8 Aralık LKD İstanbul Etkinliği

0
penguencg
İstanbul ve çevre illerdeki arkadaşlar da çok istiyor, dedik ki penguenler bu sefer de İstanbul'da buluşsun. 8 Aralık Cumartesi günü derbiden 4 saat önce, yani saat 15:00'da Elma Kafe - Beer City'de[1] buluşuyoruz. Buluşmadan sonra kalmak isteyen penguenlerle dev ekranda derbiyi izlemeyi düşünüyoruz. Tabii muhabbet, eğlence de cabası.
Eğer siz de bu eğlenceli dakikaları sizin gibi diğer gönüllü arkadaşlarla geçirmek istiyorsanız, bize geleceğinizle ilgili bir mail atmanız ve de iletişim bilgilerinizi (telefon) penguen@linux.org.tr'ye yollamanız yeterli olacaktır. Bu bilgiler ışığında rezervasyon yapılacak ve gerektiğinde size ulaşılacaktır.

Cumartesi görüşmek üzere...

Penguen Çalışma Grubu

[1] Ortabahçe Caddesi No:26 Beşiktaş

Google Map

Görüşler

0
koraypeksayar
Oradan kalkıp Efes Pilsen Blues Festival 18'e giden varsa taksi paralını bölüşebilriz :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Scala Toplantıları

tongucyumruk

Son günlerde başta Twitter, foursquare gibi ortamların geliştirildiği dil olmasiyla adini duyuran Scala programlama diline memleketimizde de ilgi artıyor. İşte bu ilginin bir sonucu olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafindan duzenlenen Scala buluşmalarının ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Toplantiların herkesin katılımına açık olduğunu hatırlatır, bir sonraki toplantıya sizi de bekleriz.

Güncelleme: İkinci toplantı videosuna da buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Seminer: Ajax araçları

anonim

Konu: Ajax araçları
Yer: ODTU Teknokent Ikizler Konferans Salonu
Zaman: 1 Haziran Perşembe Saat 16:00 Sure 1.5-2 saat
Bu sunumda Ajax konusunda günümüzde kullanılan kütüphaneleri kısaca inceleyeceğiz:
ScriptAculoUs, Dojo toolkit, DWR, Prototype, Behaviour, Ajax Anywhere, OpenRico, Sajax, Json, Google Web toolkit, Microsoft Atlas, Araçlar (dom inspector,javascript debugger, unit tester vs)

Programlama Nasıl ÖğretilMEmeli

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Chris Stephenson, kısa süre önce Kütahya'daki Akademik Bilişim etkinliğinde gerçekleştirdiği "Programlama Nasıl Öğretilmemeli" sunumunun genişletilmiş halini İstanbul'da, 8 Şubat Perşembe günü 11:00'da gerçekleştirecek.

Kocaeli Üniversitesi Bilişim Günleri, Linux Seminerleri, 14 Mayıs

hcg

Kocaeli Üniversitesi'nde 13-14-15 Mayıs tarihlerinde "Bilişim Günleri" adında bir organizasyon düzenleniyor. Etkinlikte; 14 Mayıs günü, ilki 9.30, ikincisi 11.00'da olmak üzere iki Linux semineri olacak. Seminerleri Enver Altın veriyor.

Organizasyon Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda olacak. Umuttepe Yerleşkesi, Eski İstanbul Yolu 10 km.

ilgilenen herkes davetlidir.

II. Linux ve Özgür Şenliği´nden Görüntüler

Dee

II. Linux ve Özgür Şenliği'nde kaydedilen görüntüler yavaş yavaş internete aktarılmaya başlandı. Şenlik kapanış ve ödül töreni ile şenliğin perde arkasına dair iki amatör video görüntüsü daha ftp://ftp.linux.org.tr/pub/LKD/senlik/2003/ adresinde ziyaretinize açık. Ayrıca şenlik fotoğraf albümünü de http://senlik.linux.org.tr/album/ adresinde bulabilirsiniz.