Eclipse ile PHP Debugging

0
anonim
PHP

Görüşler

0
neden
Güzel bir makale eline sağlık.Aynısı Notepad++ ile yapılabilir.Ayrıca xdebug un başka özellikleri de var onlarıda anlatsan daha iyi olurdu.Tebrikler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Delphi For PHP ile Hızlıca Geliştirin

Tarık

Borland'ın son kullanıcı yazılım geliştirme araçları biriminin büyük bir kısmını CodeGear' a devretmesinin ardından Delphi gibi köklü geliştirme ortamları, masaüstü uygulamalarının dışında birçok iş için kullanılmaya başlandı.(mobil donanımlar, internet uygulamaları vs.)

Bu hızlı değişim rüzgarının son bombası ise Delphi4PHP adında PHP uygulaması geliştirme ortamı.

Grafik içinden kod çalıştırma saldırılarıyla ilgili

Yns_

Bir süredir Türkiye'de ve dünyada "hekır"ların ve "skript kidi"lerin rağbet gösterdiği , IE’nin üstün (!) yorumlama zekası sonucu oluşan XSS açıklarına karşı bir PHP sınıfı hazırladım.

Aklınızda bulunsun... (php 4.2 ve MySQL)

conan

Linux serverınızdaki php 4.1.X versiyonunu yenisiyle değiştirmek istiyorsunuz ve de 4.2.0'ı kurmak icin download ettiniz. unzip, configure, make, make install'dan sonra bütün mySQL database bağlantılarınızın çalışmadığını ve access problemleriniz olduğunuzu gördünüz. Aman tanrım! neler oluyor??!! diyorsanız işte cevabı:

Türkçe wiki motoru Wikepage 2005.4 çıktı.

fox

Wikepage, wiki siteleri / kişisel / iş sitelerini veritabansız, çokludilde, banner desteği ile yapabilen sadece 27Kb'lık bir PHP kodu. Yeni sürümün özelleri arasında: Wikispam önleme amaçlı nofollow linkler, tema desteği, optimize kod, yeni dizin yapısı, tek dosya i18n desteği, yeni tema gösterilebilir. Ayrıntılı bilgi ve demo site Wikepage internet sitesinde.

PHP4 Rafa Kalkıyor

sempsteen

Bugün php.net adresinde yapılan bildiri ile PHP4'ün 2008 yılından itibaren geliştirilmeyeceği açıklandı. Kritik güncelleştirmeler için ise son tarih 08-08-2008 olarak belirlenmiş.