Microsoft´tan Palladium Demosu

0
tongucyumruk
Microsoft Watch'ta çıkan habere göre Micros~1, mayıs ayında New Orleans'ta yapılacak WinHEC'te Palladium teknolojisinin demosunu yapacak. Palladium hakkındaki son haberlere göre Micros~1 trusted root'un adını "Nexus" olarak belirlemiş durumda. Palladium teknolojisinin Longhorn Server 2005 ile hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Not: Nexus ismi size de bilgisayarların insanları yediği filmlerden fırlamış gibi gelmiyor mu?

Görüşler

0
barbar
nexuslar Bladerunner filmindeki androidlerin adı. en gelişmiş olanlar da nexus 6lardır. latince kökenli olduğu rahatlıkla anlaşılan bu kelime bağlamak, ilişkilendirmek, odaklamak, merkezde toplamak gibi anlamlara geliyor...
meal
0
anonim
Uzat bakiim ellerini tamam bağladık bunları. Sırada ayakların var. Nasıl kıpırdatabiliyor musun onları? İmkansız değil mi? Harika! Ve son aşamada da beynin var. O biraz daha zor olacak ama olmazsa olmaz! Beynini de bağladık mı tamamdır. Merak etme, huzur içinde yaşamaya devam edeceksin, seni `karar alma´ stresinden kurtaracağız. Son teknoloji. Dediklerimizi yapman yeterli. İtiraz etmezsen canın yanmayacak. Canının yanması çok korkunç bir şeydir bunu sakın unutma. Sürekli düşün ve içselleştir bunu. Huzurun peşinden koş. Huzur bizde.
0
anonim
tek merkezde toplamak .... Başka bişii demiyorum
0
anonim
yetmez mi?
0
barbar
mayısı bekleyemem beni hemen toplayın diyorsanız aşağıdaki linkten siparişleri bekleyenler var...
http://www.purplepill.com/common/101.freecertificate_reg.asp
0
roots
nexus fantezi bilim kurgu serisindeki ölüm kapısı serisi kitapları içerisinde üstün ırklar tarafından yaratılan içinde binbir türlü büyülü kötülükler bulunan ve bu kötücül güç ile içerisine atılan insan veya diğer ırkları ıslah etmek için kullanılan dünyanın adıdır.

fakat bu nexus içerisinden yaklaşık 10 kuşak boyunca acı çekmeden kurtulan olmamıştır.

bu da güzel bir benzetme :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Daha iyi bir Windows için ...

yuxel

Microsoft, GNU/Linux kullanıcılarına, neden GNU/linux'u seçtikleri ve MS Windows'da neler görmek istediklerini öğrenmek için ev kullanıcıları ve kurumsal kullanıcılar için iki ayrı anket hazırlamış. Ev kullanıcıları için olan anketteki 15. soruda her ne kadar "possible" demişse de en üst satırlara "open your source" yazmayı ihmal etmedim ;)

Windows Server 2003 Fiyatları Belli Oldu

FZ

Nisan ayı itibari ile resmen satışa çıkacak olan Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows Server 2003'ün fiyatı belli oldu.

Bill Gates Öğrencilerle buluşuyor

anonim

Bildiğiniz gibi Bill Gates'in 2.defa Türkiye'ye geleceği açıklanmıştı daha önce. Anlaşılan bu gelişinde biraz daha uzun kalacak ve programında öğrencilerle buluşmada var. 30 Ocak 2006 tarihinde gerçekleşecek organizasyonun ayrıntıları aşağıda;

Bilgisayar Konusundaki Batıl İnançlar!

anonim

Murat Yıldırımoğlu'nun sitesinde gördüğüm bu yazının bir bölümünü burada paylaşmak istedim. Amacım yeni bir "flame war" a sebep olmak değil. Yalnızca farklı bakış açılarına da bu sitede yer vermek ve tanımak.

"Ne kendini ne karşındakini tanımıyorsan her zaman kayberdersin. Kendini tanıyor karşındakini tanımıyorsan, bir kazanır bir kaybedersin. Hem kendin, hem de karşındakini tanıyorsan, her zaman kazanırsın."
Sun-Tzu; Savaş Sanatı

Windows .NET Server RC1 Çıktı

FZ

Son düzenlediği .NET brifinginde, Microsoft, Windows .NET Server RC1 (Release Candidate 1) sürümünü duyurdu. 2.5 yıldır geliştirilen işletim sistemi böylece kullanıcılar tarafından resmen test edilmenin son aşamalarından birine geldi.