Google Kitap Servisi Yayında

0
ComArge

Görüşler

0
anonim
Vay be bir zamanlar basit vardı değil mi :)
0
myavuzselim
1800'lerden kalma ilginc kitaplar var. Ayrica 150 sene once yazilmis kitaplarin diliyle bugunkilerinki arasinda pek fark olmamasi da ilginc geldi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ve Google Chromium OS huzurlarınızda

anonim

Google merakla beklenen işletim sistemi Chromium OS'un geliştirme sürümünü duyurdu. Geliştirme sürümü sitesinden indirilip derlenebilir.

Google Web Toolkit (GWT)

Skeleton

Google Maps ve Gmail gibi AJAX uygulamalarının kolay bir şekilde geliştirilmesini amaçlayan ve bir Java yazılım geliştirme ortamı sağlayan Google Web Toolkit (GWT) duyuruldu. Yahoo'nun YUI'sine karşılık atılmış bir adım olsa gerek.

Her kuruma bir GMail

cbc

GMail'den bir süredir kendi alan adınızı kullanarak e-posta yollayabiliyorduk. Artık GMail ile kendi alan adımız için e-posta da toplayabileceğiz.

Microsoft vs. Linux

Soulblighter

Google'da en çok aranan kelimeleri karşılaştıran "Google Fight" sitesinin sonuçlarına göre Google'da "Linux" kelimesi, "Microsoft" kelimesinden daha çok aranmış. :) Tam sonuçlar ise http://www.googlefight.com adresinde.

Şirket Portalleri İçin Yeni Alternatif

anonim

Google geçen yıl JotSpot'u satın almıştı. Şu anda bunu ürün olarak portföyüne ekledi. Ürünün adı ise "Google Sites". Amaç Microsoft Sharepoint, Lotus Collaboration Suite, SAP Portal, Oracle Portal gibi kurumsal portal yazılımlarına alternatif olmak. Google her konuda iddialı olduğunu bu konuda şampiyonluğa oynamak istiyor.