IRC de seminerler dizisi!

0
sundance
Piyasa, geyik, p2p, #zurna derken unuttuğumuz IRC'nin en efendi fonksionu olan bilgi paylaşımını hatırlatmaya vesile olarak yaptığımız Malatya Üniversitesi sohbeti ve Umeet 2002 online konferansı gibi örneklere yenileri ekleniyor.

GPL uygulamalar konusunda, avcılar kıraathanesi görevi gören irc.freenode.net'de dün akşam Screen semineri vardı. Oldukça yararlı ve dört dörtlük bu seminerin loglarını ve programdaki diğer seminerleri Learning On IRC sayfasında bulabilirsiniz. Boşverin ICQ'u, MSN'i her akşam IRC'de #fazlamesai'de buluşalım.

Görüşler

0
conan
Iyi de semineri neden olduktan sonra soyluyorsunuz ki? Bilsem ben de gelirdim :(
0
oktay
http://www.linuks.mine.nu/irc/ adresinde sonraki seminerlerin de listesi var.

sundance'den knoppix seminerine dikiz
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hatırlatma: #fazlamesai kanalı üyeleri bekliyor

FZ

Arada sırada bazı güzellikleri hatırlatmakta fayda var, yeni gelen üyeler de öğrenmiş olurlar. FM ana sitede haberleri takip eder, FM Forum´da güzel güzel yazışırken bir yandan da anında canlı bağlatı için irc.freenode.net IRC sunucusundaki #fazlamesai kanalından faydalanabilirsiniz.

Daha önce IRC´deki #fazlamesai kanalında seminer, röportaj gibi etkinliklerin de düzenlendiğini hatırlatmakta fayda var.

Konu ile ilgili birkaç FM haberi:

Üniversite öğrencilerinin dikkatine!

FZ

Hocalarınıza yardımcı olun. Yardıma ihtiyaçları olduklarının bile farkında değiller. Üniversitede son yılımda seçmeli bir ders almıştım. Hocası zamanın ABD'deki en ünlü psikologlarındandı. Tek dersini kaçırmadım. İmtihanlardan ve projeden tam not olan 'A' aldım. Dönem sonu notum 'B' geldi. Hocaya nedenini sordum. "Derslerde uyudun" dedi. "Uyumadım, siz uyuttunuz" diye cevap verdiğimi hatırlıyorum.

#fazlamesai'de LaTeX-Beamer sunumu

tongucyumruk

Son dönemin parlayan yıldızı, değişmez bilgi kaynağı irc.freenode.net sunucusundaki #fazlamesai kanalında uzun bir aradan sonra ilk defa bir IRC sunumu yapılmak üzere. Sunumda fazlamesai.net editörlerinden ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü asistanlarından Can Burak Çilingir tarafından sunum hazırlamak zorunda kalanları Powerpoint / OpenOffice.org bağımlılığından kurtaracak olan güzel bir teknoloji, LaTeX-beamer anlatılacak.

Sunum ne zaman mı? Hemen, şimdi! Saat 22:45'te herkesi (eğer halihazırda orada değilseniz) #fazlamesai'ye bekliyoruz.

WOW

redogre

Darbe

redogre