Haliç Üniversitesi Linux Semineri

0
hsahbal

İlgili Yazılar

Kayseri ve Eskişehir´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği; 22 Nisan'da Kayseri'de yeni başlayanlara ve veritabanı programcılarına yönelik, 28-29 Nisan'da Eskişehir'de masaüstü, güvenlik ve web/veritabanı uygulamaları üzerine seminerler düzenliyor. -Ayrıntılı bilgi-

İNETD Kablosuz Yerel Ağlarda Güvenlik Semineri

adervis

Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de "Kablosuz Yerel Ağlarda Güvenlik" seminerini Fırat OKAY veriyor. Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz.

Koç Üniversitesi, Bi'Kereden Bi'Şey Olmaz Etkinliği

hcg

Koç Üniversitesi Bilişim Kulübü ve LKD Seminer Çalisma Grubu işbirligiyle, 12 Mart Cumartesi günü Koç Üniversitesi'nde bir etkinlik olacak.

11.00-17.00 arasında gercekleştirilecek etkinlikte dört seminer var:

  • Hakan Uygun: Özgür yazılım öğrencilere ne sağlar
  • Murat Gezer: Linux ve Özgür yazılımlara tanışma ve windowsta vazgeçemeyeceğim programlar
  • Türker Gülüm: Linux ve Özgür Yazılım ile tanışma - Masaüstü
  • Mahir B. Asut: Linux'tan nasıl para kazanılır
TBDGenc'in de desteklediği organizasyon katılmak isteyen herkese açıktır.

TBDGENC-GEEKZONE etkinligi CeBIT'de

brcktl

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul TBDGENÇ Çalışma Grubu, bu yıl 07-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarın'da yer alarak, bilişim gençlerini ortak bir platformda buluşturuyor.

Dünya Plone Günü - 2009

anonim

Plone, önde gelen, açık kaynak kodlu içerik yönetim sistemlerinden biridir. İçerik yönetim sistemleri, bir yandan günün teknolojik şartlarını yerine getiren, kaliteli web sitelerinin oluşturulmasını ve yönetilmesini, diğer yandan da teknik bilgisi olmayan kullanıcıların bu sitelere kolayca içerik katkısı yapabilmelerini sağlayan uygulamalardır.