Bu Cuma OOXML'e Hayır Deme Şansı!

0
zekzekus
Bu haberde bahsedilen OOXML konusu ile ilgili olarak, Özgürlükiçin.com e-posta listesine atılan bir mesaja dikkat çekelim:
Merhabalar,

Bildiğiniz gibi OOXML'in oylanacağı son toplantı Şubat ayında yapılacak ve bu toplantı öncesi TSE görüşünü yapacağı ayna komite toplantısı ile netleştirecek. Bu toplantı Cuma günü Ankara'da yapılıyor ve kayıt olmanız durumunda toplantıyı izlemeniz mümkün.

OOXML'in de büyük ihtimal ile tartışılacağı bu toplantıyı izleyebilmek için usm@tse.org.tr mail adresine MTC 71: DOKÜMAN TANIMLAMA VE İŞLEM DİLLERİ ayna komitesi toplantısını izlemek istediğinizi belirten adınızı ve soyadınızı içeren bir e-posta yollamanız yeterli.

Bu toplantıda OOXML'in görüşülüp görüşülmeyeceği konusunda bilgi edinme şansına erişemedik.

Toplantı duyurusu:
http://www.tse.org.tr/turkish/standard/aynakomitetoplanti.asp

Toplantı için iletişim kanalı:
e-posta: usm@tse.org.tr
Tel : 312-4166237-4166395-4166309-4166443

--
www.ozgurlukicin.com

İlgili Yazılar

Nic.tr Ne Demek İstiyor?

eevrim

Bugun nic.tr'nin whois servisinin nedensiz yere calismadigini farkettik. Sebebini arastirmak icin nic.tr'nin web sayfasina baglandik ve...

Becer Şu İşi!

FZ

Vahşi BT (Bilişim Teknolojileri) sektöründe iş arayanların karşılaşabileceği abuk sabuk durumları gözler önüne sermek isteyen güzide bir arkadaşımızın yaptığı Becer Şu İşi! isimli web sitesi bir yandan güldürürken bir yandan da düşündürüyor :-P

Köylülerin internet çilesi!

anonim

internethaber.com'dan: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı`nın çiftçiyi desteklemek için dönüm başına verdiği parayı almak isteyen köylüler, formlarda istenen kimlik numaralarını öğrenebilmek için internet cafelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı`nın Çiftçilere Doğrudan Gelir Desteği projesi kapsamında arazilerinin dekar başına ödediği 10 milyon lirayı almak isteyen Bolulu çiftçiler, doldurdukları formlarda Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını öğrenmek için sabahın erken saatlerinden itibaren internet cafelere hücum etti. İnternet cafelerin geç açıldığını öğrenen köylüler, `Ama bütün işyerleri açılırken internet cafelerin geç açılmasına anlam veremiyoruz. İşimizi son güne bıraktığımız için sıkıntı yaşıyoruz. Kimlik numarası almak için çektiğimiz çileye bakın` dediler.

Youtube Yine Engellendi!

iozeren

Ankara Cumhuriyet Savcısı Kürşat Kayral, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne başvurarak “youtube.com” sitesine erişimin engellenmesi talebinde bulunmuş.

TTNet 145 servisi

anonim

Geçen gün internetteki yavaşlığın sebebini sormak için ttnet'in 444 0 145 destek servisini aradım. Karşıma çıkan bayanla aynen şu konuşma oldu: