Java Görsel Bileşenleri ile Zoom In/Zoom Out

0
yetgin
FM müdavimlerinden yetgin Java ile Zoom In/Zoom Out özelliğinin nasıl kodlanacağını şurada açıklamış.

Görüşler

0
sametc
bu yazıda haksız rekabet vardır... Çünkü yazıyı yetkin yazıp tekrar kendi kendisinin reklamını yapmış bulunmaktadır... :D
0
FZ
Ne alaka? Daha önce de başka FM üyeleri, kendi sitelerindeki teknik makalelerini buradan duyurmuşlardır. Bunda kötü bir durum yok ki.
0
sametc
yaptığım bir espriydiyaaww ciddi söylemedim zaten... demek istediğim şuydu: haberin başında yetgin yazıyor diyor sonrada "fm mudavimlerinden yetgin..." falan diyoryaa orasını bir espri malzemesi yaptım... bilyorum kötü bir espri oldu :P
0
yilmaz
windows kullanıyorum şu an. boyle espri yapmayalım browser kilitleniyor. :D
0
innaw
:))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

OBSS - Eclipse Plugin Geliştirme Eğitimi

huseyin

Bir Sabancı Üniversitesi iştiraki olan ve Java ile kurumsal çözümler geliştirmek üzere yola çıkmış OBSS firması her hafta, çalışanların bilgi ve tecrübelerini yükseltmek , yeni konuları takip etmesini sağlamak amacıyla şirket içi eğitimler düzenliyor.

Java Struts

malkocoglu

Jakarta projesinin gözde teknolojilerinden Struts, JSP sayfaları ile sunucu tarafı Java kodlarının bağlanması için çok faydalı bir teknolojiye dönüştü. Model/Görüntü/Kontrolör (Model/View/Controller), kısa namı ile MVC olarak olarak bilinen mimarinin gerçekleştirimi olan Struts, tekrar kullanılır servis tarafı kodlarının tasarlanmasında yardımcı da oluyor.

Bu teknoloji hakkında ki yazıları www.bilgidata.com adresinde bulabilirsiniz.

Java Programcıları için QT Jambi

Sijiero

Trolltech şirketi C++ da olduğu gibi şimdi Java programcıları için de Qt Jambi'yi duyurdu. Qt'nin C++ için getirmiş olduğu kolaylıklarıJjava için de görebiliriz. Ayrıca aynı proje içinde hem C++ kodu hem de Java kodu kullanmamıza olanak sağlıyor..

Open source dağıtımı da bulunmakta.

İki listenin Hikayesi: Java yerine Ruby

anonim

Her şey haftalık işlerinizin basit bir listesini yapıp bunu dünya ile paylaşabilmenizi sağlayan Ta-Da list'in bir kopyası olan Bla-Bla list'in Geert Bevin tarafından yazılması ve duyurulması ile başladı.

Türkçe JAVA kitap projesi

binner3

Türkçe olarak da birşeyler hazırlanıyor ama böyle bir oluşuma destek verenler neredeyse yok gibi. Millet olarak birlik olup böyle büyük bir projeye imza atmaya ne dersiniz?