MyAsist Web Framework

0
myasist
MyAsist, "web Tabanlı uygulamaların geliştirmesini en verimli halde nasıl yaparız?" sorusuna çözüm arayışlarımızın bir ürünüdür.

Kişisel ve Öğrenim amaçlı kullanımlar için ücretsiz olarak edinilebilir.

Bazı Özellikleri:

+ Yazılan Uygulamalar Tamamen Açık Kaynak kodludur.
Uygulama yazmada MyAsist kodlama standardı ve BOO Programlama dili kullanılmaktadır.
+ Veritabanı bağımsız çalışır.
+ jQuery ve Ajax desteklenmektedir.
+ Uygulamalar için kullanışlı komponentlere sahiptir.
Toolbar, Editbox, ...
+ Uygulama geliştirmede MyAsist özel fonksiyonlarından yararlanabileceği gibi tüm dotNet fonksiyonlarına erişilebilir.

detaylı bilgi için buradan..

örnek ekran görüntüsü:

myasist

Görüşler

0
anonim
Bu tür girişimleri gördükçe en azından çok amatör de olsa birşeyler yapılıyor diye sevinmeli mi yoksa etrafta bu kadar gelişmiş framework varken hala bu kadar ilkel görünümlü bir sistemi üstelik ücretli vermek nasıl düşünülebiliyor diye üzülmeli mi hala bilemiyorum...
0
Evil_Empire
Bence sevinmeliyiz... Özellikle; laftan başka bir şey üretmeyen, macbook air alsam iphone la çok yakışır diye düşünen, ekran kartı yarıştıranların kendilerini teknoloji dehası bilgisayar kurtları zannettiği bir ortamda; sevinmeliyiz. "Daha iyisi var zaten" deyip işe kalkışmamak, tembelik ve vazgeçmişlikten başka birşey değildir...
0
dtemarti
Bazen Amerikayı yeniden keşfetmek gerekli. Burada Amerikadan ziyade keşfetmek fiili çok önemli. Kısaca Tarih okumalıyız, değil mi?
0
Helplessness
kendi web sitesi WordPress ile yapılmış.
0
yilmaz
Wordpress Copyright notunu niye silmişler aceba?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Commodore 64 ile Surf

anonim

Eski toprak ya da eski kulağı kesik Commodore 64 yine sahnede, her zaman da bizimle olacağa benziyor. Computer Workshops Inc. C64 için bir web browser'ı piyasaya sürdü.C64 web browser HTML 1.0 ve GIF/JPEG desteğine sahip, ve sanırım JAVA ,JAVASCRIPT, Flash ve VRML desteğine yakın zamanda C64 web browser a eklenecek.

Windows için Opera 6.01 çıktı

anonim

Kullanımı hızlı bir tarayıcı olan Opera'nın Windows için 6.01 versiyonu çıktı.
Birkaç gün önce, 6.01 ismiyle Opera'nın ftp sitelerine konan ve çeşitli sitelerde duyurulan beta build ise, hatalar içerdiği için kullanılmamalı.
Resmi olarak duyurulan sürüm build 1041 ve Java'sız hali (ow32enen601.exe) 3.340.448 bayt büyüklüğünde. Yanlışlıkla sızan build de aynı isimi taşıdığından, indirdiğiniz dosyanın güncel olduğunu uzunluğuna bakarak anlayabilirsiniz. Veya doğrudan download sayfasını deneyin.

Borland Turbo Ailesini Bedava Olarak Dağıtıyor

kosumi_

Borland, şu anki saate göre 9 gün 16 saat sonra Turbo Delphi, Turbo C++, Turbo Delphi ( .NET), Turbo C# programlarını bedava olarak dağıtacağını açıkladı. Ayrıntılar için buraya bakabilirsiniz.

Olmazsa olmaz (Windows)

butch

Windows altında çalışmaya alışmış bir insansınız. Ama gereğinden fazla yer kaplayan ve işlevi olan (süslü) programları sevmiyorsunuz. Sizi daha çok programların hızı ve işlevi ilgilendiriyor. Ben böyle biriyim ve bir süredir bana bunları sağlayacak, mümkünse tek dosyadan oluşan, freeware(bedava)programların peşindeyim. Kendimce birşeyler toparladım ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Aşağıda listelenen programları şiddetle tavsiye ediyorum...

Dennis Ritchie Röportajı

raistlinthewiz

Unix ve C denildiğinde akla ilk gelen isimlerden Dennis Ritchie ile yapılan bir röportaj: http://unix.se/article/articleview/950/1/24