Bu Gece: C-64, Assembly, Grafik Animasyon ve Deneysel Müzik

0
FZ
Değerli arkadaslar,

Bu gece, Gökhan Deneç (sanal alemde Kokan Delleç) ve ben grubumuz daire 2: general gramofon (daire 2 / d2gg / d2) ile Dogzstar'da deneysel müzik tarzında bir performans icra edecegiz.

Performansımız sürer iken Wisdom/Crescent da yukarıdan Commodore 64'ü ile assembler lisanı ile kodladığı çeşitli grafik animasyonları yansıtacaktır. Bunun yanısıra bir bölümde GNU/Linux üzerinde çalışan Sweep ses editörü ve canlı performans sistemi kullanılacaktır.
Müzik genel olarak ambient dediğimiz tarzda seyredip analog çeşitli efekt cihazlari ile renklendirilecektir. arada sirada gürültülü bölumler içerecek performansimiz gitar muziginin hoş naif tınılarına ve belki de saksofon inlemelerine de yer verecektir.

Bu soğukta kemiklerinizi ısıtmamızı isterseniz dogztar'a bekleriz. Benim gönlümden 10'da cikmak gecse de muhtemelen 11'i bulacaktir sahneye cikis.

mekana giris ücreti hakkında henüz bir malumatım bulunmayıp kendi tecrübelerimden kapıda 10 ytl gibi bir ücret alındığını hatırlamaktayım. Eğer mekan sahiplerine kabul ettirebilir isek giriş ücreti talep etmemeyi düşünmekteyiz.

Katılım mecburi olmayıp gelmeyenlere darılınmayacaktır!

Verdiğim rahatsızliktan ötürü özür dilerim.
Sevgiler,

Görüşler

0
oetzi_
Selam

bu güzel davet için arkadaşlarıma teşekkür ederim.
güzel bir gece oldu.

tekrarlarında buluşmak üzere
0
FZ
C-64 animasyonları nasıldı? ;-)
0
oetzi_
süperdi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilgi İşlemin Tarihçesi

FZ

Masanızda kullandığınız ve saniyede milyarlarca matematiksel işlem yapan, bu sayede 3 boyutlu görüntülerle sizi eğlendiren, MP3 ve DVD, vs. çözen, dünya ile iletişim kurmanıza olanak sağlayan sistemlerin tarihçesini hiç düşündünüz mü? Lebniz (1646-1716), Boole (1815-1864), Frege (1848-1925), Cantor (1848-1918), Hilbert (1862-1943), Gödel (1906-1978) ve Turing (1912-1954) gibi isimler size bir şey çağrıştırıyor mu, masanızdaki ya da cebinizdeki makinalarla ne ilgisi var bu isimlerin?

Yukarıdaki soruların ve benzerlerinin cevabı İstanbul Bilgi Üniversitesi´nde Bilgisayar Bilimleri bölümünde 16 Aralık Salı akşamı verilecek seminerin ana temasını oluşturuyor. Bilgi işlem tarihinde ilginç bir gezintiye çıkacak olan yolcuların kaptanı ise UCSB Bilgisayar Bilimleri bölümü öğretim görevlisi (şu anda Sabancı Üniversitesi´nde misafir öğretim görevlisi) Ömer Egecioğlu. Emniyet kemerlerinizi bağlamayı unutmayın! ;-)

Bilgi'de Oyun Programlama Semineri

coskung

Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nun her perşembe duzenledigi bölüm seminerleri dizisinin 10 Nisan Perşembe günkü konuğu ilk Türk oyun programlama firmalarından Yogurt Teknoloji'den Cemil Türün. Seminerde Oyun Programlama'nın temelleri anlatılacak ve bir sanal dünya oyununun demosu yapılacak. Perşembe 17.00, Dolapdere Kampüsü, Mahkeme Salonu.

Linux Semineri : LDAP Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 8 Mart Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Bilgilerin bir dizin yapısında tutulması sayesinde yapılabilecek çeşitli uygulamaların anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

BİLMÖK: Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi İstanbul

anilK

Türkiye çapındaki 40’a yakın üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerini İstanbul’da ilk kez buluşturacak olan Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi’nin (BİLMÖK) dördüncüsü 29 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir.

Kayseri Erciyes Üniversitesi Linux Seminerleri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 15-16 Aralık 2004 tarihlerinde, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde dolu dolu bir program ile seminerler düzenliyor. İçerik şöyle: