İstanbul parmaklarımın altında:Büyükşehir Belediyesi tüm İstanbul`u nete taşıdı

0
sidar
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tüm İstanbul'u sokaklarına kadar incelemek isteyenler için İnternet'te yeni bir sayfa açtı. Tüm sokak, mahalle ve caddelerin dahil olduğu bu ayrıntılı İnternet Haritasi şu an beta olsa da çok güzel iş görüyor. url: http://212.174.15.14

Görüşler

0
parsifal
Hoş yapmış güzel yapmış tabi güzel belediyemiz. Fakat belediyemiz neden elinde dijital harita varken kitaptan taramış olduğu resimleri kullanmış?
Yoksa dijital haritaları para karşılığı sattığından mıdır? Böyle bir site yerine keşke taradığı kitabın adını yazsaydı. Böylece burdan da para kazanmaya başlardı.
0
anonim
Ne alaka yani illa meyve veren ağaç taşlanacak(kökünden sökülecek) sence bu haksızlık değilmi
elimizi vicdanımıza koyup düşünmek gerekmezmi
neden bizden başka herkes tü kaka ve tü kaka yaptı diyoruz.Herhalde biz çok mükemmel ve herkeste bizim gibi olmak zorunda ama bu yobazlık anlamına gelir ve kişi insan olması için yobazlığı aşmalı.Bence bizde bunu aşmak için çalışmalıyız.
0
anonim
harbiden bu ne rezalet kardeşim, bu ne rezalet!!!
0
anonim
Ulan bi şeyi de beğenin be :)
0
anonim
iyisini sen yapta görelim
Bu ülkede yıllardır hiç bir şey yapılmadığını önce görmek lazım yani insanımıza hizmet etmek amacı göden onları horlamak amacı gütmeyen

evet yapıldı diyen varsa bu gün ne hallerde oldugumuzun temel nedeninin ne olduğunu da anlatsında görelim.Hepimiz zavallı ve işgal edilmiş bir ülkenin evlatlarıyız bunu bile hala idrak edemedik, aptal kaldığımız sörece hep köle kalacağız.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ÖSS’den Çıkıp Bilgisayar Bilimlerine Gelin: Test Sürüşüne Bekliyoruz

FZ

“ÖSS bitti, sırada üniversite ve bölüm seçme telaşı var. Doğru kararı vermek için pek çok etkeni göz önünde bulundurmak gerekli. Gelecekteki kariyerini bilgisayar bilimleri üzerine kurmayı düşünen gençlerimizi 22 Temmuz Çarşamba günü test sürüşüne bekliyoruz. Bilgisayar bilimlerinin büyüleyici dünyasında kısa bir yolculuğa çıkmaya ve maceraya hazır mısınız?”



Kayıt yaptırmak için http://cs.bilgi.edu.tr

YouTube HD kalitesi ile izlemek için: http://www.youtube.com/watch?v=8vNcJ4sg2v8

OpenOffice.org için Türkçe Dilbilgisi Denetleyici Gelecek Mi?

FZ

Microsoft Word'ün İngilizce için yaptığı (ve benim de zamanında bazı işler için epey faydalandığım) dilbilgisi denetleme işini OpenOffice.org üzerinden Türkçe için yapmak mümkün mü? Bu seneki Google Summer of Code'da böyle bir proje açılmış görünüyor ve işi üstlenen de Ezgi Çiçek:

The aim of this project to add grammar support for Turkish language, and write an Office Suite for Open Office. The suggested language checker, Language Tool is a corpus level rule-based language checker that will find errors for which a rule is defined in its XML configuration files. Rules for more complicated errors will be written in Java.

Örümcek Adam filmi posterleri toplatılıyor!

larweda

3 Mayıs 2002'de vizyona girecek olan "Spider Man:The Movie" filminin sinemalara dağıtılmış posterleri Sony Pictures tarafından toplatılıyor, ayrıca firmanın resmi sitesinde yayında olan film fragmanları ve tanıtımları da yayından kaldırıldı. Sony bunlara gerekçe olarak Dünya Ticaret Merkezi'nin fragmanda ve posterlerde görünüyor olduğunu açıkladı. Fragmanda örümcek adamın Dünya Ticaret Merkezi ikiz kuleleri arasında ağ örmesi var, posterde de örümcek adamın gözünde ikiz kulelerin görüntüsünün yansıması görülüyor. Sony, En kısa zamanda yeni bir poster hazırlanacağını ve Aralık ayına kadar da içinde Dünya Ticaret Merkezi olmayan bir fragman hazırlayacağını açıkladı. 2002'de vizyona girecek filmlerden de ikiz kulelerin görüntülerinin tamamen çıkması bekleniyor.

Bu konular ve "Spider Man:The Movie" hakkında geniş bilgi almak için: www.spidermanhype.com

Büyük Usta Dijkstra`yı Kaybettik (1930 - 2002)

FZ

Bilgisayar bilimlerine ve endüstriye yaptığı katkılarla tanınan Professor Edsger Wybe Dijkstra, uzun süredir sürdürdüğü kanser mücadelesine yenik düşerek 6 Ağustos 2002'de, Hollanda'daki evinde aramızdan ayrıldı.

1930 yılında Rotterdam'da doğan Dijkstra kimyager bir babanın ve matematikçi bir annenin oğlu idi. Üniversitede matematik ve teorik fizik okuyan bilimadamı daha sonra Amsterdam Üniversitesinde bilgisayar bilimleri üzerine doktora yaptı. 1952-1962 yılları arasında Mathematisch Centrum, Amsterdam'da programcı olarak çalışan Dijkstra, daha sonra Eindhoven Teknoloji Üniversitesi'nde matematik profesörü ve 1973-1984 yılları arasında da Burroughs Corporation'da araştırmacı olarak çalıştı. 1984-1999 yılları arasında Texas Üniversitesi'nde Bilgisayar Bilimleri bölümünde görev alan bilimadamı 1999 yılında Emeritus Profesör olarak emekli oldu.....

ADSL Hızlanıyor

sansured

ADSL'de aylık ücreti 29 YTL olan hattın hızı, 1 Kasım'dan itibaren 2 katına çıkıyor.

Haber hakkında detaylar ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın açıklaması burada.