İnternet Bağlantısı için Telefon Hattına Gerek Yok

0
vst

Malumunuz; Evinize ya da işyerinize ADSL İnternet bağlantısı hizmeti almak istiyorsanız, öncelikle bir sabit hat abonesi olmanız gerekiyor. Ancak, bu uygulama Isparta Tüketici Sorunları Hakem Heyetinde karara bağlanan bir görüşmede, yasalara aykırı bulundu.

Sabah Gazetesinin İnternet sayfalarında yayınlanan habere göre, tüketicilerin "bu konuda varsa parasal zararlarının tazminini isteyebilecekleri" dahi bildiriliyor.

Görüşler

0
aliguney
Bu konuda çeşitli mahkemelerden birbirinden farklı farklı uygulamalar çıktı. Tam olarak birisi el atsa da nedir neyin nesidir bir öğrensek.
0
cuxticom
Bu sorun inş tam bir şekilde çözülür ayda 11 ytl fatura ödemekten bıktım
0
exiyenaya
Hesaplı hatta geçersen ayda 7 YTL ödersin :)
0
bio
Link calismiyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Eğitim Tasarımcısı Ne İş Yapar?

FZ

"Eğitim tasarımcısı (Instructional Designer) ülkemizde yeni yeni kullanılan, oysa yurtdışında uzun zamandır bilinen bir uzman türü. Öyle ki hayatını bir eğitim tasarımcısı olarak sürdüren Reuben Tozman, e-Magazine dergisinde yayınlanan “Yeni Nesil Eğitim Tasarımcıları” isimli bir makale kaleme almış. Ülkemizde daha tam olarak ne işle iştigal ettikleri bilinmezken, bazı coğrafyalarda eski tipte eğitim tasarımından vazgeçilmesi gerektiğine dair bir makele görünce, derhal bu makaleyi okuyup paylaşmak kaçınılmaz oldu.

Last.fm Mağduriyetinden Kullanıcı Sendikasına

FZ

Biraz önce Replikas’tan bir şarkı dinledim bilgisayarımda. Bu sırada MP3 oynatıcıma eklenmiş bir yazılım ise arkaplanda bunu last.fm sunucularına haber vermekle meşguldu.

Günün her anı milyonlarca kişi milyonlarca şarkı dinliyor, ve aynen benim bilgisayarımın yaptığı gibi onlarınki de bıkmadan usanmadan dinlenen bütün şarkıları last.fm‘e haber vermekte. Yani last.fm kullanıcısı olan her dinleyicinin müzik zevki kayıt edilmekte.

Bu ölçekte ve güncellikte bir müzik dinleme verisinin neler için kullanılabileceğini burada anlatmaya lüzum yok. Herhalde en önemli ve en çok karşılaştığımız kullanım alanı, müzik yapımcılarının ve reklamcıların, biriktirilen bu toplu zekayı kullanarak daha da iyi hedeflenmiş kitlelere ulaşmaları.

CSS Bahçesi ve CSS Based

musaulker

CSSBahcesi.com web tasarımcılar için iyi tasarlanmış CSS tabanlı sayfalardan oluşan bir veritabanı oluşturmayı hedefleyen bir proje. Beta aşamasında olan proje, aynı zamanda ingilizce olarak da CSSBased.com üzerinden de yürütülüyor.

WriteBoard: Ortaklaşa Belge Üretimi

sefalet

Web tabanlı araçlar yaygınlaşıyor ve aralarında ilginç olanları da yok değil. Writeboard onlardan biri.Arkadaşları "Basecamp" yönetim aracı geliştirmek gibi faliyetlerinden tanıyor olabilirsiniz.

Bu web tabanlı aracın özellikle FM'nin gönüllü bilgi paylaşımcılarının, birlik beraberlik sevdalılarının hatta çeviri bağımlılığı olanların çok işine yarayacağını düşündüm.Kısaca anlatmak gerekirse, web üstünde yazı yazmanızı sağlıyor.Bu yazıyı birden fazla kişi aynı anda veya farklı zamanlarda yazabiliyor.Yapılan değişiklikler RSS ya da e-posta yoluyla öğrenilebiliyor.Uygulama yüzde yüz bedelsiz. (Bizim bakanın adsl tarifesinde belirttiği yüzde yüz indirim gibi değildir, uyarılır)

Daha fazla bilgi ve diğer araçları görmek için:

http://www.37signals.com/

NOKIA 9200 Communicator da flash player desteği!

redogre

Nokia 9200 communicator serilerinde flash player desteği olacağı açıklandı! Ayrıntılı bilgi burada.

Merak ediyorum bu cep telefonlarına daha neler sığdıracaklar...