Bu Gece: C-64, Assembly, Grafik Animasyon ve Deneysel Müzik

0
FZ
Değerli arkadaslar,

Bu gece, Gökhan Deneç (sanal alemde Kokan Delleç) ve ben grubumuz daire 2: general gramofon (daire 2 / d2gg / d2) ile Dogzstar'da deneysel müzik tarzında bir performans icra edecegiz.

Performansımız sürer iken Wisdom/Crescent da yukarıdan Commodore 64'ü ile assembler lisanı ile kodladığı çeşitli grafik animasyonları yansıtacaktır. Bunun yanısıra bir bölümde GNU/Linux üzerinde çalışan Sweep ses editörü ve canlı performans sistemi kullanılacaktır.
Müzik genel olarak ambient dediğimiz tarzda seyredip analog çeşitli efekt cihazlari ile renklendirilecektir. arada sirada gürültülü bölumler içerecek performansimiz gitar muziginin hoş naif tınılarına ve belki de saksofon inlemelerine de yer verecektir.

Bu soğukta kemiklerinizi ısıtmamızı isterseniz dogztar'a bekleriz. Benim gönlümden 10'da cikmak gecse de muhtemelen 11'i bulacaktir sahneye cikis.

mekana giris ücreti hakkında henüz bir malumatım bulunmayıp kendi tecrübelerimden kapıda 10 ytl gibi bir ücret alındığını hatırlamaktayım. Eğer mekan sahiplerine kabul ettirebilir isek giriş ücreti talep etmemeyi düşünmekteyiz.

Katılım mecburi olmayıp gelmeyenlere darılınmayacaktır!

Verdiğim rahatsızliktan ötürü özür dilerim.
Sevgiler,

Görüşler

0
oetzi_
Selam

bu güzel davet için arkadaşlarıma teşekkür ederim.
güzel bir gece oldu.

tekrarlarında buluşmak üzere
0
FZ
C-64 animasyonları nasıldı? ;-)
0
oetzi_
süperdi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ITD ´04 Günleri Başlıyor

anonim

30 Mart - 2 Nisan (Çarsamba - Perşembe - Cuma) Mart 2004 tarihleri arasında düzenlenen ITD '04 (Information Technology Exhibition) birçok şirket katılımı ve 25.000 kadar üniversite/lise öğrencisinin yoğun ilgi ve beğenisi ile Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde gerçekleşecektir.

http://www.elektrikkulubu.org/index.php?page=ITD

Katılımcılardan bazıları: IBM, Linux34, Gelecek Linux, Pusula Yayincilik, Intel vs.

Giriş ücretsizdir.

O'Reilly OSCON 2007 Sunumları Internet'te

FZ

Dünyanın önde gelen araştırmacılarının, geliştiricilerinin, sistem yöneticilerinin, hukukçularının ve cemaat önderlerinin katıldığı OSCON 2007 konferansındaki sunumların dosyaları Internet ortamına kondu. Ağzımızın suyunu akıtan konferanstan birkaç başlık vermek gerekirse:

Linux Semineri : Gentoo Linux Kurulumu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da bir linux semineri düzenliyor. Yeni ve gözde dağıtımlardan biri olan Gentoo Linux'un yapısı ve kurulumunun anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlıyor. Gentoo, emerge paket sistemi ve kurulum aşamasında Linux'un işlemciye göre optimizasyon ve özelleştirilebilmesi ile uzman kullanıcıların ilgisini çekiyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Linux kapı kapı dolaşıyor...

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Internet Haftası 2002 etkinlikleri çerçevesinde I.Gezici Linux Seminerleri'ni düzenliyor. 8-21 Nisan tarihleri arasında Mersin - Kayseri - Niğde - Elazığ - İzmir ve Afyon'a gidecek olan gezici linux seminerleri; Türkiye'de Internet Konferansı, Akademik Bilişim gibi organizasyonlara, Ankara ve İstanbul'daki linux seminerlerine katılamayan ancak Linux'a ilgi duyan insanlara ulaşmayı amaçlıyor. - Ayrıntılı bilgi -

Akademik Bilişim 2003 Konferansı`nda Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 3-5 Şubat 2003 tarihlerinde Adana Çukurova Üniversitesi'nde yapılacak olan Akademik Bilişim Konferansı'nda her yıl olduğu gibi tüm konferans boyunca linux seminerleri düzenliyor. İleri düzey ağ yönlendirmeden, disksiz terminallere; masaüstü uygulamalarından başarı öykülerine kadar birçok konu ele alınacak. - Ayrıntılı Bilgi -