Linux Semineri : Koha Kütüphane Otomasyon Sistemi

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, 2 Ağustos Cumartesi günü İstanbul'da özgür bir kütüphane otomasyon yazılımı olan Koha'nın anlatılacağı bir seminer düzenliyor. Seminerde Koha sisteminin yapısı; kütüphaneler için entegre bir sistem olarak kataloglama, opac (online public access catalogue), ödünç verme, üye yönetimi ve satınalma gibi modülleri anlatılacak. Saat 15:00'te başlayacak seminer, her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık ve ücretsiz. - Ayrıntılı Bilgi -

İlgili Yazılar

Ümraniye 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lis., Linux ve Özgür Yazılım Semineri

hcg

İstanbul - Ümraniye, 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonunda, 6 Mayıs Çarşamba günü Enver Altın tarafından GNU/Linux ve Özgür Yazılım başlıklı bir seminer verilecektir.

ilgi duyan herkes davetlidir.

Adres: 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Mithatpaşa cad. No: 43 Ümraniye / İstanbul

Mart ayında Sakarya ve Balıkesir´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Mart ayında iki farklı şehirde seminerler düzenliyor. Sakarya'da 3-4-5 Mart tarihlerinde Sakarya Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı üç günlük etkinlikte çeşitli linux dağıtımlarının kurulumundan, kylix programlama'ya kadar birçok konu anlatılacak. 18-19 Mart tarihlerinde ise bu kez Balıkesir'de seminerler yapılacak. Balıkesir Üniversitesi'nin penguenleri misafir ettiği etkinlikte Masaüstü uygulamaları ve oyunlardan internet sunucularına kadar çeşitli konularda seminerler verilecek. Ayrıntılı bilgi için seminer.linux.org.tr.

LKD - Özgür Yazılım, Linux, GNOME, Mono: Yakın Tarih Semineri

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, IBM İstanbul Linux Serbest Yazılım Merkezi'nde, 22 Eylül Perşembe günü, Saat 17:00'de Enver Altın tarafından sunulacak "Özgür Yazılım, Linux, GNOME, Mono: Yakın tarih" isimli semineri düzenleyecek.
Katılımın ücretsiz ve herkese açık olduğu seminere konuyla ilgilenen herkesi bekliyoruz.

Ayrıntılı bilgi: Seminer Çalışma Grubu web sayfası

23 Mart, İstanbul Üniversitesi

hcg

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Kulübü ve Linux Kullanıcıları Derneği Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle. 23 Mart Pazartesi günü saat 13'te, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi binası, Mavi Salon'da Mahir Aşut tarafından Linux ve Özgür Yazılım İş Modeli başlıklı bir seminer verilecektir. Katılım her zaman olduğu gibi ücretsiz.

PostgreSQL 8.0'ın Yenilikleri Semineri

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 1 Aralık 2004 Çarşamba günü saat 18:30'da Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. Seminerde, dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olan PostgreSQL'in 8.0 sürümü ile gelen önemli özellikleri, uygulamalı olarak anlatılacaktır. PostgreSQL'e geçiş yapmayı düşünenler için, diğer veritabanları ile bazı karşılaştırmalar da yapılacaktır.

Ayrıntılar: http://seminer.linux.org.tr/