İlgili Yazılar

Google Code Jam'05 Sonuçları Açıklandı!

Ragnor

Evet kazananlar belli oldu. Birinciye verilecek olan 10.000$'lık ödülü Polonya'dan, Varşova Üniversitesi'nden Mark Cygan kazandı. İkinci Hollanda'dan, Twente Üniversitesi'nden Erik-Jan Krijgsman, üçüncü ise Moskova Eyalet Üniversitesi'nden Pyotr Mitritchew.

İlgili habere ulaşmak için buraya ve Google Code Jam'05 hakkında daha fazla bilgi almak için ise buraya bakabilirsiniz.

Google Kitap Servisi Yayında

ComArge

Bugün gelen bir eposta da google kitap servisini tanıtımını gördüm. Lafı uzatmadan, aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve sonucu görün.

http://books.google.com/books?q=fazlamesai

Google Summer of Code 2008 başladı!

anonim

Geçtiğimiz üç yıl boyunca açık kaynak dünyasında ağırlığı artan ve 90 ülkeden 2000 kadar programcının gözetiminde 1500 öğrencinin yarattığı ürünleri yazılım dünyasına bağışlayan Google Summer of Code 2008 başladı!

Googles Flight Simulator

uosfie

Google Flight Simulator, Google'nın GoogleMaps kimliğini esprili bir dille oyuna döken bir geliştirici tarfından yazılmış. Aslında oyunun bir kopyasını kendi blog sayfama yerleştirmek istedim, ama siz iyisimi Mark Caswell-Daniels'in kendi sitesini bir gezin derim.

Google App Engine Uygulamalarınızı Google'da Çalıştırın

nehuse

Uzun süre önce başvurduğum  google app engine den bugün gelen mail ile üyeliğimin kabul edildiğini öğrendim.Kayıt için google hesabınızın olması yeterli olmuyor.Bir de sms ile aktivasyon yapmak gerekti.Bu işlemden sonra sistemin nasıl çalıştığını inceleme fırsatı buldum kısaca izlenimlerimi aktarmak istiyorum.