Cisco routerlar MPC7450 chipleri ile geliyor

0
anonim
Dünya internet donanım devi Cisco, yeni kuşak routerlarında artık Apple`ın şu an PowerMac ve PowerBook G4`lerinde kullanmakta olduğu PowerPC7450 chiplerini kullanacağını bildirdi. Yıllar önce Amiga`ya, yıllardır Macintosh`lara ve birçok saygı duyulan donanımlara hayat veren Motorola işlemciler, artık Cisco router`ların da temelini oluşturacak.
İlgili Haber

Görüşler

0
elrond
Bu yeni routerlarda yeni IOS lar demek olabilirmi. Ve sonuçta eski IOS lar ile yenileri arasında bir sürü protokol anlaşmazlıkları takip edilmesi gereken bir sürü patch sonucu çıkarmı acaba?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Atomik Duvar Saati

tongucyumruk

Duvarınızda asılı olan o eski, kolu bir sağa bir sola sallanan, yüz yıllık saat ne kadar hassas? New Scientist'in dediğine bakılırsa Rob Youngs'ınki bir atom saati kadar hassas... Düzenek bir adet duvar saati, bir kızılötesi algılayıcı ve bir adet atom saati alıcısı ve bir adet itici koldan oluşuyor. Kızılötesi alıcı duvar saatinin salınımlarını ölçer, atom saatinden alınan zamanla duvar saatinin salınımını karşılaştırır. Duvar saati geri kalmaya başladığında itici kol duvar saatinin kolunu hafifçe itekleyerek düzgün şekilde salınımını sürdürmesini sağlar.

Toplama PowerPC

anonim

BPLAN isimli Alman firması, kısıtlı miktarlarda ve kayıtlı yazılım geliştiricilere, Pegasos PowerPC anakartlarını, G4 CPU card ve MORPH OS' u sunmaya başladı, ilgilenenler ,üye olmak isteyenler ve detaylı bilgi almak için www.bplan-gmbh.de/register_e.html

NEC dünyanın en hızlı bilgisayarını yaptı!

FZ

Meşhur Japon bilgisayar firması NEC, Earth Simulator adlı yazılımı 36.500 Gigaflop (flop : floating operations per second) hızında çalıştıran dünyanın en hızlı bilgisayarını geliştirdi.

Bu yarıştaki en önemli oyuncu IBM'in şimdiye dek geliştirdiği en hızlı makina (ASCI projesi bağlamında) 12.000 Gigaflop hızda çalışabiliyor.

Amiga One - Geliyor mu ?

sundance

OS News haberine göre yeni Amiga yakında çıkıyor.

\r\r \r\r Özelliklere bakarsak:

\r\r -AmigaOne ATX motherboards 600 MHz G3 PowerPC CPU
\r -10/100 ethernet
\r -USB
\r -AGP (2xSpeed), AC97 Soundchip, MC97 modem
\r -UDMA100 IDE controller
\r -600 Euro fiyat (Amigacıların saçları beyazlamadan çıkartsalar iyi olur demekten başka bir şey gelmiyor elimizden :)

Overclockda rekor 7.1GHz

melitical

Japon Memesana Intel Pentium 4 işlemciyi overclock ile şimdiye kadar gerçekleştirilmiş en yüksek hız olan 7.132 GHz'e ulaştırmayı başardı.