İlgili Yazılar

Alet Çantası Şeklinde PC

anonim

Alet çantası ama içinde ingiliz anahtarı, tornavida falan yok, tıkır tıkır çalışan bir PC var. Gerektiğinde kapat alet kutusunu, al taşı, istediğin yere götür orada çalıştır. Şirin mi şirin ;-) Ne kadar işe yarar bilemem ama hoşluklar evreninde hak ettiği yere alacağa benzer.

Nokia Sonunda iPhone'a Darbeyi Tube ile Vurdu

anonim

Bu ay çıkan Nokia Express Music 5800 (Tube) cihazında iPhone'dan daha fazla özellik var ve daha ucuz fiyattan piyasaya çıkıyor. Nokia pazara oldukça iddialı giriyor. iPhone almak için acele etmeyin: http://www.nokia.com.tr/A41301058

Ecrix ve Exabyte Birleşti

anonim

Küçük ölçekli firmalar için backup çözümleri sunan ve bu konuda dünyanın önde gelen firmalarından Ecrix ve büyük ölçekli firmalara network storage çözümleri sunan Exabyte geçtiğimiz haftalarda güçlerini birleştirme kararı aldılar. HP ve Compaq Desktop ve Sunucularda standart olarak gelen Ecrix backup uniteleri, artık network storage piyasasında da kendini göstermeye başlayacak. Son aylardaki dünyadaki IT sektöründeki kriz bakalım başka hangi firmalarin evliliklerini karşımıza çıkaracak.

Bu tip güç birliğini ve evlilikleri bizim ülkemizdeki firmalar da başarabilse belki de ekonominin en azından IT Sektörünün gelişmesi ve IT sektöründeki işsizliğin bir nebze de azalmasına sebep olabilir.

Türk gider krize, gavur gider tersine

sundance

Biz makinaları nasıl upgrade edecez diye kasalım, bir cd-writer daha alıp seri DivX imalatına mı geçsek diye cebelleşelim, bütün donanımların fiyatı olmuş iki kat, aldığımız maaş yarıya inmiş, off da off... (iki aydır işsizim, pardon kendimin patronuyum)

Ne diyordum biz bu sıkıntıları yaşayalım elin gavuru otursun `Ulaaa bunun kasası magnezyumdan, ben lise de gördüydüm magnezyum süper yanıyordu ` diyip keyif diye canım NeXT CUBE`u asetilen kaynağı ile yaksın. Yok kardeşim yok, bu gavurlardan özellikle de Amerika`lılardan adam olmaz, neyse, ne de olsa kaça kaça Hindistan ve Türkiye`de adam kalmadı, yakında istila edecez koca ABD`i de görecekler israf ne demekmiş :)

Guns, Lots of Guns (ama nereye kadar?)

parsifal

Teknolojiyi takip etmenin en üzücü özelliklerinden biride devamlı yenisinin çıkması ve elinizdekinin bir şekilde demode olmasıdır. TV alırsınız, hedelisi çıkar. Fotoğraf makinesi alırsınız hödölüsü çıkar.

Günümüzde ise bunu en çok çep telefonlarında yaşıyoruz. O kadar çok marka ve o kadar çok çeşit çıkar ki almaya kalktığınızda karşılaştıracak onlarca model ile karşı karşıya kalırsınız. Kamera, flaş, bluetooth, java, vs vs... Üstüne az biraz daha ekleseniz kolaylıkla dizüstü bilgisayar alacak kadar pahalıya satılan pek çok model.