Egzersiz Bisikleti

0
butch

Görüşler

0
butch
Bakalım herşey yolunda mı?
0
darkhunter
Biraz fazla küçük bir kare olmuş bu... Yoksa benim çözünürlüğüm mü çok yüksek? :-p
0
Tarık
Azuhauah, ne alaka yauuw. devammm
0
fcn
her şey güzel de keşke ortaya yakın bi yerde olsaydı içerik...
0
cgl
Yorum olayi super olmus..
0
tongucyumruk
Bunlara gelen yorumları da FM'nin son yorumlar kısmında görebilsek daha da süper olacak gibi bir hissiyata kapıldım akşam akşam... Neden bilmem...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

SVG Gümbür Gümbür Geliyor

FZ

Tasarımcılar gösterişli ve animasyonlu web sayfalarını FLASH ile yapmaya, programcılar veritabanından çektikleri verileri grafik olarak göstermek için yazılım bileşenleri, GD ya da ImageMagik gibi yazılımlar kullanmaya devam ederken W3C tarafından standartlaştırılan ve Adobe başta olmak üzere Mozilla gibi devler tarafından da desteklenen SVG (Scalable Vector Graphics) sessiz ve derinden ilerliyor.

Mobil SVG yani taşınabilir cihazlara yönelik SVG teknolojisi ile sistem geliştirecek yarışmacıları Nokia 3650 tri-band GSM cep telefonu bekliyor ödül olarak.

Mc Donald`s gibisi yok! (Yorumsuz)

parsifal

Tarih:20 Eylül 2001 Perşembe 22:30, Yer:Odakule Mc Donald's

Önce sipariş vermek için 5 dakika bekledik. Daha sonra kasalarda kimse kalmayınca heralde kapanıyor diye düşündük. Çıkarken açık olduğunu öğrenip sipariş vermeye karar verdik.
"2 Big Mac Menü lütfen. Normal seçim."
"4.900.000 TL. Yanında ketçap, mayonez istermisiniz? 25.000 TL"(salak bir gülümseme ile)
"Siparişleri iptal edelim"...

Python İle Java Applet'i Yazmak Caiz Midir?

pismikrop

'One Ring to rull them all, one Ring to find them, one Ring to bring them all and in the Darkness bind them' (Tolkien)

İşte bu yüzük bir programlama dili olsaydı; şüphesiz o python olurdu. Python ile java, .NET, PE (Portable Executable) programlar oluşturabilirsiniz. Zaten yazdığınız kod hiçbir değişikliğer uğramadan. Linux, Mac ve Windows'ta çalışabilmektedir. Linux ise ARM, SPARC, Intel, AMD, PowerPC gibi bir çok işlemcide çalışabildiğine göre varın gerisini siz düşünün.

Soul, blues, GNU/Linux, BASH ve script-fu üzerine bir deneme

FZ

Birkaç gün önce, Joss Stone´a ilgimi, alakamı ve bu genç sese olan hayranlığımı bilen bir dostum sanatçının bir albümün parçalarının bulunduğu bir sitenin adresini verdi (korsan! korsan! diye bağırıp beni RIAA´nın köpekbalığı avukatlarına teslim etmeden önce yazıyı sonuna dek okuyun). Daha doğrusu ilgili parçaların URL´lerinin bulunduğu bir forum mesajının adresini. Gidip forumdaki mesaja baktığımda şu şekilde listelenen adresler gördüm:

Yeni Nesil Fazlamesai.net

butch

Ekim ayı itibariyle 5. yılını dolduracak fazlamesai.net son 1 yıldır gerek sevenleri gerek crackerlar tarafından oldukça ilgi ile takip ediliyor. Artık oldukça ağır yük taşıyan FM için emektar PHP Nuke'ün yetersiz kalmaya başladığının sanırım herkes farkında. Bu yüzden artık kendimize ait bir sistemi ayağa kaldırmanın zamanı geldi diye düşündük.