Looking Glass 3D LiveCD

0
halixus
Looking Glass 3D LiveCD 2.3a yayinlandi. Looking Glass 3D yi kuramayanlar, kurupta çalıştıramayanlar düşünülerek hazırlanmış. Slax tabanlı bir Live3d yaklaşık olarak 250MB boyutunda. LG3D nedir nasıl bir şeydir diye merak edenler için iso dosyası indirilmeye hazır. Minimum 2GHz işlemci ve 512MB RAM ile çalıştırmanız önerilmekte. Daha önceki sürümündeki hatalar giderilmiş. En azından çalışabilir bir sürüm olmuş.Pencereleri 360 derece döndürmek, yakınlaştırıp uzaklaştırmak oldukça eğlenceli. Bu sürümünde gaim ve firefox la birlikte geliyor. Ekran görüntüleri ise burada.

Görüşler

0
sametc
Bu kesinlikle basın-yayın teknoloji sayfalarında "haber"olmaz neden çünkü paracı bir mantıkla hazırlanmadıda ondan... Sun microsystem bunun aynısını yaptı fakat bütün medya üstüne atladı... bana da kapitalizm-şirketler-medya-sosyoloji konusunda derin düşüncelere dalmak kalıyor.
0
yetgin
Bu proje sun'ın yaptığı işin devamı değil mi?
0
yilmaz
https://lg3d-livecd.dev.java.net/ burdan livecd çekilebilir. orda sadece incelemesi var. https://lg3d.dev.java.net/ burdaki lisans tiplerine bakarsan da core modul ve bir çok modul gpl ile lisanslı. buna sun'ın ticari malı demek zor.
0
rcan
Biraz önce indirdim denedim, gerçekten hoş yapmışlar ve microsoft vista da da buna benzer bir masaüstü ortamı hazırlanacağı söyleniyordu. İşin kötü tarafı p4 2.8 bilgisayarım var ve bu sistemi çalıştırırken biraz kasıntılı çalıştı, vista da da böyle olursa hoş bir görüntü için hızdan ve zamandan fedakarlık etmek pek akıl karı olmasa gerek.
0
Tarık
çalışan cd olması sistemi zorlamış olabilir.
0
senetariums
nasıl çalıştıracağım.setup dosyası bekliyordum.açılmış dosyalar halinde görünce afalladım.msn adresim:senetariums@hotmail.com.sitedende açıklayabilirsiniz.sıksık girer bakarım.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden tşkler....
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Açık Kaynak Kodlu Üretim Yönetim Sistemi

anonim

Ehil, modüler Üretim Yönetim Sistemi, sunduğu geliştirme ortamı ile veritabanı etkileşimli uygulama tasarımlarında çok büyük avantajlar getireceğe benziyor.

Escher İnteraktif

butch

Daha önce de fazlamesai'de bahsi geçen, theunderdogs.org sitesinde Sundance'in rastlayıp bana ilettiği "Escher Interactive: Exploring the Art of the Infinite" aslında 1996 yılında yayınlanmış, içinde Escher'in çalışmalarının açıklamalarıyla ve bazı oyunlarla sunulduğu bir cd. TheUnderDogs'daki arkadaşlarsa bunun cd'siz çalışabilir bir halini hazırlayıp tüm dünyaya sunmuşlar. Ben inceledim ve hemen arşivime ekledim. Kaçırmayın muhakkak indirin.

Truva Linux 1.0 Beta Duyuruldu!

anonim

2004 yılı Nisan ayında bir grup Linux gönüllüsü tarafından Türk Linux kullanıcılarının ihtiyacına göre hızlı, güvenilir, kurulumu ve kullanımı kolay işletim sistemi hazırlanması amacıyla başlatılan Truva Linux Projesi'nin ilk ürünü "Helen" kod adlı "Truva Linux 1.0 Beta" sürümü duyuruldu.

Geleceğin [Net-Enabled] Yazılımları - Bölüm I

anonim

Birkaç haftadır kafamda çözümünü aradığım (bu mesajı yazarken Sundance ile de tartıştığım) bir soru var: Geleceğin net-enabled yani internet üzerinde çalışan uygulamalarının geleceği, hangi temellerin üzerine oturacağı ve yazılım dünyasını nasıl etkileyeceği, tabii bilişim devlerinin (Microsoft, Sun, IBM vs.) bu gelişmenin neresinde duracağı. Ya da başka bir açıdan, böyle bir gelişim olacak mı?

Bir programcı gözüyle DNA

tongucyumruk

"Eğer bir çekiçseniz, herşey bir çivi gibi gözükecektir".

Sanıyorum özellikle bu siteyi takip eden programcıların çoğu en az bir kez biyolojik yapılarla bilgisayarlar arasında bir bağlantı kurmaya çalışmıştır. Bu site DNA'dan başlayıp proteinlere uzanarak bilgisayar kavramları ile bu kavramların biyolojik karşılıkları konusunda oldukça detaylı bir inceleme içeriyor. Eğer kendini 4'lük sistemde (T, G, C, A) çalışan bir robot olarak ifade edenlerdenseniz bir uğramanızda fayda var.