Command them all!!!

0
parsifal
Dos zamanları Norton Commander ile tanışmamla başlamıştı commander türü programlara olan yakınlığım.
O kadar çok beğenmiştim ki, para vermeden de eksiksiz çalıştığı halde satın almıştım Windows Commander'ı.
Yıllardır vazgeçemediklerim arasında yerini alan Windows Commander, windows adının tescilli marka olması nedeniyle baskılara dayanamayarak adını Total Commander olarak değiştirmek zorunda kaldı.
Şirketin açıklamasını buradan okuyabilirsiniz.

Görüşler

0
anonim
valla ben de gidip DoorS ismini trademarklayacam, sonra da Cloud, Winter, Night vs. onlari tireydmarkliyip sonra da zengin olacam
0
elrond
CE için olan Windows Commander' da güncellendi. Beta 8 versyonunun da adı Total Commander for CE olarak değişti. Yeni özellikler eklendi. Özellikler public olmadığı için yazmıyorum. Beta testerlara relase notes geliyor. Ancak WEB sitesinde ürünle ilgili bir bilgi vermediği için yazmayı uygun bulmadım. Ghistler ile temas kurarsanız sizi beta tester yapacaktır.

Bu arada 5.5 Total Commanderda Multi-Rename tool abartılmış süper!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

2006 SourceForge.net Community Choice Awards / Sonuçlar

anhanguera

"2006 SourceForge.net Community Choice Awards" sonuçları açıklandı, kazananlar listesine http://sourceforge.net/awards/cca/ adresinden bakabilirsiniz.

xynth, ve f4l kendi kategorilerinde ilk üçe bile girememişler. :| olsun, finale kalmak da güzeldi diyerek önümüzdeki maçlara bakacağız ;) Destekleyen ve ilgi gösteren herkeze teşekkürler.

alper akçan "anhanguera"

AMD UMC ile yeni bir fabrika konusunda anlaştı

conan

AMD dünyanın ikinci büyük chip fabrikasını elinde bulunduran UMC şirketi ile Singapur'da bir fabrika açmak konusunda anlaştı. 2005'in ortalarında açılması beklenen fabrika ile AMD önemli bir sorunu olan üretim konusunda yeni bir atağa geçti. Şu anda AMD 2, Intel ise 13 fabrikaya sahip. AMD CEOsu Jarry Sanders'in yaptığı açıklama da komiğime gitti: "Real men have fabs."

Sun Microsystems PostgreSQL'i Takibe Aldı

gz

Slashdot sitesindeki habere göre Sun firması PostgreSQL ile ciddi olarak ilgilendiğini yazdı. John Loiacono'nun (Sun, Ex. vice president) açıklamalarına dayandırılan haberde Sun'ın Oracle, IBM ve hatta Micro~1 ile olan lisans sözleşmelerin maliyetli olması dolayısıyla PostgreSQL'e daha farklı bir gözle bakıldığı bildirildi. İleri bir tarihte PostgreSQL'i sistemlerine entegre edeceklerini de sözlerine ekledi.

İngilizce tam metni http://developers.slashdot.org adresinden okuyabilirsiniz.

Eurovision´ı Kazandık!

SHiBuMi

Bu gece tarihi bir gece oldu. Yıllardır katılıp 3.lük dışında hep sonlarda kaldığımız Eurovision yarışmasını kazandık. Şarkı iyidir/kötüdür, ingilizcedir/türkçe olmalıdır vs. bir yana, bu işin lansmanını yapan, ekip ruhunu yarışmanın sonuna dek taşıyan, kabuğundan çıkıp kendini yenileme cesaretini göstermiş olan herkese emekleri için teşekkür etmek gerekiyor.

IBM'in Playstation 3 işlemcisi Cell ile Son Marifeti

spiderman

Cell Broadband Engine yani Playstation 3'ün kalbi diyebileceğimiz işlemciyi IBM yeni kullanım alanlarına sürmeye devam ediyor. Fakat bu defa Motorstorm ya da Oblivion gibi oyunları oynatmak için değil.