JBuilder'ın Kodları Açılmıyor

0
freethings
Geçtiğimiz günlerde Borland'dan bir bilgi verilmemesine karşın TheRegister.com'da geçen, Borland JBuilder'ın kaynak kodlarının açılacağı haberi, Borland tarafından doğrulanmadı.
Borland Developer Network'te yazanlardan anladığım üzere;

Borland, JBuilder'ın kodlarını açmıyor, JBuilder ticari bir program olarak olarak desteklenmeye ve geliştirilmeye devam edecek.

EclipseCon'da duyurulan ve yanlış yorumlanan durum ise "Eclipse Rich Client Platform" projelerinin JBuilder ile entegre çalışabilmesini sağlamak üzere çalışmalar yapılmasıymış.

Haberin Kaynağı: BDN

İlgili Yazılar

IBM'den Java 6 için en hızlı YGS(SDK)

mehmeterten

IBM, Java topluluğunun ilgisini çekmesi ve geribildirimleri toplamak amacıyla Java 6 için bir SDK(Software Development Kit-Yazılım Geliştirme Seti) ve sponsorluğunu yaptığı bir program (Early Release Program) yayınladı

JSF'ye İnanın !

anonim

Aslında daha sade bir başlık koymak istiyordum paylaşmak isteğim iki jsf makalesi için. Ancak jsf'ye giriş niteliği taşıyan bu makalenin başlığı "JSF for nonbelievers" olunca yazının başlığı da kendilinden belli oldu.

Bu ilk makaleyi okuyup. "Her şey iyi güzel nasıl özelleştiririm bu jsf'yi" diyenler içinse bu makale faydalı olacaktır.

NetBeans 5.0 çıktı!

jfever

Sun tarafından açıkça desteklenen açık kaynak kodlu Java geliştirme platformu NetBeans baştan aşağı yenilendi ve 5.0 sürümü indirilmeye hazır.

Yenilenen arayüz geliştirme araçları, populer uygulama sunucularına destek (JBoss, Weblogic, Sun AppServer, Tomcat.) , JSF ve Struts desteği, geliştirilmiş kod yardımcısı, editör özellikleri ve daha pek çok yenilik.

IBM SDK Java 6 Sürümü

dkoksal

IBM yazılım geliştirme ekibi Java 6 versiyonu JDK larının ilk versiyonunu sitelerinden duyurarak Java kullanıcı ve geliştiricilerinin hizmetine sundular. Adıda IBM Early Release Program - IBM SDK for Java Version 6 oldu..

Java: Nerede Kullanmalı, Nerede Kullanmamalı?

FZ

Verilytics'te kıdemli sistem mühendisi olarak çalışan Adam Ronthal Java ile ilgili makalesinde bu programlama dilinin (ve platformunun) nerede işe yaradığını ve nerede problem çıkardığını gerçek hayatta karşısına çıkan somut senaryolara dayanarak anlatıyor ve çarpıcı örnekler veriyor. Ağ programlamadan uzaktan yönetime, yüksek trafikli bir web sitesinin optimizasyonundan üçüncü parti araçlara dek pek çok farklı alandan örnekler verip kıyaslamalar yapan Ronthal, yeri geldiğinde Perl gibi programlama dillerinin, yeri geldiğinde wget gibi belli bir hedefe yönelik uzmanlaşmış programların çok daha iyi çözüm sunabildiklerine değiniyor.