İlgili Yazılar

Google'dan hareketin kralı: Native Client

sundance

Gün geçmiyor ki, yeni bir Google enteresanlığı ile karşılaşmayalım.

Google'ın temel hedeflerinden bir tanesinin bütün içeriği Web'e taşımak ve bilgisayar kullanımının Internet'ten mümkün olduğu kadar ayrılamaz bir şey olmasını sağlamak olduğu artık hepimizin malumu.

Yok Google işletim sistemi yazacaktan, aslına bakarsanız tarayıcısı kendine özgü bir sanal işletim sistemi tartışmalarına kadar, önümüzde yeni bir çığır açacak icatları Native Client.

Çin işi Google!

anonim

Google her zaman iyi haberler verecek değil ya, bu Google haberi de sahip olduğu avantajları kamu zararına ama kendi bütçesi yarına kullanan Google ile ilgili.

Google Ventures, Google'dan risk sermayesi

akoguzh

Google ne yapsa olay oluyor. Bu sefer yeni bir hizmet veya yazılım değil direk olarak 'next big thing' i gerçekleştirme potansiyeli olanları desteklemek (yada küçükken yutmak) amaçlı risk sermayesi fonunu duyurdular.

http://googleblog.blogspot.com/2009/03/googles-newest-venture.html
http://www.google.com/ventures/

WhatsApp, Signal, BlackBerry Messenger ve Diğerleri: Hangisini Kullanmalı? Neden? #4

Zakkum

Bir önceki yazıda Zyptonite ile başladığımız tanıtımlara devam ediyoruz. Bu yazıda iki mesajlaşma uygulamasından bahsedeceğiz. Yazı dizisinin önceki bölümleri için: #1, #2, #3.

Riot

Riot salt bir mesajlaşma uygulaması değil. Daha ziyade popüler Slack uygulaması gibi çok yönlü bir iletişim aracı. Konuşma odaları açabileceğiniz (konu ve üyeleri istediğiniz gibi belirleyebildiğiniz ve farklı...

Şirket Portalleri İçin Yeni Alternatif

anonim

Google geçen yıl JotSpot'u satın almıştı. Şu anda bunu ürün olarak portföyüne ekledi. Ürünün adı ise "Google Sites". Amaç Microsoft Sharepoint, Lotus Collaboration Suite, SAP Portal, Oracle Portal gibi kurumsal portal yazılımlarına alternatif olmak. Google her konuda iddialı olduğunu bu konuda şampiyonluğa oynamak istiyor.