İş Görüşmesine Nasıl Gidilmez?

https://patentpandas.org/

3
gibraltar

Görüşler

1
deathline

En alttaki videodaki örneklere bakarak , patent değilde sanat eseri kapsamında telifli veya tescilli ürün olabilir. Kartona pil bağlayıp ilkokul çocuklarıda benzer şeyleri yapıyor.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Translate artık Türkçe

tongucyumruk

Google'ın çeviri servisi Google Translate artık Türkçe'yi de destekliyor. Sistemi kanlı canlı görmek için tıklayın. Yazıların üzerine gelince çıkan baloncukları kullanarak çeviri sisteminin gelişmesine katkıda bulunabileceğinizi de arada hatırlatmış olalım.

Google AdSense ve EFT Dönemi

anonim

Google AdSense yayıncılarının ödemelerini Türkiye'de de EFT ile ödeme hizmetini başladı. Daha önce Google'dan çek bekleyen yayıncıların paraları artık doğrudan banka hesaplarına yatacak.

Google'dan nefret etmek için 25 sebep ya da arama motorları neden yalar söyler

gismo

Google microsoft dışında da birilerinin tepesini fena attırmış. Danny Sullivan amca burda neden google'dan nefret ettiğini sıralıyor.

Google Base

cbc

Google Blog'da ilan edildiği üzere Google Base halka açıldı.

Veritabanı şeklinde çalışan bu google servisi ile her tür verinizi saklayabiliyorsunuz. Ekleyeceğiniz her tür için "özellik" ve "veri" ikilisi saklayabilen bu sistem ile saklayamayacağınız bir şey yok gibi duruyor.

Google Image Labeler

faraklit

Google resimlere etiket (label) atamayı zevkli bir oyunla internet kullanıcılarının üstüne yıkıyor. 90 sn içinde gördüğünüz resime karşınızdaki eşinizle beraber etiket veriyorsunuz, aynı etiketi verince de puan kazanıyorsunuz: http://images.google.com/imagelabeler/