İlgili Yazılar

Microsoft iPod'a El Atmış Olsaydı...

Chriseba

YouTube'da Microsoft'u "ti"ye alan ilginç bir video. Microsoft'un iPod'a el attığında nelerle karşılaşabileceğimizi gösteren güzel bir çalışma. İzlemeniz önerilir...

KURTULDUK!!!!!!!!!!!!!!

anonim

- Ne , insanlardan para mı almalıyım fikirlerimi dinleyip anlamaya çalışacak vakti bana ayırdıkları için , efendim , aylık hazırladığım sayfa başına 200 dolar mı vereceksiniz ,anlamadım , fikirlerimi sınırsız olarak sunabilme yetkisine mi sahibim , hmmmm , bunu düşünmem lazım , pardon şirket ne demiştiniz , marvel comics mi , tamam teşekkürler... iyigünler...

( Marvel Comics tarihi bir karar vererek kamunun çizgiromanları sansürleme ünitesi olan ve her derginin üzerinde onayını taşımadıkça ahlakdışı ilan edildiği Comics-Code ' dan ayrıldı . Hak ettiğimiz güzel yarınlara çok fazla kalmadı {en azından insanın evrim sürecine oranlandığında}.)

Gwins

darkhunter

Az önce ofise gelen bir paket ile irkildim!

Bir arkadaşımın yılbaşı hediyesi elime henüz ulaştı. Ben şöyle birşey beklerken, kendisi bana bunu göndermeyi uygun bulmuş :)

"Güzelim Tux'u ne hale getirmişler, acaba M$'in parmağı var mı bu işte?" diye düşünürken paketten çıkan ThinkGeek broşürü herşeyi aydınlattı. Şu adreste ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz bu maskotlar 7.99$'dan satılıyor.

Eğlenceli bir dekorasyon nesnesi yada hediye arayanlara duyurulur :)

Microsoft´un Encarta´sı!

conan

Bilmiyorum kaçınıza bu link zaten mail ile ulaşmıştır ama, koskoca market leader M$'un, özellikle orta doğu dağitim merkezi seçtiği ülke konusunda bu kadar hassas konuları es geçmemesi lazım bence. Bu linki haber yaparken bulabildiğim tek başlık "Komik" çünkü ne yazık ki "Vahim" diye bir başlık yok...

Link yüksek ihtimalle kendi kendini açıklayacak, ama yine de ingilizce bilmeyenleri düşünürsek kısaca özetleyeyim. Microsoft`un Encarta`si Adıyaman, Batman, ve Diyarbakır`ı Türkiye içindeki Kurdistan şehirleri olarak gosteriyor. İşin politik yanı mı cahillik yani mi bilemeyecegim. Bu konudaki protestolarınızı ya da duzeltmelerinizi göndermek icin ise ben bir tek bu formu bulabildim. Encarta içindeki bilgiler axiom olarak alınıyor sanırım. Bir kac saate örnek bir protesto metni yazacagım haber altına yorum olarak eklerim.

Nokia telefonu olan ve Yılan oynayanlar için..

larweda

Nokia telefon sahibi olup da telefonunuzun pilini Yılan oynayarak bitirenlerden misiniz? Yılan`ı kontrol etmek için 2-4-6-8 tuşları yeterli olmayabiliyor öyle değil mi? Peki bu iş için bir Joystick kullanmaya ne dersiniz?