Micros~1, MAC için IE desteğini çekiyor

0
yilmaz
Microsoft, sitesinde 31 Ocak itibariyle MAC için Internet Explorer 'a destek vermeyeceğini açıkladı. Aynı zamanda ufak bir de not var Safari kullanın diye. Microsoft da artık başka browser tavsiye ediyorsa :)

Görüşler

0
etguler
Bir Mac kullanıcısı olarak ne kadar üzüldüm anlatamam!
Microsoft Mac için geliştirdiği yazılımların tümünü yavaş yavaş kaldırıyor. IE de bunlardan biri. Apple da Mac OS X'in x86 sürümünü "şakacıktan" sızdırıp, piyasayı şöyle bir yokluyor. Kitlesel işletim sistemleri savaşı yakın gelecekte kopacağa benziyor. Apple'ın Windows gibi bir deve rakip olmak konusunda, ağzının sulandığını düşünüyorum.
Açıkçası Mac OS X'de Safari ve Firefox (ya da Camino) varken, IE'nin yüzüne bile bakmıyorduk. IE'nin geliştirilmesinin durdurulması, Mac dünyası için kesinlikle bir kayıp değil.
0
simor
Üzüntünüze aynen katılıyorum.
0
FZ
İyi olmuş iyi. Hem Safari güzide CANVAS HTML elementini destekliyordu değil mi, tıpkı Firefox 1.5 gibi ;-) Yakında ortalık şenlenecek:

HTML5 ve CANVAS element

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Apple'ın Yeni İşletim Sistemi Tiger 29 Nisan'da Çıkıyor

nipple

Apple, 2005'in ilk yarısı çıkaracağını söylediği yeni işletim sistemi Mac OS X 10.4 Tiger'ı, bugün ana sayfasını komple değiştirerek 29 Nisan'da piyasaya süreceğini duyurdu. Steve Jobs bir süre önce, Longhorn'da yer alacak tüm özellikler de dahil bir önceki işletim sistemi Panther'e göre yaklaşık 200 yeni özelliğin bu sistemde yer alacağını açıklamıştı.

Yeni MacBook Pro ile tamam mı, devam mı?

butch

Yeni MacBook Pro Touch ID, Touch Bar, yeni gelişmiş ekran ve bol miktarda başka yeniliklerle duyuruldu. Bunların çoğu sevinçle karşılanırken, özellikle teknik kullanıcıları mutsuz eden değişiklikler de her zaman olduğu gibi gündeme damgasını vurdu. Escape ve fonksiyon tuşları ile SD Kart yuvasının kaldırılması, şarj portunun MagSafe’siz USB-C'ye evrilmesi de bu konudaki tartışma odakları.

...

Apple'dan 8 Çekirdekli Mac Pro

mos

Bu sayfada yayınlanan habere göre geçtiğimiz hafta San Francisco'da düzenlenen Macworld konferansında, Apple son teknoloji ürünü yeni bilgisayarını duyurmuş.

iTunes Music Store, Windows sürümü geliyor.

Evil_Empire

Apple iMac ten sonra iMovie, iTunes, iChat, iPod, iSight, iPhoto gibi ürünler çıkardı. Bunlar Mac kullanıcılarını "ayrıcalıklı" yapan ürünlerdi.

iTunes MacOS'la birlikte gelen ücretsiz bir all in one müzik istasyonu. Apple'ın iTunes'u windowsa portlamak için yeni programcılar alması ve Safari browser'ı da windowsa taşıyacağının haberleri MacOSX'in intel işlemcilerde çalışacağını düşündürüyor(muş).

MacOS X ya da Darwin, farklı bir BSD temelli Unix

anonim

MacOS X hakkında daha önceleri burada bir çok yazı çıktı. O yüzden ne olduğunu sanırım herkes biliyor. MacOSX, "ufs file system" yani sıra "hfs+ file sistem" de kullandığını sanırım hepimiz biliyoruz.