Çalışan Bir GNU/Linux Prosesinin Çıktısını Bir Dosyaya Nasıl Yönlendirirsiniz?

0
FZ
Linux, hacking, proses cambazlığı departmanından bildiriyoruz: Bir süre önce başlattığınız bir GNU/Linux programı var ancak şimdi ona müdahale etmek ve ürettiği çıktıyı başka bir yere yönlendirmek istiyorsunuz. Bunu o prosesi durdurmadan yapmanın bir yolu var mıdır acaba?
Redirecting Output from a Running Process başlıklı ipucu ps, gdb gibi araçlarla bunun nasıl yapılabileceğinin güzel bir örneğini veriyor.

Bu arada konu bu tür şeylerden açılmışken bir prosesin o andaki durumunu olduğu gibi bir dosyaya kaydeden sonra bambaşka bir makinada, bambaşka bir zamanda kaldığı yerden başlatmanızı 'çok kolay' şekilde sağlayan CryoPID de ilginizi çekebilir.

Görüşler

0
Dite
Dikkat etmemiz gereken ufak bir nokta var. Eğer programcı memory mapped io kullanmışsa, eski file handle'ı kapadığımızda yeni yaratılan handle' hafızaya bağlanmayacaktır.
0
zzveyz
benim hp c6200F çok fonksiyonlu yazıcım var ona çıktı gönderemiyorum!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Wikipedia'yı Kim Kurcalıyor Öğrenmek İster Misiniz?

FZ

CalTech öğrencilerinden Virgil Griffith'in geliştirdiği Wikipedia Scanner aracı ile Wikipedia'daki isimsiz düzenlemelerin hangi kurumlardan veya şirketlerden geldiğini görmek mümkün.

Klavyede nasıl bir değişiklik istersiniz?

sundance

Bir düşünün. Bilgisayarınızla iletişimde en sık kullandığınız arabirimlerden klavyenin nasıl olmasını isterdiniz? Daha fazla multimedya tuşları mı? Daha hızlı yazmaya yarayacak bir düzen mi?

Peki, her tuşun üstündeki simgenin o an çalışan programa göre değişmesine, masaüstünde duran program ikonlarınızın klavyenizde olmasına ne dersiniz?

Bir düşünün, grafik işleme programında neyin kısa yolunun olduğu yazsa, ya da rusça yazmak istediğinizde anında klavye Kril alfabesine dönse... Yapan yapıyor.

Blacklisted 411

sefalet

Blacklisted 411, 1983 yılında bir gurup kuzey kaliforniya lisesi öğrencisinin Atari, Apple, Commodore, bilim, elektronik gibi ortak ilgi alanlarında fikir ve bilgi değiş tokuşu ile ortaya çıkan, bugünün tabiri ile bir "e-dergi".

Kağıt dergi olarak basılan Blacklisted 411'in e-dergi ve çevrimiçi dergi sürümleri de mevcut.Çevrimiçi dergi fazla ayrıntılı olmayan bir üsluba sahip ve her hafta çıkıyor.Asıl içerik kağıt ya da e-dergi de bulunuyor.Bunları da üyelik veya kitapçılardan almanız gerekli.Benden duymuş olmayın emule gibi yazılımlarda aratırsanız derginin parayla satılan sürümlerini bulabilirsiniz.

Profesyoneller için Klavye: Ultimate Hacking Keyboard

tongucyumruk

İtiraf ediyorum: Ben bir klavye meraklısıyım. Ofiste bileklerimin ağrımaya başlaması ve bu ağrıların Microsoft Natural 4000 klavyeye geçmemle çabucak kesilmesinin ardından önümdeki bilgisayarla temel etkileşim aracım olan bu cihaza daha çok dikkat etmeye başladım. Natural 4000 ergonomi anlamında eşsiz bir klavye olsa da ne yazık ki tasarım ve pratiklik konusunda sınıfta kalıyordu. Bunun üzerine...

Patatesin Gücü Adına

anonim

Web sunucularla uğraşmak, uğraşı yelpazemde geniş bir yer tutuyor. Daha çok Apache ve Plone ile uğraşıyorum ama az önce tesadüfen karşılaştığım link gerçekten bu konuda tam anlamı ile uç bir nokta.