Mandrake´den Gizemli açıklama!

0
ghanthar
Mandrake Linux un yaratıcısı Gael Duval tarafından Mdk Kulüpe bir mesaj atıldı.
"Mandrake Linux seçim özgürlüğü olduğu için
Mandrake Linux insanları güçlendirmek olduğu için
İnsanların hareket etme kapasitesi olduğu için
İnsanların yeni ürünlerle neler yaptığını izlemeyi sevdiğimiz için
Onu yıl sonuna doğru bir tatil hediyesi olarak yayımlayacağız"
Mdk Club'ta herkes bu aralar bunun ne olabileceğini konuşuyor. Hareketten bahsedildiği için herkesin ilk aklına gelen laptop veya cep bilgisayarı için özel bir sürüm. Bir ay daha beklememiz gerekecek sanırım ne olduğunu anlamak için.
Kaynak:LinuxMerkezi

Görüşler

0
conan
Mandrake'nin gizemi asagidaki link mi acaba?
http://www.mandrakesoft.com/products/mandrakemove
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Jabber Sunucusu ve Kullanımı

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 3 Kasım 2004 Çarşamba günü saat 18:30'da Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. Seminerde Jabber ve XML protokollerinin yanı sıra örnek Jabber sunucu ve istemci yazılımlarından bazıları örneklerle incelenecek ve web/veritabanı uygulamalarına Jabber protokolü ile entegrasyon sağlayan J-Spy, J-Bot, J-Admin ve J-Guard adlı GPL yazılımları tanıtılacaktır.

http://seminer.linux.org.tr

Linux Eğitimleri devam ediyor...

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü Open Source Enterprise Centre tarafından gerçekleştirilen Linux eğitimlerinde ikinci dönem hem 1.kur hem de 2.kur sınıflarıyla 24 Mayıs'ta başlayacak.

Her biri 20 saatten oluşan bu iki kur sonunda Linux bilginiz İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından verilecek bir sertifika ile belgelendirilecek. Eğitim programı hakkında detaylı bilgi için http://open.bilgi.edu.tr adresindeki programı mutlaka inceleyin. Bizimle iletişime geçin.

Boran Puhaloğlu
e-posta : boranp@bilgi.edu.tr
Telefon : (212) 2162222 - 272

Novell, SuSe 9.1`i duyurdu

yuxel

Novell, Gnu/Linux 2.6 ile gelen ilk ticari dağıtım olma özelliğine sahip olan SuSe 9.1'i duyurdu. Kişisel sürümü $29.95, profesyonel sürümü ise $89.95 'den satılacak olan 9.1, Gnome 2.4.2 ve KDE 3.2.1 masaüstü ortamlarını içeriyor. Dağıtımda ayrıca Softmaker firmasında üretilen TextMaker(kelime işlemci) ve Planmaker(tablolama) ofis programları da gelmekte.
Slashdot | Newsforge | Eweek | Madpenguin

Biz zenginiz ya...

sundance

Newsforge`un haberine göre Scotland Yard, pilot uygulama olarak İngiltere ve İskoçya`da polislerin masaüstü bilgisayarlarında Linux kullanmaya başlanıyor...

3500 masaüstünde yapılacak deneme başarılı olursa bu sistemin 60,000 polisi kapsayacağı ve bundan da İngiliz hükümetinin yılda 1 Milyon pound üzerinde tasarruf sağlayacağı açıklandı. Bilgisayarlar 300 poundluk smart kard okuyuculu terminallerden oluşuyor ve VNC ile ana sunucuya bağlanıyorlar...

14,000 PC Windows'dan LİNUX'a Geçiyor

malkocoglu

Münih belediyesi, Windows'dan vazgeçip, 14,000 makinasına Linux yükleyecek. Bu olay, masaüstü ortamda Linux'un yerini ispatlayan önemli bir gelişme.

http://www.desktoplinux.com/news/NS3199247984.html