili çok önemli. Kısaca Tarih okumalıyız, değil mi?
0
Helplessness
kendi web sitesi WordPress ile yapılmış.
0
yilmaz
Wordpress Copyright notunu niye silmişler aceba?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bir Wall Street Programcısı Anlatıyor

FZ

Pek çok programcının "blog"unu okumuştum bugüne dek. Çok azı bu Wall Street programcısınınki kadar "damardan" idi.

Xynth 0.8.40 ve Java

darkhunter

Xynth surum 0.8.40'i yayınladik. Bu sürümde yeni özellik getirilmemesine rağmen birçok kücük hata düzeltildi ve alt yapı da iyileştirilme yapıldı, özellikle de server tarafında hızlanma sağlandı. Bununla birlikte, paketle birlikte gelen çeşitli kütüphane ve program patchleri de iyileştirildi. changelog'a buradan ulaşabilirsiniz.

C++ : `Standard Library´nin Ötesine Geçin

FZ

C++ programlama dilinde ustalaştıktan sonra çoğu programcının yaptığı ilk iş nedir? Standart fonksiyon kitaplığının dışındaki fonksiyon kitaplıklarını öğrenmek. Elbette standart C++ fonksiyon kitaplığının içinde karakter dizisi fonksiyonları, G/Ç kanalları, `container´lar, öteleyiciler (iterators), algoritmalar, vs. mevcuttur ancak modern programlama dünyasında en çok kullanılan kavramlar standart olarak gelmez: ağ programlama, GKA (Grafik Kullanıcı Arayüzü), eşzamanlılık, vs.

C++ in a Nutshell kitabının yazarı Ray Lischner, Blitz++, MTL (Matrix Template Library), ACE (Adaptive Communication Environment), Loki ve Boost gibi kitaplıkları ele aldığı bu yazısında C++ programcısının verimliliğini artırabilecek önemli noktalara dikkat çekiyor.

Turquaz

qorkem

Turquaz, açık kaynak kodlu, modüler bir muhasebe yazılımıdır. Piyasada bulunan programların network sorunları, kısıtlayıcı lisansları, kullanıcı istekleri doğrultusunda yeterli gelişimi göstermemesi ve GNU/Linux işletim sistemi üzerinde çalışmaması sebebiyle yazılmıştır. Gelişimi turquaz ekibi tarafından sourceforge.net sitesinde yapılmakta.

Turing Turnuvası´na Tüm Programcılar Davetli

FZ

Turing Turnuvası iki kategorili ve 20.000$ ödüllü bir turnuva. Kategorilerden birincisinde amaç insan davranışını en iyi taklit eden yazılımı geliştirmek, diğerinde ise insan ile bilgisayar arasındaki farkı tespit edebilecek bir yazılım geliştirmek. Turnuvaya iki farklı tipte program gönderilebilir: İnsan davranışını taklit edecek şekilde veri seti üretebilecek bir emülatör veya insanlar ve makinalar tarafından üretilmiş veri setlerini birbirinden doğru olarak ayırt edebilecek bir dedektör.