LKD 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

0
madness
Linux Kullanıcıları Derneği, 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'ni 13-16 Mayıs 2004 tarihlerinde Ankara Milli Kütüphane'de düzenliyor.

Şenliğimize gerek kamudan, gerekse özel sektörden, yurdun dört bir yanından katılım bekliyoruz.

Yakında şenlik ile ilgili son gelişmeleri http://senlik.linux.org.tr adresimizden takip edebileceksiniz.
Yaptığımız her etkinlikte olduğu gibi, bu etkinliği de gönüllü penguenler olarak gerçekleştireceğiz. Teknik herhangi bir bilgi gerektirmeyen organizasyon çalışmalarına katkı verecek gönüllülere gereksinmemiz var. Siz de elbirliğiyle gerçekleştireceğimiz "Linux ve Özgür Yazılım Şenliği"nin bir parçası olmak istiyorsanız, etkinlik@linux.org.tr adresine e-postalarınızı bekliyoruz.

Şenlikte görüşmek üzere!

Saygılarımızla,

Linux Kullanıcıları Derneği
Etkinlik Çalışma Grubu

İlgili Yazılar

Ümraniye 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lis., Linux ve Özgür Yazılım Semineri

hcg

İstanbul - Ümraniye, 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonunda, 6 Mayıs Çarşamba günü Enver Altın tarafından GNU/Linux ve Özgür Yazılım başlıklı bir seminer verilecektir.

ilgi duyan herkes davetlidir.

Adres: 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Mithatpaşa cad. No: 43 Ümraniye / İstanbul

Cebit 2008 ve Linux

probit

7-12 Ekim arasında düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na linux işletim sistemlerini ve kurumsal çözümlerini kurum ve şirketlere tanıtmak, bilgi vermek ve hizmet sunmak için Linux34 olarak katılmaktayız.

Salon 10'daki Linux34 standımızı ziyaret etmeniz bizlere destek olacak ve mutluluk verecektir.

Linux Semineri (İstanbul) : Slackware Linux Kurulumu ve İnce Ayarları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü İnternet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Hala geliştirilen en eski linux dağıtımı olan ve özellikle unix kullanıcılarına hitap eden Slackware Linux'un felsefesi, kurulumu, çeşitli konfigürasyonlarda donanım tanıtılması ve 8.1 sürümü içerisinde gelen çeşitli yazılımların ince ayarlarının anlatılacağı seminer 15.00'de başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Ankara Universitesi Linux Seminerleri

hcg

Ankara Üniversitesi Fen Fakülteliler Bilişim Topluluğu ve Linux Kullanıcıları Derneği Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle 28-29 Mayıs tarihlerinde A. Ü. Eczacılık Fakültesi'nde Linux seminerleri düzenleniyor.

Kayseri ve Eskişehir´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği; 22 Nisan'da Kayseri'de yeni başlayanlara ve veritabanı programcılarına yönelik, 28-29 Nisan'da Eskişehir'de masaüstü, güvenlik ve web/veritabanı uygulamaları üzerine seminerler düzenliyor. -Ayrıntılı bilgi-