From the Shadows

0
anonim
Kendilerine From the Shadows ismini veren ve “not tv. dot tv.” diye ortaya çıkan iki kişinin kurduğu grubun video çekimlerine şans eseri nette dolaşırken denk geldim. Şu ana kadar 5 bölüm yapmışlar ve download etmek istediğiniz zaman boyutları toplamda 1 gb.’ı buluyor.

5 bölümün içeriğin içeriğini izlediğim kadarıyla özetleyeyim:
from the shadows v1.0 : İlk etapta amatörlükleri göze çarpıyor zaten çekim de baya kısa sürüyor ama içeriği ve ilgili ürünü inceleme şekilleri orijinal. Ellerinde 4 tane Sony PsP cihazı var ve onların WiFi özelliğini test etmek için önce 4 yol ağzında durup, trafik ışıklarının bulunduğu noktalarda durup WiFi üzerinden 4 lü oyun oynuyorlar. Ondan sonraki mekanlar: metroda farklı vagonlarda, otobanda farklı arabalarda ve en son uçaktan aşağı atlayıp uçuş esnasında. (07:43 dk.)

from the shadows v2.0 : Star Wars’ın ünlü karakterinin Jedi (Ceday) ‘ın kılıcının amatör olarak yapımını gösteriyorlar. (15:12 dk)

from the shadows v3.0 : Benim ilgimi çeken bölümlerden birisi, WiFi hacking. (32:58 dk)

from the shadows v4.0 : En çok ilgimi çeken bölüm bu oldu. Filmlerde gördüğümüz, banka soygunundan sonra polisten kaçış esnasında trafik ışıklarının yeşile döndürülmesi olayının nasıl yapıldığını gösteriyorlar. Ayrıca Los Angeles trafik sistemini direkt kontrol panelinden gösteriyorlar. Bu konulara göre benim daha az ilgimi çeken Güvenlik kodu konmuşsun oyun cd lerinin imajının alınmasını gösteriyorlar. (38:24 dk)

from the shadows v5.0 : Bu bölümü bira yapımına adamışlar. İlgili bira fabrikasında biranın altından girip üstünden çıkmışlar. (38:10dk)

Vidyoları Videogamepirate sitesinden buldum, siz de oradan indirebilirsiniz.

Mehmet Büyüközer'in günlüğünden alınmıştır.

Görüşler

0
iscariot
fazla mesai'ye yazı girerken dile biraz dikkat etmek gerekmiyor mu ?
0
sefalet

Güzel bir adres özellikle mekanik kilitlerin açılması ile ilgili videolar çok ilginçti.Kilit açmaya meraklıyımdır küçüklükten beri ama başka ülkerlerde bu işin derneklerinin kurulmuş olduğunu hiç bilmiyordum.

Bu sitede teknoloji ve özellikle bilişim içerikli vidyolara ulaşım imkanı veriyor.

http://www.filefarmer.com/techshows/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kendi projeksiyon makinanızı yapın!

darkhunter

Evde geçirdiğim zamanın bir bölümünü ayırdığım bir projem var. Bu bir projeksiyon makinesi projesi: 2 metreye yakın diagonal görüntü yansıtabilen, bilgisayara, televizyona, DVD/VCD çalıcı gibi eğlence sistemlerine bağlanabilen, 1024x768 piksel çözünürlük verebilen bir sistem. Bana maliyeti ise ticari projeksiyon makinalarının ampülü kadar 8-D

Ilginizi çekti mi? Okumaya devam edin, daha da eğleneceksiniz...

Patatesin Gücü Adına

anonim

Web sunucularla uğraşmak, uğraşı yelpazemde geniş bir yer tutuyor. Daha çok Apache ve Plone ile uğraşıyorum ama az önce tesadüfen karşılaştığım link gerçekten bu konuda tam anlamı ile uç bir nokta.

Son Depremler RSS

auselen

Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi, Ulusal Deprem İzleme Merkezi’nin meşhur son depremler sayfasını bilirsiniz. Deprem izlemesi olarak harika bir iş yapan UDİM'in, bu bilgileri yayınlama konusunda o kadar becerikli olduğunu malesef düşünmüyorum (umarım farketmediğim bir servisleri yoktur :) ). Web 2.0 döneminde bu verilere sanırım biraz daha kolay ulaşabilmeliyiz, bu yüzden UDİM işe el atana kadar bu verileri RSS biçiminde sunan küçük bir servis hazırladım: http://feeds2.feedburner.com/sondepremler.

Commodore Program Döküm Eki ve bazı istatistikler...

dcc

1986-1992 arasında yayınlanan Commodore dergisinin ünlü Program Döküm Eki'nde yayınlanan bütün programların bir listesini çıkardım ve bazı istatistiklere ulaştım. Buyrun bir bakın.

Fonksiyonel Programlama Gezegeni

FZ

Scheme, Common Lisp, Haskell, OCaml, F#, Emacs Lisp, vb. fonksiyonel programlama dillerine ve konularına dair Türkçe yazan çizen insanların günlük girdilerini tek bir yerde toplamayı amaçlayan Fonksiyonel Gezegen yayın hayatına birkaç gün önce başladı.