Java Teknolojileri Televizyonda

0
anonim
Java Teknolojileri Derneği'nin katkılarıyla Java teknolojileri artık Türkiye'nin Teknoloji Televizyonu'nda.

Günlük yaşantımızın içerisine çoktan giren Java teknolojilerini ne kadar biliyor musunuz? Tüm dünyanın göz bebeği olan Java teknolojileri hakkinda fikir sahibi olmak ister misiniz? Fikir sahibi olmanın ötesinde Java teknolojilerini oğrenmek ister misiniz?
Java ile ilgili son gelişmeleri, Java teknolojilerini, yazılım tasarımı, açık kaynak, özgür yazılım etkinlikleri ve konularını uzman konuklarla, teknik ve derinlemesine sohbetlerle ele alacağımız Java ile kahve molası programında buluşalım.

Java ile Kahve Molası, her salı gecesi saat 23:30'da Teknoloji Televizyonu'nda.

Hergün akşam 7'den itibaren KabloTV'den ve dijital uydudan yayın yapan Teknoloji Televizyonu'nun kablo ve uydu ayarlarını anasayfasından öğrenebilirsiniz.

Görüşler

0
tongucyumruk
Teknoloji Televizyonu gitgide şenleniyor mu ne? Bir yandan Lisp, bir yandan Java... Yakında bir de FM ve Java stüdyoları birbirine baskın düzenlerse çok eğleneceğiz...

Teknoloji Televizyonu yöneticilerine not: Şımarıklığın sonu yok, Haskell, ML, Erlang ve benzerlerini de istiyoruz...
0
ttk
Böyle konular güzel.
Fazlamesai'yi izlemek için internetten takp etmeye başlamıştım kanalı iki gün üstüste gayet bayıcı bir konferansa rastladım, bir teyze ağlayacak gibi bir sesle uzuun uzun bir şeyler anlatıyordu (ters vakitte açtım galiba internetvizyonu :) bakmadım ondan sonra bir daha ki çarşambaya kadar bekleyeyim dedim.
En iyisi yayın akışına bir bakayım önce.
0
Soulblighter
Benim için günün en güzel haberi :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Java Sourceforge'da C++'ı Birincilik Tahtından Etti

anonim

Açık kaynak kodlu yazılımların host edildiği en büyük web sitesilerinde biri olan sourceforge'da 27 Kasım 2004 01:24 itibariyle Java programlama dili kullanılarak geliştirilen proje sayısı 16772, C++ ile geliştirilen proje sayısı ise 16754.
Böylece C++ uzunca bir süredir oturduğu birincilik tahtından indirilmiş oldu.

Kaynak: javalobby, istatistikler benden :)

JTS - 1 : 30 Nisan 2009 Perşembe saat 18.45 - Katılım Ücretsiz

anonim

30 Nisan 2009 Perşembe saat 18:45'te Java Teknolojileri ve Programcıları Derneği (JTPD) ile Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım ve Bilişim Kulübü ortaklığıyla Java Teknoloji Saatleri etkinliği (JTS) düzenlenecektir. Etkinlikte iki adet Eller Klavye Üstünde (EKÜ) atölye çalışması yapılacak ve yine iki adet seminer verilecektir. ...

JMP3Player 0.3.2 Yayında

anonim

JMP3Player, Java programlama dili ile yazdığım, NativeFmod kütüphanesi ve sistem kaynaklarını az miktarda kullanan bir mp3 çalar.

GNU/Linux ve MS Windows sürümlerine ulaşmak için:

http://sourceforge.net/projects/jmp3player/

Java'nın Hücresel Telefon sürümünde güvenlik açığı

Soulblighter

Polonya'lı bir güvenlik araçtırmacısı Java'nın hücresel telefonlar için olan sürümünde iki güvenlik açığı tespit etti. Açıklar gizli bilgilere ulaşılmasını ve telefonun kilitlenmesine neden oluyor.

Açığı tespit eden Adam Gowdiak, güvenlik açığına neden olan programın her telefondan çalışmadığını söyledi. Yaptığı testte ise bir Nokia 6310i hücresel telefonuna saldırı düzenledi. Yapılan saldırı testi dört saat sürdü.

Java Türkçe Yazılım Hatası

anonim

LimeWire adlı bir birebir (peer-to-peer) iletişim uygulamasının Türkçe çevirisini yaparken javadan kaynaklanan bir Türkçe uyumsuzluğu, yazılım hatası saptadık. Sorun, basitçe ifade etmek gerekirse, "İi-Iı" çiftlerinden kaynaklanıyor...