Google Türkiye adam arıyor!

0
sundance
Haydi bakalım arkadaşlar, var mı Google Türkiye'de çalışmak isteyen?

Görüşler

0
azerkoculu
İngilizce metin, bunu türkçeye çevirseydiniz çok dua alacaktınız :)
0
simor
Alında anladığım kadarı ile o metni olduğu gibi okuyabilenleri işe alacaklar.
0
ssaylanc
:) güzel cevap valla
0
ssaylanc
:) güzel cevap valla
0
anonim
:)) Yüksek ihtimalle öyledir.
0
anonim
Türkçe'ye çevirmek gereksiz olur, sonuçta adamlar ileri seviye derecede İngilizce bilen eleman aramaktalar.
0
sleytr
Yine de Google gibi bir şirketin aradığı elemanlarda ileri derecede İngilizce dışında ne gibi özellikler aradığının İngilizce bilmeyenler tarafından da görülebilmesi açısından Türkçe çevirisi faydalı olur kanısındayım.
0
bm
Cok dogru soyluyorsunuz. Tercume edeyim mi acaba diye simdi baktim ama teknik poziyon ilanini kaldirmislar. Kalanlar pazarlama filan.

O linadan aklimda kalan iste 5 sene takim ici calisma ve idare tecrubesi, bilgisayar bilimleri yuksek lisans veya tercihan doktora vs. ama diger istediklerini unuttum. Bizim 'sektor yayinlari'na bakin, ya bir PR bildirisi yahut da o isi alan adam reklama merakliysa onun ucurdugu haber cikmistir. Oradan geri yurunerek arananlar ozellikler bulunabilir.

Genelde yabanci ve ilgincimsi teknoloji sirketlerinde calisanlarda ne ozellik araniyor diye bakmak isteyen ama Ingilizcesi iyi olmayanlar _bir_ gorus icin Graham'in burada tercume edip yayinladigimiz 'Nasil Baslamali' yazisina bakabilirler. Bugunku google degil tabii orada bahsedilen, ama bu tarzlarin birkacinin anlasilmasinda da fayda olabilir.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Code Jam'05 Sonuçları Açıklandı!

Ragnor

Evet kazananlar belli oldu. Birinciye verilecek olan 10.000$'lık ödülü Polonya'dan, Varşova Üniversitesi'nden Mark Cygan kazandı. İkinci Hollanda'dan, Twente Üniversitesi'nden Erik-Jan Krijgsman, üçüncü ise Moskova Eyalet Üniversitesi'nden Pyotr Mitritchew.

İlgili habere ulaşmak için buraya ve Google Code Jam'05 hakkında daha fazla bilgi almak için ise buraya bakabilirsiniz.

Google Video Arama

mgulcemal

Google kurucularından Larry Page pazartesi günü San Francisco da yaptığı bir açıklamada video arama kısmını başlattıklarını duyurmuş.

Şu anda beta yayınında olan siyete video.google.com adresinden ulaşılabiliyor.

e daha ne olsun...

Google OS olabilir mi?

TiberiusKirk

osnews.com'da yer alan makaleye göre, Google ve Microsoft arasında başlayan arama motoru rekabeti dramatik biçimde vites büyütüyor...

Acaba Google OS diye bir şey olabilir mi? Google hedef büyütüp insanlara çok daha geniş ve güçlü bir kullanım şekli sunabilir mi? Halihazırda elinde en güçlü arama mekanizmalarından biri mevcut, haber servisleri, her yerden erişilebilir ve çok kolay kullanılabilir bir e-posta... Her kullanıcısına 1 GB alan yerine 10 GB alan verdiğini, dosya izin ve paylaşım mekanizmasını kurduğunu, hızlı bir Internet bağlantınız olduğunu düşünün. Nereye giderseniz gidin, hangi bilgisayarı kullanırsanız veriniz erişilebilir durumda. Yeni bir işletim sistemi ya da yeni bir uygulama süiti ya da belki yepyeni kavramlar...

Google'dan hareketin kralı: Native Client

sundance

Gün geçmiyor ki, yeni bir Google enteresanlığı ile karşılaşmayalım.

Google'ın temel hedeflerinden bir tanesinin bütün içeriği Web'e taşımak ve bilgisayar kullanımının Internet'ten mümkün olduğu kadar ayrılamaz bir şey olmasını sağlamak olduğu artık hepimizin malumu.

Yok Google işletim sistemi yazacaktan, aslına bakarsanız tarayıcısı kendine özgü bir sanal işletim sistemi tartışmalarına kadar, önümüzde yeni bir çığır açacak icatları Native Client.

Şirket Portalleri İçin Yeni Alternatif

anonim

Google geçen yıl JotSpot'u satın almıştı. Şu anda bunu ürün olarak portföyüne ekledi. Ürünün adı ise "Google Sites". Amaç Microsoft Sharepoint, Lotus Collaboration Suite, SAP Portal, Oracle Portal gibi kurumsal portal yazılımlarına alternatif olmak. Google her konuda iddialı olduğunu bu konuda şampiyonluğa oynamak istiyor.