Facebook'u Türkçe yapan Firefox eklentisi

0
anonim

Görüşler

0
koraypeksayar
Çok güzel !

Gayet başarılı, birkaç eksiği olsa da...
0
MysteRy
deneyeceğim... inş.güzeldir..:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Video Player

anonim

Artık Google'da video araması yaptığınızda bulunan videoları izlemek için ekstra bir yazılıma ihtiyaç duymuyorsunuz, bulunan sonuçları hemen google player yardımıyla izleyebiliyorsunuz: Google Video.

Bence İNANILMAZ ve çok güzel bir hizmet.

Tıklayınca bir insanın doyduğu Ey Dünya!

anonim

"Eğer yüz insan doyuramıyorsanız bari birini doyurun" demiş Rahibe Teresa.

Sadece tıklıyorsunuz sarı kutuya, o kadar. Size herhangi bir huzur veya bir şeyler yapmış olma hissi duyacağınızı garanti etmiyorum. Ama böyle bir şey varken tıklamamak da duyarsızlık olur herhalde.

Hangisi daha garip karara varamadım; bir sarı kutuya tıklayınca aç bir insanın doyması mı, yoksa bu kadar aç insanın var olduğu gerçeği mi?

http://www.thehungersite.com

AÜİF İletişim Portalı

anonim

Bazıları hala kar yağınca sitesini kapatadursun, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, ilef.ankara.edu.tr adresinde çok güzel bir iş çıkartmışlar. Tasarımından içeriğine kadar kendilerine özgü bir hava yaratmayı başarmışlar, ve iletişim fakültesi olmanın avantajlarını da gayet güzel kullanmışlar, ve kullanmaya devam ediyorlar. Benim en çok hoşuma giden, sitelerindeki içeriği kendilerinin yaratması, başka sitelerden potpori yapılmaması oldu. Böylece yaptıkları iş yalnızca sanal dünya ile sınırlı kalmıyor, ellerindeki imkanları kullanarak gerçek dünya ile de güzelce entegre ediyorlar. Son bir not, siteyi tamamen iletişim fakültesi öğrencileri yapıyor ve PHP kullanıyorlar. Bazı bölümlerde PHP-Nuke kullanmışlar ve bayağı şık olmuş, Nuke kullanıldığı yalnızca linklerden anlaşıyor :)

Birleşen birleşene.. Ne olacak bunu sonu?

elrond

AOL AT&T Broadband`i satın alacakmış. AT&T`nin önemli yatırımcılarından Liberty Media yönetim kurulu başkanı John Malone böyle bir açıklama yapmış. AT&T Broadband`in hissedarlar toplantısından da bu haber sızmış. At&T broadband Amerikanın önemli kablolu internet erişimi firmalarından biri. Daha önce Comcast AT&T ye teklif vermişti. AOL ve AT&T konuyla ilgli yorum yapmaktan kaçınıyor. Açıklamanın spekülasyon olduğunu iddia edenlerde var.

Bir Kablonet Hikayesi

sefalet

Kablolu bağlantı ile genelağ erişimi sağlayan kullanıcılara küçük bir müjde ile başlayıp, Türksat'ın bağlantı fiayatlarında indirime gittiğini belirtelim. İlgili tarifelere şuradan ulaşabilirsiniz. İndirimin yanında her ay istediğiniz bir tarifeye geçme hakkı da tanındığını duydum ki alışkın olmadığımız bir özellik. Kablolu bağlantı işletmesi 1 temmuz 2005'te Türksat'a geçmiş ve 1 eylül 2006'da Türksat, daha önce Telekom'un destek hizmeti vermesi için kiraladığı firmalar (kablonet, topaz, ultra, interaktif) ile sözleşmeleri feshetti. Bu olaylı geçiş sürecinde bir kaç gün bağlantı hizmeti alamadı kullanıcılar.