İstanbul parmaklarımın altında:Büyükşehir Belediyesi tüm İstanbul`u nete taşıdı

0
sidar
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tüm İstanbul'u sokaklarına kadar incelemek isteyenler için İnternet'te yeni bir sayfa açtı. Tüm sokak, mahalle ve caddelerin dahil olduğu bu ayrıntılı İnternet Haritasi şu an beta olsa da çok güzel iş görüyor. url: http://212.174.15.14

Görüşler

0
parsifal
Hoş yapmış güzel yapmış tabi güzel belediyemiz. Fakat belediyemiz neden elinde dijital harita varken kitaptan taramış olduğu resimleri kullanmış?
Yoksa dijital haritaları para karşılığı sattığından mıdır? Böyle bir site yerine keşke taradığı kitabın adını yazsaydı. Böylece burdan da para kazanmaya başlardı.
0
anonim
Ne alaka yani illa meyve veren ağaç taşlanacak(kökünden sökülecek) sence bu haksızlık değilmi
elimizi vicdanımıza koyup düşünmek gerekmezmi
neden bizden başka herkes tü kaka ve tü kaka yaptı diyoruz.Herhalde biz çok mükemmel ve herkeste bizim gibi olmak zorunda ama bu yobazlık anlamına gelir ve kişi insan olması için yobazlığı aşmalı.Bence bizde bunu aşmak için çalışmalıyız.
0
anonim
harbiden bu ne rezalet kardeşim, bu ne rezalet!!!
0
anonim
Ulan bi şeyi de beğenin be :)
0
anonim
iyisini sen yapta görelim
Bu ülkede yıllardır hiç bir şey yapılmadığını önce görmek lazım yani insanımıza hizmet etmek amacı göden onları horlamak amacı gütmeyen

evet yapıldı diyen varsa bu gün ne hallerde oldugumuzun temel nedeninin ne olduğunu da anlatsında görelim.Hepimiz zavallı ve işgal edilmiş bir ülkenin evlatlarıyız bunu bile hala idrak edemedik, aptal kaldığımız sörece hep köle kalacağız.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sun Microsystems PostgreSQL'i Takibe Aldı

gz

Slashdot sitesindeki habere göre Sun firması PostgreSQL ile ciddi olarak ilgilendiğini yazdı. John Loiacono'nun (Sun, Ex. vice president) açıklamalarına dayandırılan haberde Sun'ın Oracle, IBM ve hatta Micro~1 ile olan lisans sözleşmelerin maliyetli olması dolayısıyla PostgreSQL'e daha farklı bir gözle bakıldığı bildirildi. İleri bir tarihte PostgreSQL'i sistemlerine entegre edeceklerini de sözlerine ekledi.

İngilizce tam metni http://developers.slashdot.org adresinden okuyabilirsiniz.

Joseph Weizenbaum: Huzur İçinde Yat (RIP)

FZ

Bilgi işlem, yapay zekâ ve doğal dil işleme (NLP) öncülerinden, meşhur diyalog programı ELIZA'nın yaratıcısı ve SLIP programlama dilinin geliştiricisi Joseph Weizenbaum'u birkaç gün önce kaybettik.

Weizenbaum'un Bilgisayar Gücü ve İnsan Aklı eseri, bu değerli bilimcinin bilgi işlemeye ve yapay zekâya eleştirel bir bakışı olarak okunabilir. Kitapta 1966'da geliştirilmiş ELIZA sistemine insanların kendilerini nasıl kaptırdıklarını görünce ve bugün 'chatbot'lar karşısında insanların nasıl duygusallaştıklarını hatırlayınca gülümsememek mümkün değil.

PostgreSQL 7.3 duyuruldu

madness

PostgreSQL Global Development Group, nesne-ilişkisel (object-relational) Veritabanı Yönetim Sistemi (ORDBMS) olan PostgreSQL’ in 7.3 sürümünü duyurdu.

Dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı yönetim sistemi olan PostgreSQL, firmalara ve devlet kurumlarına günümüzde kullanımda olan ve çok gereksinim duyulan uygulamalar için çözümler sunar ve her yıl milyonlarca doların kurumların kasasında kalmasını sağlar.

Aşağıda, PostgreSQL kullanıcılarından bazılarını bu teknoloji hakkında söylediklerini bulabilirsiniz:

Linux Flash Player 9 Beta hazır!

conan

Adobe, Flash 9'un Linux versiyonunun Betasının hazır olduğunu bildirdi. Versiyonun numarası ise 9.0.21.55. Aynı anda Windows için versiyon 9.0.21.75 de yayınlandi.

Bu versiyonda hepimizi delirten ses, video senkronizasyon probleminin ALSA kütüphaneleri kullanılmak suretiyle çözülmüş olması gerekiyor.

windrivers.com da ücretlenmiş...

parsifal

Tam f2s.com haberini okumuş, kendi kendime "alla alla..." deyip, bir yandan da eve getirdiğim scanner'ın driver'larını indirmek için, artık refleks haline gelmiş bir şekilde, www.windrivers.com adresini yazdım.

Eeee ne mi olmuş? Çok büyük bir haltmış gibi onuda paralı yapmışlar...
Google ne güne duruyor???