Dizüstü Bilgisayar Sonunda Cebe Girdi

0
anonim
Sony firmasının ürünü olan Vaio U101, kişisel bilgisayarların en küçüğü. 600 MHz işlemci, 256 MB RAM, 30 GB disk kapasitesi, 7.1'' ekran ve 5 saatlik pil ömrü gibi özelliklere sahip. Ürünün ABD'deki satış fiyatı 1900 $. www.vaio.sony.co.jp
Kaynak: BİLİM ve TEKNİK dergisinin ARALIK sayısı Sayfa 27
Editörün Notu: İngilizce web sayfasında bu ürün olmadığından Japonca sayfasına link verilmiştir. Arayışlarımız sürüyor...

İlgili Yazılar

Plazma Çıktı

anonim

Türk Demoscene tayfası tarafından hazırlanan bir diskmag olan Plazma çıktı.

Daha fazla bilgi için Tr-demoscene forumlarına bakabilir veya diskmag'i indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

UNIX Olmayan İşletim Sistemlerinin Tarihi

Soulblighter

UNIX olmayan işletim sistemlerinin doğuşu ve batışı :) Hepsi bu belgede çizelge şeklinde sunulmuş...

Asal Sayılarla İlgili Önemli Gelişme!

FZ

İki matematikçi, asal sayılarla ilgili çok önemli bir gelişmeye yol açabilecek teoremlerini ispatladılar.

Pek çok matematikçiye göre bu gelişme onyıllardır matematik alanında karşılaşılan en önemli haber.

Boğaziçi Üniversitesi'nden Cem Yıldırım ve San Jose Devlet Üniversitesi'nden Dan Golston bu önemli haberin kahramanları olma onurunu taşıyorlar. İkili, çalışmalarını kısa bir süre önce Almanya'da düzenlenen Algoritmik Sayılar Teorisi konulu konferansta kamuya sundu.

ixir kapandı :)

anonim

ixir, bireysel internet erişimi pazarından çekildiğini ve mevcut abonelerini superonline`a devredeceğini açıkladı. Ntvmsnbc`de yer alan habere göre kararın, "internet pazarının karlı ve verimli bir sektör haline gelmesi yönünde önemli bir adım olması" bekleniyormuş :-)

haberler: ixir , ntvmsnbc

Bilişim Tatili 2010

FZ

Bilişim öğrencileri ve öğretim görevlileri İle sektörü buluşturmayı amaçlayan "Bilişim Tatili 2010"da; söyleşi, konferans, sergi alanı oluşturulacak ve 3 gün boyunca sosyal ve kültürel aktiviteler gerçekleştirilecektir. Yaklaşık 1000 kişinin katılımı hedeflenen etkinlikte, bilişim alanlarında öğrenci ve öğretim görevlisi olan ve bilişime ilgi duyan gençlerin sektörün temsilci ve yöneticileri ile tanışmak, kariyer veya staj fırsatı yakalamak, sektördeki gelişmeleri ve yeni nesil teknolojileri detaylı olarak anlayabilmeleri için lansmanlar ve söyleşiler düzenlenecektir.