Google, YouTube'u 1.65 MİLYAR $ Karşılığında Satın Aldı

0
anonim

Görüşler

0
simor
Ben bunların hızına yetişemiyorum artık.

Plakasını aldınızmı plakasını? ;)
0
kriptontr
ya merak ettiğim sey şu google niye bu kadar parayı buna bayılırki.pek bi getirisi yok görebildiğim kadarıya. google parasını nereden çıkaracak bilen varmı ?
0
Tarık
reklam
0
anonim
reklamdan da öte rekabet.

çünkü google - microsoft arasında çekişme git gide kızışıyor, youtube ve google video'dan sonra microsoft da benzeri bir hizmete başlıyordu. pazardaki yri en büyük olan youtube'yi satın alarak kendi pasta payını büyütmüş oldu.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google OS olabilir mi?

TiberiusKirk

osnews.com'da yer alan makaleye göre, Google ve Microsoft arasında başlayan arama motoru rekabeti dramatik biçimde vites büyütüyor...

Acaba Google OS diye bir şey olabilir mi? Google hedef büyütüp insanlara çok daha geniş ve güçlü bir kullanım şekli sunabilir mi? Halihazırda elinde en güçlü arama mekanizmalarından biri mevcut, haber servisleri, her yerden erişilebilir ve çok kolay kullanılabilir bir e-posta... Her kullanıcısına 1 GB alan yerine 10 GB alan verdiğini, dosya izin ve paylaşım mekanizmasını kurduğunu, hızlı bir Internet bağlantınız olduğunu düşünün. Nereye giderseniz gidin, hangi bilgisayarı kullanırsanız veriniz erişilebilir durumda. Yeni bir işletim sistemi ya da yeni bir uygulama süiti ya da belki yepyeni kavramlar...

Bir terör kılavuzu olarak Google Earth

innaw

Rusya istihbaratıyla Savunma Bakanlığı yetkilileri, Google Earth’ün uluslararası terörizmin vazgeçilmez el kitabı haline geleceği uyarısında bulundular.

Google'da helikopter avı!

sundance

Daha önce de Google Maps'de askeri üslerle ilgili görüntülerin çıkabildiğini haber yapmıştık.

Bu sefer Register.com'un bir şakası/haberi üzerine Google meraklıları, siyah askeri helikopter avına çıkmışlar.

Onlarca yıldır, haberalma teşkilatlarının kullandığı teknikleri sokaktaki adam kullanınca haber oluyor. Demek ki adamın köpeği ısırması hakkaten haber oluyormuş ;)

Google Pack

Skeleton

Google amca artık bilgisayarımıza ücretsiz programları yüklememizde de yardımcı olcak :)

"What is the Google Pack?
Google Pack is a free collection of essential software from Google and other companies. The software in the Google Pack helps you browse the web faster, remove spyware and viruses, organize your photos, and more. Learn more about each of the programs in the Google Pack."

Daha fazla bilgi için tıklayın.

Sanal Kitaplık Yayında

ozhan

Google en son servisi sanal kütaphane yayına başladı. Yayınevleri ve Google arasında geçen uzun tartışmalar sonuca vardı ve telif hakları sorunu beli kısıtlamalarla aşıldı.