Microsoft´tan Palladium Demosu

0
tongucyumruk
Microsoft Watch'ta çıkan habere göre Micros~1, mayıs ayında New Orleans'ta yapılacak WinHEC'te Palladium teknolojisinin demosunu yapacak. Palladium hakkındaki son haberlere göre Micros~1 trusted root'un adını "Nexus" olarak belirlemiş durumda. Palladium teknolojisinin Longhorn Server 2005 ile hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Not: Nexus ismi size de bilgisayarların insanları yediği filmlerden fırlamış gibi gelmiyor mu?

Görüşler

0
barbar
nexuslar Bladerunner filmindeki androidlerin adı. en gelişmiş olanlar da nexus 6lardır. latince kökenli olduğu rahatlıkla anlaşılan bu kelime bağlamak, ilişkilendirmek, odaklamak, merkezde toplamak gibi anlamlara geliyor...
meal
0
anonim
Uzat bakiim ellerini tamam bağladık bunları. Sırada ayakların var. Nasıl kıpırdatabiliyor musun onları? İmkansız değil mi? Harika! Ve son aşamada da beynin var. O biraz daha zor olacak ama olmazsa olmaz! Beynini de bağladık mı tamamdır. Merak etme, huzur içinde yaşamaya devam edeceksin, seni `karar alma´ stresinden kurtaracağız. Son teknoloji. Dediklerimizi yapman yeterli. İtiraz etmezsen canın yanmayacak. Canının yanması çok korkunç bir şeydir bunu sakın unutma. Sürekli düşün ve içselleştir bunu. Huzurun peşinden koş. Huzur bizde.
0
anonim
tek merkezde toplamak .... Başka bişii demiyorum
0
anonim
yetmez mi?
0
barbar
mayısı bekleyemem beni hemen toplayın diyorsanız aşağıdaki linkten siparişleri bekleyenler var...
http://www.purplepill.com/common/101.freecertificate_reg.asp
0
roots
nexus fantezi bilim kurgu serisindeki ölüm kapısı serisi kitapları içerisinde üstün ırklar tarafından yaratılan içinde binbir türlü büyülü kötülükler bulunan ve bu kötücül güç ile içerisine atılan insan veya diğer ırkları ıslah etmek için kullanılan dünyanın adıdır.

fakat bu nexus içerisinden yaklaşık 10 kuşak boyunca acı çekmeden kurtulan olmamıştır.

bu da güzel bir benzetme :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilgisayar Konusundaki Batıl İnançlar!

anonim

Murat Yıldırımoğlu'nun sitesinde gördüğüm bu yazının bir bölümünü burada paylaşmak istedim. Amacım yeni bir "flame war" a sebep olmak değil. Yalnızca farklı bakış açılarına da bu sitede yer vermek ve tanımak.

"Ne kendini ne karşındakini tanımıyorsan her zaman kayberdersin. Kendini tanıyor karşındakini tanımıyorsan, bir kazanır bir kaybedersin. Hem kendin, hem de karşındakini tanıyorsan, her zaman kazanırsın."
Sun-Tzu; Savaş Sanatı

Microsoft: Zorlarsanız Windows`u çekeriz...

SHiBuMi

Microsoft CEO`su Steve Ballmer, Microsoft`un tekelcilik ve haksız rekabet suçlamalarıyla yargılandığı davada, dokuz eyalet tarafından kendilerine uygulanmak istenen yaptırımların gerçekleştirilmesi durumunda Windows işletim sistemini piyasadan çekmek zorunda kalacaklarını belirtmiş. 18 eyalet ile başlanan davada 9 eyalet Microsoft ile anlaşmaya vardı, diğer 9 eyaletin Microsoft ile olan mahkeme süreci ise devam ediyor.

Yeni MS-IIS Worm`u: `Code Red`

elrond

Code Red adlı yeni bir Worm, Microsoft tabanlı 12.000 web serverı etkilemiş durumda. Worm IIS teki bir güvenlik açığını kullanıyor. İsminin "Code Red" olmasının nedeni ise Çin` den çıkmış olması.
Worm bulaştığı server subnetinde 100 IP` yi scan edip bulduğu diğer serverlara da bulaşıyor. Web serverın ana sayfasına ise şunu koyuyor.
"Welcome To http://www.worm.com
Hacked by Chinese."

64 bit ve Microsoft

St

ntvmsnbc'deki habere göre Micros~1 64 bit desteğini erteledi.
Micros~ 1 Windows XP ve Windows Server 2003 işletim sistemleri dahilindeki 64 bit versiyonları 2005 ortalarında çıkarabileceğini duyurdu. İlk duyuruda 2004 başlarında çıkacağı belirtilen, sonrasında yıl sonuna ertelenen 64 bit desteği bir kere daha ertelendi. Windows Server 2003 için Servis Paketinin de gelecek yıl ortalarına kaldığı belirtildi.
Tüm enerjisini Win XP SP2'nin çıkışına yönelten Micros~1in bu stratejik hatasının hali hazırda güçlü bir 64 bit desteği sunan Linux'a yarayacağı ve Micros~1i daha da köşeye sıkıştıracağı aşikar...

EMO vs. M$ (İlk round EMO'nun)

anonim

Elektrik Mühendisleri Odası bir süredir sonunda mühendislik ünvanı olan sertifikalara karşı savaş veriyordu. EMO kendi sitesinde yanımlanan bu habere göre ilk roundu aldı.

Not: Arada RHCE de var ama bence GNU/Linux a da torpil yapılmamalı.