Dünya Kupası ve Internet

0
conan
Dünya Kupası Internet için yeni bir test alanı oldu. Sponsorlar adeta Internet üzerinden Dünya kupası ile ilgili birşeyler verebilmek için birbirleriyle yarışıyorlar. Video on-demand, Shockwave, flash, vs... gibi Internet teknolojileri ile donatılmış siteler bayağı güzel projeler sunuyorlar. Benim ilginç bulduğum bir iki linki sizlerle paylaşmak istedim.
  • Yahoo! Dünya Kupasının sponsorlarından birisi. Sahip olduğu siteden 7 dilde anında neler olmuş görebiliyorsunuz. Tamam bunu biliyorduk zaten. Ama şimdi de FIFA VIP CLUB diye bir şey başlatmışlar. 19.95$ verip 64 maçı online görebiliyorsunuz. İstediğiniz gibi oynatıp tekrar tekrar izleyebiliyorsunuz. Sağda da bir sayfada maç akışı text olarak geçiyor. Tamamen kontrol edebildiğiniz bir dünya kupası iddia ediyorlar ;)

  • Mastercard da sponsorlardan birisi. Hazırladıkları sayfadan bir çok komik ve eğlenceli şeylere ulaşabiliyorsunuz. Hatta bir lig düzenlenmiş. Bu ligde oynamak için bir shockwave oyununda takımınızı seçip gol atmanız ve de gol yememeniz lazım. Oyunda beraberlikle biten bir maç sonunda atılan 5 penaltı simule edilmiş. :) Şu anda Türkiye 10. sırada. Göreyim sizi fazlamesai'ciler TR'yi en üst sıralara taşıyacağııızzz... ;) Oyuna sayfanın sağ alt köşesinden ulaşabilirsiniz.
    Mastercard'in sitesinden bir de teammate isimli bir maskot indirebiliyorsunuz. Ekranınızda komik komik hareketler yapıyor. (Ekranin ust taraflarına sürükleyip oradan aşagı bırakmayı deneyin hehe)

  • Ayrıca yine yahoo! yardımında, ama coca-cola sponsorluğunda bir başka yarışmaya da bu adresten katılabilirsiniz.

    Benden şimdilik bu kadar.
    Sabahları saat 5'te uyanıp mac seyreden conan.
  • Görüşler

    0
    smoothop
    www.kupakimin.com Dunya Kupasi Tahminlerinizi yapabileceginiz eglencli bir site.
    Görüş belirtmek için giriş yapın...

    İlgili Yazılar

    Abdullah Güçlü Yakalandı!

    redogre

    Abdullah Güçlü kim mi? Hani şu insanların e-posta adreslerini satan, "Beni asla yakalayamazsınız, durduramazsınız" diye atıp tutan sefil insan.

    Fazlamesai haberlerine bile konu olan, bu şahıs sonunda yakalandı.

    Sadece spamden değil, DIGITURK kanallarını çözen sistemleri de tanesi 50$'dan satmak gibi birçok suçtan aranan, asıl ismiyle Muhammed Fatih Elgün olan kişi bunlarla kalmayıp irticai faaliyetten de yargılanmış. Daha detaylı haber için Akşam Gazetesi'ne bakabilirsiniz.

    Türkiye`de toplam 2000 ADSL portu varken...

    sundance

    Evet yanlış duymadınız, Türkiye`de toplam 2000 DSL portu var. Hem de Belçika`nın işletimden kaldırdığı santraller üzerinden çalışan 2000 port varken Avrupa SHDSL Symetrical High Density Subscriber Line, teknolojisine geçmeye hazırlanıyor. Telefon hatları üzerinden her iki yönlü 4.6Mbit iletişim sağlayacak olan SHDSL, şu anki SDSL başta olmak üzere bütün DSL teknolojisini etkileyeceğe benziyor.

    Not: Bu arada farkında mısınız bilmiyorum ama geçen aydan itibaren ev telefonları %23`lük lüks tüketim malları kdv dilimine girdi :) Gülümseyin, ihtiyacımız var

    Yeni Bir Harita Sitesi

    FZ

    Bilgiye benzersiz ve rakipsiz erişim alternatifleri sunan internetin gözde konu başlıklarından biri de haritalar. Google ve Microsoft başta olmak üzere birçok hizmet sağlayıcı web sitelerine eklediği uydu destekli haritalarla dünyanın neredeyse her köşesini birkaç tıklama uzağımıza kadar taşıdı. Ancak ABD dışındaki hemen hiçbir ülkede bu haritalar yerel bilgilerle donanmış değil.

    İki Nokta ve Orsa adlı iki Türk bilişim şirketinin ortaklığıyla geliştirilen haritasitesi.com bu boşluğu doldurmayı başarıyor. Türkiye'yi sokak sokak, şehirden köylere kadar kapsayan hizmet benzer hizmetlerle hemen hemen aynı arayüze sahip. Dilediğiniz yeri sokak ismi girerek 'Haritada Bul' başlığı altında arayabildiğiniz gibi 'Nokta Bul' başlığında Türkiye genelinde ya da odaklandığınız noktadaki belediye binası, itfaiye amirliği, vergi dairesi, hastane, pastane gibi özel ilgi alanlarını da bulabiliyorsunuz.

    Kaynak: Radikal

    Bana 1 dolar gönder.com

    larweda

    Hikaye klasik, amerikalı bi açıkgöz abuk sabuk bir sebeple insanlardan para istiyor, bi de bunun çıkıp televizyon şovlarından birinde reklamını yapıyor (bu örnekte bu David Letterman Show), milyonlarca dünya vatandaşı da saf saf adama para gönderiyolar, adam da dolar zengini olup yirminci yüzyılın internet zenginlerinin arasına katılıyor.

    Google Video Player

    anonim

    Artık Google'da video araması yaptığınızda bulunan videoları izlemek için ekstra bir yazılıma ihtiyaç duymuyorsunuz, bulunan sonuçları hemen google player yardımıyla izleyebiliyorsunuz: Google Video.

    Bence İNANILMAZ ve çok güzel bir hizmet.