Linux 2002 Timeline

0
raistlinthewiz
Lwn.net'te yayınlanan makalede 2002 senesi için Linux zaman çizelgesini görebilirsiniz. Bu makalede 2002 yılında Linux dünyasında meydana gelen gelişmelere konu alınıyor. http://lwn.net/Articles/16871/

Görüşler

0
conan
link broken... tikkat typo olmus.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkiye`de profesyonel Linux eğitimi

larweda

Son yılların gözde iş sektörlerinden biri olan bilgisayar eğitim sektörü, Türkiye`de de geçen sene büyük eğitim firmaları ve büyük yatırımlar (aynı zamanda büyük batırımlar :-) ile hızlı bir ilerleme kaydetti. Piyasada gördüğümüz eğitim firmalarının tamamı M$, CISCO, Digital, Sun, Oracle gibi yüksek fiyatlı, yüksek telif hakkı ödenen konularda eğitim vermeyi tercih ettiler. Yeni açılan bir eğitim firması olan BTeğitim ise eğitim portföyüne toplam 3 Kur / 18 Hafta süren bir Linux Sertifika Programı ile başlıyor.

2. Linux-AMD Bilgi Yarışması BAŞLADI.

anonim

2.Linux-AMD Bilgi Yarışması başlamıştır. Yarışmada 1. olan Linux Kullanıcısına CoolerMaster'dan Muskeeter Analog Voltaj , Ses ve Isı Vu Metresi (Siyah)Hediye edilecektir.
Linux Soruları zor olabilir. Bol şans :)

Yarışmaya katılmak için;
http://www.linux34.com/yarisma.php

Eski Windowsçularda Yeni Başlayan Linux Merakı

murat09

Son bir kaç aydır sık ziyaret ettiğim bir forumdan bir copy paste yapacağım. Umarım arkadaşımızın verdiği link hala çalışıyordur:

Microsoft´un Şubat 2001 Raporuna cevap yazıldı !

urxalit

Son yıllarda Microsoft'un Linux aleyhine çeşitli kampanyalarına şahit olmaktayız. Bu da göstermektedir Linux, Microsoft için çok ciddi bir rakip olmaktadır.

Bu çalışmamız özelde Microsoft Corporation'ın Şubat 2001 de yayınladığı rapora ve genelde tüm Microsoft iddialarına yanıt niteliğindedir. Bu nedenle cevaplar verilirken, Microsoft'un iddialarında kullandığı POS makineler ve perakende sektörü düşünülmüştür.

Mandrake Linux 9.1 RC Hazır

FZ

Kullanım ve kurulum kolaylığı konusunda haklı bir üne sahip olan Mandrake'nin son sürümü karşınızda. Ayrıca burada bazı ekran görüntülerini görebilirsiniz. Benim favorim ise iki monitöre yayılmış (dual monitor) şu görüntü oldu ;-)