Douglas Adams`ı kaybettik :(

0
robin
Büyük yazar Douglas Adams 11 Mayis 2001 Cuma günü geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. Kendisi dünya çapında ünlü beş kitaplık Otostopçunun Galaksi Rehberi üçlemesi ve Dirk Gently serilerinin yazarıydı. Acımız sonsuz. :((

Görüşler

0
anonim
Hadi oradan, Vogon gemileri gelmeden yolculuğa çıkmıştır O, can sıkıcı dünyada bu kadar kaldığı bile fazla :) Asıl şimdi sıçtık, bir paket fıstığı olan var mı ?
0
FZ
Haberi iki gün önce aldım. O adamin kitaplarini okul kitapliginda okuyamazdim, kendimi tutamayip kahkahalarla güldügüm icin kütüphaneden kovulurdum.

Acaba www.h2g2.com ne alemde?

0
anonim
bir Vogon şarkısı vardı; DA'nın arkasından söylemek farz oldu artık:

portakal çiçeğinin dumanı,
var evet var,
o ki bu odanın tavanı,
git hem de kal,
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilgisayarlı Eğitime Destek Kampanyası

xelon

NTVMSNBC'nin anasayfasında bulunan "Ülkemizin geleceğine sahip çıkalım" linkini tıkladığınız takdirde Türkiye içerisindeki herhangi bir okula kampanyaya katılan sponsorlardan biri sizin adınıza bağışta bulunuyor. Gelen sayfada ise bağışın hangi okula ve hangi sponsor tarafından olduğu belirtiliyor. Ne kadar çok tıklarsanız o kadar çok bağış gerçekleştiriliyor.

Ayrıca kredi kartı ile bağış yapmak için yada kampanya ile ilgili bilgi almak için www.bilgisayarliegitimedestek.org adresine girebilirsiniz.

Csound, HPKComposer, Videolar, Sesler ve İkili Evren

FZ

http://avsynthesis.blogspot.com/ ses ve hareketli görüntü sentezleme ile ilgili eğlenceli videoların yer aldığı bir site. Sitedeki videolar HPKComposer ile gerçekleştirilmiş ve müzikler herhangi bir ses örneklemi (sample) ya da nota tabanlı olmayıp tamamen csound ses üreteçleri kullanılmış.

Bir Üniversitede Verilen En Acayip Ders

FZ

Bill Gates, Elvis Costello'nun '45' isimli şarkısı , Clint Eastwood'un 'Dirty Harry' filmi, Beatles, Nim oyunu, şehir hız limitleri, bilgisayarların işleyişi, Turing ve Tim Berners-Lee arasındaki ortak nokta nedir?

Aklın Yolu Bir: MS, Opera'yı Satın mı Alıyor?

parsifal

M$'un içinden sızan bilgilere göre, Google ile MS arasında süregelen Opera savaşını MS önde götürüyormuş.

Almanya gerçeği ve düşündürdükleri

anonim

Almanya Saarland Eyaletinin Sulzbach kentinde geçen Cuma, 17.08.02 tarihinde 19 yaşındaki Ahmet Sarlak, 25 yaşındaki ırkçı Carlos N. tarafından aldığı bıçak yaraları ile hayatını yitirdi. Hafta sonu Sulzbach´ta 3000 kişinin katıldığı "Irkçıları kınama yürüyüşü" gerçekleştirildi. Yürüyüşe Saarland Eyaleti´nin CDU`lu İçişleri Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer´in yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve Mainz Baskonsolosu Dr. Menter Sahinler de katıldı. Sulzbach Belediye Başkanı Hans-Werner Yimmer ise "Bu yürüyüş imdat çagrısı gibi" diye konuştu.