Google, YouTube'u 1.65 MİLYAR $ Karşılığında Satın Aldı

0
anonim

Görüşler

0
simor
Ben bunların hızına yetişemiyorum artık.

Plakasını aldınızmı plakasını? ;)
0
kriptontr
ya merak ettiğim sey şu google niye bu kadar parayı buna bayılırki.pek bi getirisi yok görebildiğim kadarıya. google parasını nereden çıkaracak bilen varmı ?
0
Tarık
reklam
0
anonim
reklamdan da öte rekabet.

çünkü google - microsoft arasında çekişme git gide kızışıyor, youtube ve google video'dan sonra microsoft da benzeri bir hizmete başlıyordu. pazardaki yri en büyük olan youtube'yi satın alarak kendi pasta payını büyütmüş oldu.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

WebP ile Web Sitenizin Hızını Arttırın

MuharremTuran

WebP ile Web Sitenizin Hızını Arttırın

WebP Google tarafından web'i daha hızlı hale getirmek ve daha küçük boyutta görüntüler oluşturmak amacı ile geliştirilen görüntü formatıdır. Dosya uzantısı .webp olarak belirlenmiştir. .webp uzantılı görsellere sahip web sitelerini Google Chrome sorunsuz bir şekilde görüntülemektedir. Diğer web tarayıcılar şimdilik WebP eklentisi olamadan bu yeni...

Google'a kopya haber davası

Soulblighter

Fransız haber ajansı AFP, kendi haberlerini telif hakkı ödemeden internette yayınladığı iddiasıyla Google News'a dava açtı.

Washington'da açılan davada AFP, Google'dan 17.5 milyon dolar tazminat talep ediyor. İnternette haber dolaşımının önüne hukuki engeller koyması beklenen davanın, gelecekte telifli haberlerin korunmasına yönelik yeni şartlar getireceği düşünülüyor.

Google: Gizlilik mi?

tongucyumruk

Bundan 10 yıl kadar önce Sun Microsystems'tan Scott McNealy "Kişisel gizlilik mi? Aşın artık böyle şeyleri" demişti. Günümüzde her hareketiyle kişisel gizlilik konusunda yeni soru işaretleri yaratan ailenizin arama motoru (web tarayıcısı, ofis programı, e-posta sistemi, reklamcısı, anında mesajlaşma yazılımı ...) Google'ın CEO'su Eric Schmidt CNBC ile yaptığı bir röpörtajda "eğer birşey yapıyor ve insanların haberi olmasın istiyorsanız, belki de o şeyi yapmıyor olmanız gerekiyordur" şeklinde bir açıklamada bulundu. Daha açık cümlelerle ifade etmek gerekirse: Neden birşeyleri gizlemeye çalışıyorsun? Yoksa sakıncalı birşeyler mi yapıyorsun?

Google Urchin

cbc

Google bünyesindeki Urchin ağacı sonunda meyvesini verdi. Google Analytics adındaki bu Google servisi temelde bir ziyaretçi sayacı. Google'ın dünyayı ele geçirmesine yardımcı olacak bu araç web sitenizin nereleri daha çok ziyaret ediliyor, nerelerden ziyaretçiler geliyor gibi verileri toparlamanıza yardımcı oluyor hatta aynı anda Google da toplamış oluyor.

Kullanmaya başlamak için sitesine giriş yapıp ürettiği kodu kendi sayfalarınıza eklemeniz gerekiyor.

Google News artık BETA değil...

darkhunter

Google Blog'da dün yayınlanan habere göre, Google News artık Beta değil. 2002 yılında yayın hayatına Beta olarak başlayan haber portalı (evet kabaca 4 yıldır beta idi), halihazırda 10 dilde ve 22 farklı coğrafi lokasyona uygun yayın yapıyor.

Google News hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için.