Conexant sorunu bitiyor

0
demonic
Eğer PCI modeminiz Conexant HSF ya da HCF çipsetli bir modemse dertleriniz bitiyor. http://www.linuxant.com kısıtlı sürücülerinin aksine vereceğim adresteki sürücüler modemin tüm hızını kullandırtıyor.

http://aslan.no-ip.com/~iphitus/linux/download.php?list.3 adresinden indireceğiniz sürücüler. Mandrake Users Board'a ve Freenode IRC sunucusunda #musb kanalındaki iphitus'a teşekkürler.

Görüşler

0
tongucyumruk
Mesajı yanlış mı anlamışım? En iyisi bir tekrar okuyayım. Hmmm.. hmm... En iyisi şu URL'yi bir daha ziyaret edeyim... hmm clicktey clicktey... Bakalım description kısmında ne yazıyor:

"The Connexant Linux HCF modem drivers which are normally charged for."

Yani, normalde linuxant'ten para ödenerek satın alınan HCF modem sürücüsü.

İnsanların kırılmış, korsan yazılımlar kullanması, bunları dağıtması alışık olduğum birşeydi amaaçıkçası FM gibi bir sitede bu gibi birşeyin ne aradığını kavramakta zorlanıyorum.
0
sunset
bunlar korsan falan değil! haberdeki sitede yer alanlar beta versiyonları ve bir zamanlar linuxant'ın sitesinden rahatlıkla indirilebiyorlardı. ücretli olanlar ise full versiyonları. zaten bu betalar da kernel 2.6 ile çalışmıyor.
0
oktay
Yazıyı gönderen arkadaşın kullandığı dilden dolayı sanki bu adamlar sürücüyü kendileri yazmışlar da bedava olmanın yanı sıra Conexant'ın yazdığı sürücülerden de daha iyi performans alınıp hızlı çalışıyormuş gibi anlaşılıyor.

Oysa Conexant'ın bedava verdiği deneme sürücüleri ile bir karşılaştırma var anladığım kadarıyla. Bu deneme sürümlerinde bir hız sınırı vardı hatırladığım kadarıyla. Parayı verip sürücüyü almadan önce acaba sizin makinenizde çalışacak mı diye deneyebilmeniz için tasarlanmıs birşey. Günlük kullanım için değil.

Sitedeki sürücülerin Conexant'ın 5-6 ay önce bedava dağıttığı sürücüler olduğunu belirtmiş bir arkadaş. Bunların lisansı eğer dağıtıma izin veriyorduysa, o zaman korsan diye bir durumdan bahsetmek yanlış olur.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

CHDK ile Canon Fotograf Makinanızı Hayata Döndürün

auselen

CHDK yanı Canon Hacker's Development Kit ile Canon marka fotograf makinanız için ödediğiniz paranın karşılığını daha fazla alabilirsiniz.

Dünyanın en hızlı CD-RW sürücüleri

larweda

Yamaha, CEBIT öncesi dünyanın ilk 20 hızlı CD-R (yazılabilir) ve CD-RW (tekrar yazılabilir) sürücülerini duyurdu.

Amd`nın İnanılmaz Performansı !!!

anonim

Evet başlıkta yazdığı gibi son zamanlarda Amd dünyanın gelmiş geçmiş en hızlı cpu`larını üretiyor. Bunlarin içinde Desktop Pc için olanlar Notebook için olanlar ve tabii ki server için olanlar var hepsi farklı özelliklere sahip. Ben kendi Desktop makinamda Amd 1.3 Ghz kullanıyorum, ve şu intel amcamları p-4 1.7 Ghz'ini havada karada bitiriyor, yeryüzünden siliyor. Ayrıca bu Amd Cpu`lar fiyat/performans konusunda çok hesaplı, 1.3 Ghz lik bir Amd Cpu'yı 180 $ + KDV gibi komik bir fiyata alabiliyorsunuz Intel`in P4 1.7 lerinin fiyatını yazmama gerek yok sanırım :) Neyse bütün testlerde Amd Intel`in önünde yer alıyor tek dezavantajları Cpu`larının daha fazla elektrikle çalışması, intel`inkilerin 2 katı. Bunun sonucuda alet çok daha fazla ısınıyor, bu yüzden de saglam bir soğutmaya ihtiyac duyuyor. Soğutma içinde adam gibi bir kasa , büyük sağlam cooler`lar ve fanlar şart. CPu'larla ilgili daha fazla bilgiyi http://www.amd.com`da bulabilirsiniz.

AMD, Transmeta elele

butch

CNN in haberine göre artık geleceğin işlemci mimarisine iki dev firma işbirliği yaparak yön verecekler. AMD ve bu pazarın yeni üyesi Transmeta. İşbirliği 64bit işlemci yarışını da oldukça hareketlendireceğe benzer. Bekleyelim görelim...

Bir araç takip cihazının anatomisi

auselen

Geçtiğimiz günlerden birinde karşılaştığım arvento firmasının araç takip cihazının içini açma şansını yakalayınca - gördüklerimi sizinle paylaşmak istedim.